Ένας ελεύθερος και εύκολος τρόπος για να παρακολουθείτε Hashtags Instagram

Δείτε ανανεώσεις αναρτήσεων για όλους τους αγαπημένους σας όρους αναζήτησης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε τις σχετικές θέσεις που σας αρέσουν και οι χρήστες που θα ακολουθήσουν στο Instagram είναι να οριοθετήσετε τι έχει επισημανθεί με λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που σας ενδιαφέρουν. Στην πραγματικότητα, μπορεί να βρείτε ένα hashtag με τόσο μεγάλο περιεχόμενο που ίσως θέλετε να το παρακολουθήσετε, ώστε να μπορείτε να το ελέγχετε συχνά για φρέσκα πράγματα.

Ο τρόπος που όλοι ελέγχουν την αγαπημένη τους Hashtags

Εάν θέλετε απλώς να ελέγξετε τυχαία ένα συγκεκριμένο hashtag από καιρό στο Instagram, μπορείτε απλά να κατευθυνθείτε στην καρτέλα Explore (Διερεύνηση) , πληκτρολογήστε τον όρο hashtag στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε την επιλογή Tags ( σε αντίθεση με τις επιλογές " Κορυφαία", "Άτομα" ή " Μέρη" ), ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε αναρτήσεις χρησιμοποιώντας αυτήν την ετικέτα hash. Ο όρος hashtag θα παραμείνει στο ιστορικό αναζήτησης μέχρι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας για να το διαγράψετε, διευκολύνοντας συχνά την επανεξέταση της συγκεκριμένης αναζήτησης hashtag χωρίς να χρειάζεται να την πληκτρολογείτε κάθε φορά.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε πιο προηγμένη και αυτοματοποιημένη επιλογή; Υπάρχουν σίγουρα πολλά εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων που είναι φιλικά προς το Instagram, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς απαιτούν εγγραφή για συνδρομή με μηνιαία ή ετήσια τιμή.

Ο ελαφρώς πιο προηγμένος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το HootSuite για την παρακολούθηση των Hashtags

Το HootSuite είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη (και πολύ δημοφιλής) πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Η χρήση του με το Instagram δεν είναι ακριβώς μια εξελιγμένη προσπάθεια, αλλά το παίρνει από μια εγκοπή απλά απλά να ελέγχει τους hashtag στο ίδιο το Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  1. Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό HootSuite και στη συνέχεια συνδεθείτε.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί με το μενού + Προσθήκη Κοινωνικού Δικτύου κάτω από το πεδίο Σύνθεση μηνύματος ....
  3. Επιλέξτε το Instagram από το αναδυόμενο μενού και κάντε κλικ στο Σύνδεση με το Instagram για να επιτρέψετε στο HootSuite να συνδεθεί στο λογαριασμό Instagram.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη + Προσθήκη ροής κάτω από το πεδίο Σύνθεση μηνύματος ....
  5. Επιλέξτε το Instagram από το αναδυόμενο μενού και στη συνέχεια επιλέξτε Hashtag από το επάνω μενού.
  6. Καταχωρίστε την ετικέτα hash (χωρίς το συνημμένο "#") που θέλετε να παρακολουθήσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ροής .

Αν ακολουθήσατε σωστά τα βήματα που περιγράφηκαν παραπάνω, θα πρέπει να δείτε μια νέα ροή να εμφανίζεται ως στήλη στον ταμπλό του HootSuite, με μια αυτόματη ενημέρωση της τελευταίας ανάρτησης των πιο πρόσφατων αναρτήσεων που περιέχουν την ετικέτα hash στις υποσημειώσεις τους . Μπορείτε να προσθέσετε όσα ροή θέλετε για να παρακολουθήσετε πολλαπλά hashtags στο HootSuite.

Ένα άλλο τεράστιο όφελος από τη χρήση του HootSuite για την παρακολούθηση των hashtags της Instagram, πέραν του ότι είναι μία από τις μόνες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω, είναι ότι μπορείτε να το κάνετε τόσο στον κανονικό ιστό όσο και στο κινητό. Το HootSuite προσφέρει εφαρμογές για κινητά και για συσκευές iOS και Android, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε και να το διαχειριστείτε όλα όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα σχόλια που λαμβάνετε στις φωτογραφίες Instagram, ώστε να απαντήσετε εύκολα ή να διαγράψετε τα ακατάλληλα, ανατρέξτε στην απάντησή μας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης των σχολίων Instagram .