Εκμάθηση: 15 Samsung Galaxy S7, S7 άκρες Συμβουλές και κόλπα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το S7 σαν επαγγελματία

Έτσι έχετε μόλις ένα Samsung Galaxy S7 ή S7 Edge. Και τώρα τι?

Ίσως αναβαθμίζετε από τα προηγούμενα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge . Ίσως να αλλάζετε από ένα άλλο Android smartphone , όπως το HTC One M9 ή το LG G Flex 2.

Αν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να βρείτε τα πόδια της θάλασσας σας και δεν είστε σίγουροι για το πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο σας τηλέφωνο, δείτε μια συλλογή από χρήσιμες συμβουλές και δείκτες για να ξεκινήσετε από το χρόνο μου με παραλλαγές και των δύο συσκευών της Verizon.

Τα βασικά

Το γρήγορο μενού: Για να μεταβείτε γρήγορα στις συχνά χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις, απλά σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή της οθόνης του τηλεφώνου σας για να εμφανιστεί το γρήγορο μενού. Voila! Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα Wi-Fi , τις υπηρεσίες τοποθεσίας, το Bluetooth, την αυτόματη εναλλαγή οθόνης και την ένταση. Για περισσότερες επιλογές, αγγίξτε το επάνω δεξί βέλος που βρίσκεται προς τα κάτω και θα έχετε πολλά επιπλέον εικονίδια για λειτουργίες όπως λειτουργία αεροπλάνου, σημείο πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας, εξοικονόμηση ενέργειας, φακός, NFC, κινητά δεδομένα, συγχρονισμός κ.α.

Δεν υπάρχει περισσότερη κλήση: Κάποτε μπήκατε σε πρόβλημα επειδή το τηλέφωνό σας ενεργοποιήθηκε στην τσέπη σας και έσπεσε τυχαία μια επαφή που έπειτα είχε ακούσει μια συνομιλία που δεν έπρεπε να έχει; Για να αποφύγετε τον τρομακτικό επιλογέα άκρων:

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή " Ρυθμίσεις "
  2. Μεταβείτε στην οθόνη και την ταπετσαρία
  3. Ενεργοποιήστε την επιλογή για να απενεργοποιηθεί η οθόνη . Αυτό θα εμποδίσει την ενεργοποίηση του τηλεφώνου σε σκοτεινό μέρος όπως η τσέπη ή το πορτοφόλι σας.

Αλλαγή της κύριας γραμματοσειράς σας: Εάν το προεπιλεγμένο κείμενο φαίνεται, καλά, πάρα πολύ προεπιλεγμένο για εσάς, χωρίς ανησυχίες. Απλώς ξεκινήστε την εφαρμογή " Ρυθμίσεις ", μεταβείτε στην επιλογή " Οθόνη και ταπετσαρία" , πατήστε " Γραμματοσειρά" και επιλέξτε μια νέα που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Εκτός από τις επιπλέον γραμματοσειρές που περιλαμβάνονται, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη νέων.

Μετακίνηση εφαρμογών στην αρχική οθόνη: Θέλετε να μετακινήσετε μία από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στην αρχική οθόνη; Απλώς πηγαίνετε στην αρχική οθόνη της επιλογής σας, πατήστε στο εικονίδιο Apps στην κάτω δεξιά γωνία και βρείτε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει. Κρατήστε το εικονίδιο και στη συνέχεια σύρετέ το στην αρχική οθόνη.

Προσθήκη παραθύρων στην αρχική οθόνη: Εάν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον παράθυρα στις οθόνες σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη. Αυτό θα σας δείξει ελαχιστοποιημένες εκδόσεις όλων των οθονών σας. Απλά σπρώξτε προς τα δεξιά μέχρι να δείτε ένα κενό παράθυρο με το σύμβολο συν και απλά πατήστε σε αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ελαχιστοποιημένη προβολή για να καταργήσετε ένα παράθυρο αγγίζοντας και κρατώντας το παράθυρο που θέλετε να τραβήξετε και σύροντάς το στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

Διαχείριση εφαρμογών, ταπετσαριών, θεμάτων και widgets: Ξεκινάει με τον ίδιο τρόπο όπως η προσθήκη παραθύρων στην αρχική σας οθόνη. Αφού αγγίξετε και κρατήσετε κενό χώρο, κοιτάξτε την κάτω οθόνη και θα δείτε ένα νέο μενού κάτω . Οι επιλογές από αυτό το μενού περιλαμβάνουν την εναλλαγή των wallpapers και των θεμάτων, την προσθήκη widgets και την αλλαγή του πλέγματος οθόνης για τον αριθμό των εφαρμογών που μπορούν να χωρέσουν σε μια αρχική οθόνη.

Screenshot: Αχ ναι, η καλή παλιά, αξιόπιστη λειτουργία οθόνης. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει τόσο πολύ για τους κτηνίατρους του Galaxy, καθώς η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης απαιτεί την ταυτόχρονη διατήρηση των πλήκτρων Power και Home . Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τον εσωτερικό κύριο δάσκαλο του kung fu, διαμορφώνοντας το χέρι σας σε ένα μαχαίρι και στη συνέχεια σπρώχνοντας την πλευρά της παλάμης σας στην οθόνη. Αν δεν λειτουργήσει, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και , στη συνέχεια, στις Προηγμένες λειτουργίες , στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία σύλληψης για Palm .

Κάμερα γρήγορης εκκίνησης: Τι γίνεται με τις στιγμές που πρέπει να κάνετε γρήγορη λήψη με την κάμερα του τηλεφώνου; Απλά πατήστε δύο φορές γρήγορα το κουμπί Home και αυτό θα σας μεταφέρει αμέσως στη λειτουργία κάμερας.

Προηγμένες λειτουργίες

Τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge μοιράζονται τις "Προηγμένες λειτουργίες" που μπορούν να προσπελαστούν ως επιλογή μενού μέσω της εφαρμογής "Ρυθμίσεις". Ακολουθεί μια περιγραφή των χαρακτηριστικών και τι κάνουν.

Άμεση κλήση: Θέλετε να καλέσετε κάποιον ASAP; Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να καλέσετε αυτόματα μια επαφή του οποίου το ημερολόγιο κλήσεων, τα μηνύματα ή τα στοιχεία επικοινωνίας εμφανίζονται στην οθόνη όταν βάζετε το τηλέφωνο στο αυτί σας.

Εύκολη σίγαση: Ο ήχος της σιωπής δεν είναι μόνο ένα τραγούδι. Αν ενεργοποιήσετε αυτό, μπορείτε να σβήσετε το τηλέφωνό σας απλά τοποθετώντας την παλάμη των χεριών σας στην οθόνη ή περιστρέφοντας το τηλέφωνο με την όψη προς τα κάτω.

Λειτουργία με το ένα χέρι : Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το S7 Edge, του οποίου η μεγάλη οθόνη είναι μεγάλη για την παρακολούθηση βίντεο, αλλά μπορεί να είναι μια πρόκληση να λειτουργήσει με το ένα χέρι. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η λειτουργία με το ένα χέρι σας επιτρέπει να πατήσετε το κουμπί Home τρεις φορές για να συρρικνώσετε την οθόνη σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συρρικνώσετε το πληκτρολόγιο για ευκολότερη πληκτρολόγηση με το ένα χέρι.

Προβολή αναδυόμενων παραθύρων: Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα μια εφαρμογή πλήρους οθόνης σε μια μικρότερη λειτουργία αναδυόμενης προβολής. Απλώς σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω διαγωνίως από κάθε πάνω γωνία και είστε έτοιμοι.

Κτυπήστε παλάμη για να συλλάβετε: Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη συμβουλή του screenshot στο άρθρο, αυτό σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με μια χειρονομία με το χέρι με το χέρι ενώ σπρώχνετε την πλευρά της παλάμης σας στην οθόνη.

Έξυπνη λήψη: Με την ενεργοποίηση αυτή θα εμφανίζονται επιλογές για κοινή χρήση, περικοπή και καταγραφή κρυφών τμημάτων της οθόνης μετά την λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης.

Έξυπνη ειδοποίηση: Αυτή η λειτουργία καθιστά το τηλέφωνό σας να δονείται όταν τη συλλέγετε για να σας ειδοποιήσει για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα.

Πάρτε μια άκρη

Το Samsung Galaxy S7 Edge έχει επιπλέον λειτουργίες σε σχέση με το κανονικό S7 χάρη στην άκρη της οθόνης. Αυτά περιλαμβάνουν πίνακες Edge που εμφανίζουν εφαρμογές, επαφές και ειδήσεις. Παίρνετε επίσης τροφές Edge που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αθλητικές αποδόσεις, ειδοποιήσεις ειδήσεων και αναπάντητες κλήσεις. Τέλος, υπάρχει φωτισμός Edge που κάνει την άκρη της οθόνης να ανάβει όταν λαμβάνετε κλήσεις ή ειδοποιήσεις ενώ η οθόνη είναι στραμμένη προς τα κάτω.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη Edge μετακινώντας το αριστερό από το δεξί άκρο της οθόνης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες ρυθμίσεις Edge μέσω της εφαρμογής Settings (Ρυθμίσεις) στην περιοχή "Edge screen."