Προσθήκη της αυτόματης συμπλήρωσης διευθύνσεων λίστας Mac OS X στο βιβλίο διευθύνσεών σας

Όταν αρχίζετε να πληκτρολογείτε τη διεύθυνση ή το όνομα ενός παραλήπτη στο OS X Mail , η εφαρμογή φαίνεται να ξέρει πώς να τερματίσει αυτό που μόλις ξεκίνησε - παρόλο που η επαφή μπορεί να μην είναι ακόμη στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Ακριβώς επειδή δεν βλέπετε αυτές τις επαφές στο βιβλίο διευθύνσεών σας, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αποθηκευμένες: Το OS X mail αποθηκεύει κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία έχετε στείλει ένα μήνυμα. Μπορεί να θέλετε να τα κάνετε πιο προσβάσιμα προσθέτοντάς τα στο βιβλίο διευθύνσεών σας.

Δεδομένου ότι το OS X Mail αναγνωρίζει προφανώς όλους αυτούς τους παραλήπτες, μπορεί να νομίζετε ότι η εισαγωγή τους πρέπει να είναι εύκολη. Καλά νέα: Έχετε δίκιο. Μπορείτε να συγκρατήσετε την τεράστια μνήμη του OS X Mail για όλα τα άτομα που έχετε στείλει με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσετε τη λίστα επαφών σας σε λίγα μόνο βήματα.

Προσθήκη διευθύνσεων από τη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης αλληλογραφίας του OS X στο βιβλίο διευθύνσεων

Για να αντιγράψετε τις πληροφορίες επαφών από τη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης του OS X Mail στο βιβλίο διευθύνσεών της :

  1. Επιλέξτε Παράθυρο> Προηγούμενοι παραλήπτες από το μενού στο OS X Mail.
  2. Επισημάνετε όλες τις επιθυμητές διευθύνσεις. Μπορείτε να επισημάνετε πολλές διευθύνσεις κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Option ενώ κάνετε κλικ.
  3. Πατήστε το πλήκτρο Shift για να επιλέξετε ένα εύρος διευθύνσεων.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στις επαφές (ή στο Προσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεων ).