Κορυφαίες εφαρμογές NFL για Android

Κανένας αθλητισμός δεν ακολουθείται με πάθος όπως και το NFL Football. Είτε θέλετε να ακολουθήσετε την ομάδα φαντασίας σας, να ελέγξετε τα νέα του NFL, να ακολουθήσετε τις διαπραγματεύσεις του παίκτη-ιδιοκτήτη ή να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι μακριά από την τηλεόραση σας, το Android Market έχει όλα όσα χρειάζεστε για να σας κρατήσω στο παιχνίδι.

01 του 06

NFL Mobile

NFL

Το NFL Mobile παρέχει πρόσβαση με ένα κλικ στις αναλύσεις του παιχνιδιού, τη ζωντανή ματιά στα παιχνίδια, τα στατιστικά, τις βαθμολογίες και τις πληροφορίες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που δημοσιεύονται σχετικά με την αγαπημένη σας ομάδα.

Αυτή η εφαρμογή απαιτεί πολλά δεδομένα (από αυτό το γράψιμο) και χρησιμοποιείται καλύτερα όταν είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi.

Σίγουρα πρέπει να εγκαταστήσετε! Περισσότερο "

02 του 06

Καλύτερο NFL Live Wallpaper-Free

Δώστε την υπερηφάνεια της ομάδας σας με την ταπετσαρία της ομάδας Live NFL στη συσκευή σας Android. Μετακινηθείτε στη λίστα των ομάδων NFL, επιλέξτε την αγαπημένη σας ομάδα (η οποία θα πρέπει να είναι οι Giants) και εγκαταστήστε την δωρεάν ταπετσαρία στη συσκευή σας.

Όπως συμβαίνει με όλες τις ζωντανές ταπετσαρίες, αυτές που έχουν ληφθεί από το Best NFL Live Wallpaper θα καταναλώσουν πόρους του συστήματος και θα αυξήσουν τις πιθανότητες κλειδώματος της συσκευής σας.

03 του 06

Yahoo! Φανταστικά αθλήματα

Ο Chris Jackson / Getty Images

Εάν είστε ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας φαντασίας, πιθανότατα γνωρίζετε πόσο δημοφιλές και απρόσκοπτο Yahoo! το φανταστικό ποδόσφαιρο είναι. Αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση στην ομάδα ποδοσφαίρου φαντασίας σας απευθείας από τη συσκευή σας Android.

Οι προγραμματιστές, το Yahoo! Inc, πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτήν την εφαρμογή καθώς παρέχουν συνεπείς ενημερώσεις για την επίλυση τυχόν εντοπισμένων σφαλμάτων. Περισσότερο "

04 του 06

ESPN Scorecenter

Δεν θα ολοκληρωθεί καμία λίστα με αθλητικές εφαρμογές χωρίς να προσθέσετε κάτι από το ESPN. Η εφαρμογή Scorecenter είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή που παρέχει ενημερώσεις βαθμολόγησης από κάθε επαγγελματικό και κολέγιο αθλητικό παιχνίδι. Με τη δυνατότητα να ορίσετε τα αγαπημένα σας αθλήματα και ομάδες, μπορείτε να έχετε μια ενιαία οθόνη που να δείχνει τα αποτελέσματα και τα πρόσφατα αποτελέσματα παιχνιδιών για όλες τις αγαπημένες σας ομάδες.

05 του 06

Παιχνίδι Ποδοσφαίρου Backbreaker

Με φανταστικά γραφικά και μεγάλο gameplay, το Backbreaker Football , διαθέσιμο στο Google Play για $ 2.99, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια ποδοσφαίρου για συσκευές Android.

Η συνολική βαθμολογία για αυτήν την εφαρμογή είναι 4 αστέρια, αλλά έχει λάβει πολλές κακές αξιολογήσεις από τότε που κυκλοφόρησαν την ενημερωμένη έκδοση για να υποστηρίξουν το Android 2.2. Είναι αν τρέχετε 2.1 ή νωρίτερα, τότε δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι. Εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί με 2.2 ή παραπάνω, περιμένετε έως ότου οι προγραμματιστές εκδώσουν μια ενημερωμένη έκδοση για να διορθώσουν τα σφάλματα που μαστίζουν αυτήν την εφαρμογή.

06 του 06

Ειδήσεις ποδοσφαίρου NFL

Για πολλούς οπαδούς, το off-season είναι τόσο συναρπαστικό όσο είναι η εποχή και με μια εφαρμογή όπως το NFL Football News δίνει στους οπαδούς την ευκαιρία να ενημερώνονται και να ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν με την αγαπημένη ομάδα τους όλο το χρόνο.

Αυτή η εφαρμογή παρέχει επίσης ενημερωμένες και πολύ πρόσφατες ευρυζωνικές ειδήσεις, ώστε να μπορείτε να δείτε τι έχουν οι αντίπαλοί σας.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα πρέπει ποτέ να αναρωτιέστε για την κατάσταση όλων των παιχνιδιών που βρίσκονται σε εξέλιξη με τον πίνακα αποτελεσμάτων αυτής της εφαρμογής.

Αν και δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η εφαρμογή NFL Mobile της Verizon, αυτή η μικρή εφαρμογή χρησιμοποιεί πολύ λίγους πόρους του συστήματος. Αυτό επιτρέπει σε αυτή την εφαρμογή να συνδεθεί γρήγορα και να σας εξοικονομήσει χρόνο όταν χρειάζεστε μόνο μια ενημερωμένη βαθμολογία ή να κάνετε check in στα νέα του NFL.