Δοκιμάστε το Google Earth: Μια μαγευτική δορυφορική προβολή του κόσμου.

Τι είναι το Google Earth;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς φαίνεται η γειτονιά σας όταν βλέπετε από ένα αεροπλάνο; Ίσως έχετε δει έναν εναέριο χάρτη της πόλης σας στην τοπική βιβλιοθήκη ή έχετε εντοπίσει το σπίτι σας από το καλάθι της βόλτας με μπαλόνι; Η θέα από πάνω μπορεί να είναι θεαματική, αλλά τι κάνετε αν δεν είστε πολύ τρελός για τα ύψη;

Παίρνετε το Google Earth & # 34 ;!


Το Google Earth, που σας έφερε σε επαφή οι ταλαντούχοι φίλοι από την Google, είναι ένα 3D περιβάλλον για την προβολή του πλανήτη μας. Συνδυάζει δορυφορικές εικόνες, χάρτες και τη δύναμη της αναζήτησης Google για να τοποθετήσετε τη γεωγραφική φωτογραφία του κόσμου στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.

Πώς λειτουργεί το Google Earth: Το Google Earth είναι εύκολο στη χρήση, ενημερωτικό και καλά παρουσιασμένο. Καταχωρίζοντας ακόμη και μια μερική διεύθυνση στο πλαίσιο αναζήτησης Google Earth, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση σε μια συγκεκριμένη δορυφορική φωτογραφία των περισσότερων σημείων στη Γη. Μπορείτε να βρείτε μια επιχείρηση, να πάρετε οδηγίες για ένα πάρτι, ή ακόμα και να δείτε ποιο είναι το επόμενο παραθεριστικό θέρετρο σας από πάνω. Μπορείτε να αναζητήσετε σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πάρκα και ένα άλλο σημείο ενδιαφέροντος. Απλώς εισάγοντας ένα όνομα εξωτικού προορισμού στην αναζήτηση του Google Earth, μπορείτε να κάνετε ένα εικονικό ταξίδι σε αυτό. Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει ακόμα να προσαρμόσετε την προβολή κάνοντας κλίση με τη γωνία που καθορίζετε.

Η ομάδα της Google δημιούργησε επίσης μια επικάλυψη εικόνων των επιπτώσεων του τυφώνα Ρίτα και Κατρίνα που συνέλεξε η Εθνική Ωκεανική & Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA) και παρείχε ενημερωμένο αρχείο αξιολόγησης ζημιών και κατάλογο καταφυγίων του Ερυθρού Σταυρού.

Η πρόσφατη προσθήκη περιλαμβάνει επίσης αρχεία KML του Google Earth που εμφανίζουν ενημερωμένες εικόνες Πακιστάν σεισμού.

Λήψη του Google Earth

1) Google Earth - Δωρεάν Έκδοση:
Αυτή η "βασική", ωστόσο, λειτουργική έκδοση θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε, να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε όλες τις γωνίες και τις ακρογιαλιές της γειτονιάς σας, της πόλης σας ή του πλανήτη σας. Λεπτομέρειες υψηλής ανάλυσης από μέρη σε όλο τον κόσμο θα σας εκπλήξουν. Οι τοπικές αναζητήσεις θα παρουσιάσουν, σε 3D, τα πάρκα, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα αεροδρόμια, τα ξενοδοχεία, τις επιχειρήσεις, τα ψώνια και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε την τοποθεσία για το επόμενο κυνήγι διαμερισμάτων σας από την άνεση του Lazy Boy σας με τη μεγέθυνση σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Ο προγραμματισμός του επόμενου ταξιδιού σας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τροφοδοτήσετε το πρόγραμμα Google Earth κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα αρχικά και τα τελικά σημεία του ταξιδιού σας και μπορείτε να δείτε τις λεπτομερείς οδηγίες οδήγησης ή ακόμα και να πετάξετε κατά μήκος της διαδρομής σας. Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για οποιονδήποτε φοιτητή να παρέχει άμεση βοήθεια με την εργασία στο σπίτι της γεωγραφίας! Κάντε λήψη του Google Earth, δωρεάν έκδοση, εδώ.

2) Google Earth Plus: Αυτή είναι μια προαιρετική, αναβαθμισμένη έκδοση του Google Earth. Εκτός από τα "βασικά" που παρέχονται από την δωρεάν έκδοση, το Google Earth Plus σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε το GPS σας για να σχεδιάσετε και να δείτε τις διαδρομές σας.

Εάν είστε στην αγορά ενός σπιτιού, μπορείτε να εισάγετε το υπολογιστικό φύλλο των καταχωρίσεων απευθείας στο πρόγραμμα! Το Google Earth Plus θα σας επιτρέψει επίσης να αποκτήσετε εκτυπώσεις υψηλότερης ανάλυσης, να δημιουργήσετε δικούς σας σχολιασμούς και να εισαγάγετε δεδομένα. Αρχεία CSV ! Όλα αυτά συν την υποστήριξη πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για 20 δολάρια! Κάντε λήψη της έκδοσης Google Earth, Plus εδώ.

3) Google Earth Pro: Εάν χρησιμοποιείτε το Google Earth για επιχειρήσεις, αυτό είναι το τελευταίο σας εργαλείο έρευνας, παρουσίασης και συνεργασίας για πληροφορίες τοποθεσίας. Δείτε εικόνες 3D υψηλής ανάλυσης για οποιαδήποτε τοποθεσία στον πλανήτη, σχέδια σχεδίου εισαγωγής, σκίτσα σχεδιασμού και ακόμη και σαρωμένα σχέδια. Προσθέστε τους δικούς σας σχολιασμούς και μάλιστα εισαγάγετε τα υπολογιστικά φύλλα γεωγραφικών δεδομένων σας με έως και 2.500 τοποθεσίες ταυτόχρονα! Κάντε λήψη του Google Earth, έκδοση Pro, εδώ.

Ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα προαιρετικά στοιχεία σας επιτρέπουν να κάνετε ταινίες με ζουμ και περιηγήσεις, να εκτυπώνετε γιγάντιες εικόνες υψηλής ανάλυσης και να εισάγετε διάφορα δεδομένα GIS, κυκλοφορίας ή αγορών.

4) Λύση Google Earth Enterprise:
Αυτή η έκδοση του Google Earth παρέχει ένα ανεκτίμητο επαγγελματικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, που ασχολείται με γεωγραφικές πληροφορίες.

Ένα γρήγορο, πλήρες και ευέλικτο, το Enterprise Solution διευκολύνει τους μη ειδικούς χρήστες να αλληλεπιδρούν με τεράστιες ποσότητες δορυφορικών εικόνων και δεδομένων GIS. Οι λύσεις Google Earth Enterprise περιλαμβάνουν πολύ εξειδικευμένα συστατικά στοιχεία, βασικά χαρακτηριστικά και λύσεις για την παροχή μιας επιχειρηματικής εφαρμογής πρώτου επιπέδου ικανής να χειρίζεται terabytes γεωγραφικών δεδομένων σε εμπορικούς κατασκευαστές ακινήτων, εταιρείες αρχιτεκτονικής και μηχανικών, ασφαλιστικές εταιρείες και μέσα ενημέρωσης. Κάντε λήψη της έκδοσης Google Earth, Enterprise, εδώ.

(συνέχεια από την προηγούμενη σελίδα)

Δοκιμαστικές λήψεις οθόνης από το Google Earth:


Λήψη του Google Earth - μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις συναρπαστικές γεύσεις:
Google Earth - Δωρεάν Έκδοση, Google Earth Plus, Google Earth Pro και Λύσεις Google Earth Enterprise. Κάθε εκδοχή του Google Earth είναι προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες.

1) Google Earth - Δωρεάν Έκδοση:
Αυτή η "βασική", ωστόσο, λειτουργική έκδοση θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε, να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε όλες τις γωνίες και τις ακρογιαλιές της γειτονιάς σας, της πόλης σας ή του πλανήτη σας. Οι λεπτομέρειες υψηλής ανάλυσης των τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο θα σας εκπλήξουν. Οι τοπικές αναζητήσεις θα παρουσιάσουν, σε 3D, τα πάρκα, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα αεροδρόμια, τα ξενοδοχεία, τις επιχειρήσεις, τα ψώνια και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε την τοποθεσία για το επόμενο κυνήγι διαμερισμάτων σας από την άνεση του Lazy Boy σας, μεγεθύνοντας τη συγκεκριμένη διεύθυνση του χρήστη. Ο προγραμματισμός του επόμενου ταξιδιού σας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τροφοδοτήσετε το πρόγραμμα Google Earth κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα αρχικά και τα τελικά σημεία του ταξιδιού σας και μπορείτε να δείτε τις λεπτομερείς οδηγίες οδήγησης ή ακόμα και να πετάξετε κατά μήκος της διαδρομής σας. Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για οποιονδήποτε φοιτητή να παρέχει άμεση βοήθεια με την εργασία στο σπίτι της γεωγραφίας!

Κάντε λήψη του Google Earth, δωρεάν έκδοση, εδώ.

2) Google Earth Plus: Αυτή είναι μια προαιρετική, αναβαθμισμένη έκδοση του Google Earth. Εκτός από τα "βασικά" που παρέχονται από την δωρεάν έκδοση, το Google Earth Plus σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε το GPS σας για να σχεδιάσετε και να δείτε τις διαδρομές σας. Εάν είστε στην αγορά ενός σπιτιού, μπορείτε να εισάγετε το υπολογιστικό φύλλο των καταχωρίσεων απευθείας στο πρόγραμμα! Το Google Earth Plus θα σας επιτρέψει επίσης να αποκτήσετε εκτυπώσεις υψηλότερης ανάλυσης, να δημιουργήσετε δικούς σας σχολιασμούς και να εισαγάγετε δεδομένα. Αρχεία CSV ! Όλα αυτά συν την υποστήριξη πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για 20 δολάρια! Κάντε λήψη της έκδοσης Google Earth, Plus εδώ.

3) Google Earth Pro: Εάν χρησιμοποιείτε το Google Earth για επιχειρήσεις, αυτό είναι το τελευταίο σας εργαλείο έρευνας, παρουσίασης και συνεργασίας για πληροφορίες τοποθεσίας. Δείτε εικόνες 3D υψηλής ανάλυσης από οποιαδήποτε τοποθεσία στον πλανήτη, σχέδια σχεδίων εισαγωγής, σκίτσα σχεδιασμού και ακόμη και σαρωμένα σχέδια. Προσθέστε τους δικούς σας σχολιασμούς και μάλιστα εισαγάγετε τα υπολογιστικά φύλλα γεωγραφικών δεδομένων σας με έως και 2.500 τοποθεσίες ταυτόχρονα! Κάντε λήψη του Google Earth, έκδοση Pro, εδώ.



Ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα προαιρετικά στοιχεία σας επιτρέπουν να κάνετε ταινίες με ζουμ και περιηγήσεις, να εκτυπώνετε γιγάντιες εικόνες υψηλής ανάλυσης και να εισάγετε διάφορα δεδομένα GIS, κυκλοφορίας ή αγορών.

4) Λύση Google Earth Enterprise:
Αυτή η έκδοση του Google Earth παρέχει ένα ανεκτίμητο επαγγελματικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, που ασχολείται με γεωγραφικές πληροφορίες. Ένα γρήγορο, πλήρες και ευέλικτο, το Enterprise Solution διευκολύνει τους μη ειδικούς χρήστες να αλληλεπιδρούν με τεράστιες ποσότητες δορυφορικών εικόνων και δεδομένων GIS. Οι λύσεις Google Earth Enterprise περιλαμβάνουν πολύ εξειδικευμένα συστατικά στοιχεία, βασικά χαρακτηριστικά και λύσεις για την παροχή μιας επιχειρηματικής εφαρμογής πρώτου επιπέδου ικανής να χειρίζεται terabytes γεωγραφικών δεδομένων σε εμπορικούς κατασκευαστές ακινήτων, εταιρείες αρχιτεκτονικής και μηχανικών, ασφαλιστικές εταιρείες και μέσα ενημέρωσης. Κάντε λήψη της έκδοσης Google Earth, Enterprise, εδώ.

Περισσότερα άρθρα στο cheatsbg.com ...

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον τεχνικό συγγραφέα, Joanna Gurnitsky, για αυτή την ωραία εισαγωγή στο λογισμικό του Google Earth.