Τι είναι τα αρχεία φιλοξενίας των Windows;

Ορισμός: Ένα αρχείο hosts είναι μια λίστα με τα ονόματα των υπολογιστών και τις σχετικές διευθύνσεις IP τους . Τα αρχεία Hosts χρησιμοποιούνται από τα Microsoft Windows και άλλα λειτουργικά συστήματα δικτύου ως προαιρετικό μέσο για την ανακατεύθυνση της επισκεψιμότητας TCP / IP σε ειδικές περιστάσεις. Αυτά τα αρχεία δεν απαιτείται να χρησιμοποιούν συνήθεις εφαρμογές δικτύου και Internet.

Τι Hosts Files χρησιμοποιούνται για

Οι δύο συνήθεις λόγοι για ένα άτομο να δημιουργήσει ένα αρχείο hosts είναι:

Στα Windows, το αρχείο hosts είναι ένα απλό αρχείο κειμένου που συνήθως ονομάζεται hosts (ή περιστασιακά, hosts.sam ). Συνήθως βρίσκεται στο φάκελο system32 \ drivers \ etc. Το Linux, το Mac και άλλα λειτουργικά συστήματα ακολουθούν μια παρόμοια προσέγγιση, αλλά με διαφορετικές συμβάσεις για την ονομασία και τον εντοπισμό του αρχείου hosts.

Ένα αρχείο hosts έχει σχεδιαστεί για επεξεργασία από έναν διαχειριστή υπολογιστή, ενημερωμένο χρήστη ή αυτοματοποιημένο πρόγραμμα σεναρίου. Οι υπολογιστές χάκερ μπορούν επίσης να επιχειρήσουν να τροποποιήσουν το αρχείο hosts σας, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την ανακατεύθυνση των αιτήσεων που προορίζονται για τυποποιημένες τοποθεσίες Web σε άλλες τοποθεσίες παράνομα.

Επίσης γνωστό ως: HOSTS