Γνωρίστε τις επιλογές σας για την προβολή εικονιδίων του Finder

Ελέγξτε πώς εμφανίζονται τα εικονίδια φακέλου

Η προβολή Εικονίδιο του Finder είναι η προεπιλεγμένη προβολή για τους φακέλους . Στην προβολή εικονιδίου, κάθε αντικείμενο σε ένα φάκελο αντιπροσωπεύεται από εικονίδια. Αυτό σας επιτρέπει να προσδιορίσετε γρήγορα και εύκολα ποιο είναι το αντικείμενο. Για παράδειγμα, οι φάκελοι ξεχωρίζουν λόγω του εικονιδίου φακέλου που χρησιμοποιούν. Τα αρχεία του Microsoft Word έχουν το δικό τους εικονίδιο ή αν το υποστηρίζει το Mac, τα αρχεία του Word ενδέχεται να εμφανίζουν μια μικρογραφία της πρώτης σελίδας του εγγράφου.

Η προβολή εικονιδίων έχει πολλά να συμβεί. Μπορείτε να αναδιατάξετε τα εικονίδια με οποιαδήποτε σειρά επιθυμείτε, να ταξινομήσετε γρήγορα τα εικονίδια και να καθαρίσετε το χάος που μπορεί να έχετε δημιουργήσει για την οργάνωση εικονιδίων. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε πολλά για το πώς τα εικονίδια φαίνονται και συμπεριφέρονται.

Επιλογές προβολής εικονιδίου

Για να ελέγξετε τον τρόπο εμφάνισης και συμπεριφοράς των εικονιδίων σας, ανοίξτε ένα φάκελο σε ένα παράθυρο Finder και , στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε κενή περιοχή του παραθύρου και επιλέξτε 'Εμφάνιση επιλογών προβολής'. Αν προτιμάτε, μπορείτε να εμφανίσετε τις ίδιες επιλογές προβολής επιλέγοντας 'Προβολή, Εμφάνιση επιλογών προβολής' από τα μενού του Finder.

Η τελευταία επιλογή στο παράθυρο προβολής εικονιδίου είναι το κουμπί "Χρήση ως προεπιλογές". Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί, οι επιλογές προβολής του τρέχοντος φακέλου θα χρησιμοποιηθούν ως προεπιλογή για όλα τα παράθυρα Finder. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί κατά λάθος, μπορεί να μην είστε ευτυχής να ανακαλύψετε ότι κάθε παράθυρο Finder έχει ένα παράξενο έγχρωμο φόντο, πολύ μικρό ή μεγάλο κείμενο ή κάποια άλλη παράμετρο που αλλάξατε.