Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το iPad μου

Μπορείτε να βρείτε το iPad σας σε χάρτη εάν είναι ενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία

Η επιλογή "Βρείτε το iPad μου" στο iPad είναι μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του tablet . Όχι μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το iPad σας χρησιμοποιώντας το GPS, μπορεί επίσης να εντοπίσει ένα iPad που κρύβεται κάτω από έναν καναπέ ή κάτω από ένα μαξιλάρι επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone ή έναν υπολογιστή για να παίξετε έναν ήχο στο iPad σας.

Αυτό το μόνο είναι αρκετά καλό για να το ενεργοποιήσετε, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά όπως το Lost Mode , και ίσως το πιο σημαντικό, μπορείτε να διαγράψετε πλήρως το iPad από απόσταση σε περίπτωση που κλαπεί.

Από την άλλη πλευρά, αν πουλάτε το iPad σας ή το δίνετε σε έναν φίλο, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Find My iPad πριν επαναφέρετε το iPad στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις . Θα πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Find my iPad αν έχετε κάνει κάποια επισκευή.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επιλογή του iPad μου

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις .
  2. Αγγίξτε το όνομά σας στο επάνω μέρος του αριστερού πλαισίου.
  3. Στα δεξιά, επιλέξτε iCloud από τη λίστα.
  4. Στην επόμενη οθόνη, στην περιοχή "APPS USING ICLOUD", εντοπίστε και ανοίξτε την επιλογή Find my iPad .
  5. Πατήστε το κουμπί δίπλα στο στοιχείο "Εύρεση iPad μου" στην επόμενη οθόνη για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ή πατήστε το πράσινο κουμπί για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση iPad μου.

Είναι επίσης καλή ιδέα να ενεργοποιήσετε την επιλογή Αποστολή τελευταίας τοποθεσίας . Αυτό θα στείλει στην Apple τις πληροφορίες τοποθεσίας για το iPad όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, επιτρέποντάς σας να την βρείτε ακόμα και αν είναι εντελώς στραγγισμένη (υποθέτοντας ότι δεν κινήθηκε πολύ μετά το θάνατό της).

Διαφορετικά, εάν το iPad τεθεί εκτός λειτουργίας ή δεν συνδεθεί στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να δείτε μια τοποθεσία.

Σημείωση: Πρέπει να ενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας για να βρείτε το iPad μου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από την περιοχή " Απόρρητο " στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις".

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Find My iPad

Ένα τεράστιο όφελος για το Find My iPad είναι ότι δεν χρειάζεστε ούτε ένα iPad για να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Find My iPad από το iPhone σας ή ακόμα και τον υπολογιστή σας στο iCloud.com.

Όταν συνδέεστε στο iCloud από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, θα δείτε ένα εικονίδιο για το Find iPhone . Παρά το όνομα, αυτή η εφαρμογή λειτουργεί πραγματικά για το iPhone, το iPad, το iPod touch και το Mac.

Η προεπιλεγμένη οθόνη Find my iPad θα σας δείξει έναν χάρτη με όλες τις συσκευές σας σε αυτό. Και πάλι, αυτό μπορεί να είναι το Macbook σας, το iPhone σας ή οποιαδήποτε συσκευή έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία "Βρείτε μου ..." που χρησιμοποιεί το ίδιο αναγνωριστικό της Apple.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη συσκευή με τον αναπτυσσόμενο σύνδεσμο Όλες οι συσκευές στην κορυφή της οθόνης στον ιστότοπο iCloud. Εάν χρησιμοποιείτε το iPad σας, κρατήστε το tablet σε κατάσταση οριζόντιας προβολής και η λίστα θα εμφανιστεί στο πλάι της οθόνης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την οθόνη για να ελέγξετε τη θέση της συσκευής σε καθημερινές συνθήκες, όπως να δείτε αν ο / η σύζυγος σας έχει αποχωρήσει ακόμα. Φυσικά, για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να κατέχουν μια συσκευή Apple που έχει συνδεθεί με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple .

Η οθόνη της μεμονωμένης συσκευής θα μηδενίσει τη θέση αυτής της συσκευής και θα προσφέρει αυτές τις επιλογές:

Τι να βρείτε τους φίλους μου;

Η εύρεση των φίλων μου είναι ένας τρόπος να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ενώ το στοιχείο Find My iPad λειτουργεί μόνο για συσκευές που χρησιμοποιούν το ίδιο αναγνωριστικό της Apple, το Find My Friends συνεργάζεται με οποιαδήποτε επαφή με την οποία έχετε δώσει την άδεια στέλνοντας ένα αίτημα "Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου".

Η εύρεση των φίλων μου είναι η δική της εφαρμογή, οπότε είναι ξεχωριστό από το Find my iPad. Μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή μέσω της Αναζήτηση Spotlight αναζητώντας "Find Friends".

Μέσα στην εφαρμογή, πατήστε το κουμπί Προσθήκη στη λίστα "Όλες οι φίλοι" για να στείλετε το αίτημα "Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου" στους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν να δουν την τοποθεσία του iPad. Θυμηθείτε, θα πρέπει να σας στείλουν αυτό το αίτημα για να εμφανιστούν στην εφαρμογή Find Friends.

Θέλετε περισσότερες συμβουλές σαν αυτό; Ελέγξτε τα κρυμμένα μυστικά μας που θα σας μετατρέψουν σε μια ιδιοφυΐα iPad .