Επιθεώρηση επιτραπέζιων υπολογιστών Lenovo Essential H535

Η Lenovo συνεχίζει να παράγει τα επιτραπέζια συστήματα της σειράς Η, συμπεριλαμβανομένης της Lenovo H50, η οποία είναι παρόμοια σε σχέση με το παλαιότερο H535 αλλά με νεότερα στοιχεία. Αν ψάχνετε για ένα νεότερο σύστημα υπολογιστή γραφείου προϋπολογισμού, ελέγξτε τη λίστα των καλύτερων επιτραπέζιων υπολογιστών κάτω των $ 400 .

Η κατώτατη γραμμή

2 Οκτωβρίου 2013 - Η Lenovo Essential H535 είναι ίσως η καλύτερη επιτραπέζια επιφάνεια εργασίας που διατίθεται σήμερα κάτω των $ 400, χάρη στον επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα AMD A6 με τη βελτιωμένη μηχανή 3D γραφικών και τη μνήμη 6GB. Ακόμη και με αυτό, υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις με το σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης δικτύωσης USB 3.0 και Wi-Fi. Και τα δύο αυτά ζητήματα είναι σχετικά μικρά για πολλούς ανθρώπους και μπορούν ενδεχομένως να εργαστούν γύρω.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση - Lenovo Essential H535

2 Οκτωβρίου 2013 - Το Lenovo Essential H535 είναι το επιτραπέζιο σύστημα καταναλωτικών επιτραπέζιων υπολογιστών χαμηλού κόστους της εταιρείας. Χρησιμοποιεί ένα τυποποιημένο σχεδιασμό μεσαίου πύργου που σημαίνει ότι διαθέτει ένα σωστό χώρο μέσα στο σύστημα, αλλά καθώς είναι ένα σύστημα κατηγορίας προϋπολογισμού, εξακολουθεί να περιορίζει τον αριθμό των λειτουργιών σε σύγκριση με τα άλλα συστήματα υπολογιστών γραφείου.

Αντί να χρησιμοποιεί Intel για το H535, η Lenovo χρησιμοποιεί την πλατφόρμα APU της AMD. Για το συγκεκριμένο μοντέλο, χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή quad core A6-5400K. Αυτό συνδυάζεται με μνήμη DDR3 6GB, η οποία παρέχει τους περισσότερους πυρήνες μνήμης και επεξεργαστή σε αυτό το εύρος τιμών. Συνολικά, προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης που επιτρέπει στο σύστημα να αντιμετωπίσει σχεδόν οποιαδήποτε εργασία. Τα απαιτητικά προγράμματα, όπως η επεξεργασία βίντεο, θα διαρκέσουν περισσότερο από ελαφρώς ακριβότερα συστήματα, αλλά είναι ακόμα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο σε αυτό το εύρος τιμών. Ο επεξεργαστής είναι ακόμη και μια έκδοση που δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί και θα μπορούσε να υπερχρεωθεί αλλά το BIOS του συστήματος αποτρέπει ουσιαστικά αυτό το γεγονός. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το σύστημα διαθέτει μόνο δύο υποδοχές μνήμης οι οποίες είναι γεμάτες, πράγμα που σημαίνει ότι η αναβάθμιση της μνήμης απαιτεί την αφαίρεση τουλάχιστον ενός ή και των δύο υφισταμένων μονάδων.

Η αποθήκευση για το Lenovo H535 είναι αρκετά χαρακτηριστική για ένα σύστημα χαμηλού κόστους. Διαθέτει ένα σχετικά μεγάλο terabyte σκληρό δίσκο που γίνεται όλο και πιο κοινός για τα πλήρη desktop συστήματα σε αυτό το εύρος τιμών χαμηλού κόστους και προσφέρει ένα αξιοπρεπές αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές, αρχεία δεδομένων και αρχεία πολυμέσων. Αυτό που είναι λίγο απογοητευτικό είναι όμως οι περιφερειακές θύρες για όσους θέλουν να επεκτείνουν την αποθήκευση πέρα ​​από το βασικό αποθηκευτικό χώρο. Χρησιμοποιεί τις παλαιότερες θύρες USB 2.0 και όχι το νέο, γρηγορότερο USB 3.0 . Αυτό σημαίνει ότι ο καλύτερος τρόπος για την επέκταση του χώρου αποθήκευσης είναι η εγκατάσταση μιας μονάδας εσωτερικά στην περίπτωση που ευτυχώς υπάρχει χώρος για ένα μόνο δίσκο. Το σύστημα διαθέτει ένα τυπικό καυστήρα DVD διπλής στρώσης για την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD και DVD.

Όσον αφορά τα γραφικά, χρησιμοποιεί ένα AMD Radeon HD 7540D που είναι ενσωματωμένο στον επεξεργαστή AMD A6. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση όπως όλα τα συστήματα στην τιμή των $ 400, αλλά προσφέρει την καλύτερη συνολική απόδοση που θα βρεθεί. Εξακολουθεί να μην προσφέρει υψηλό επίπεδο απόδοσης 3D γραφικών, αλλά έχει αρκετό για να παίξει παιχνίδια PC σε χαμηλότερες αναλύσεις και επίπεδα λεπτομέρειας που οι λύσεις της Intel δεν παρέχουν γενικά. Εκτός από αυτό, η λύση AMD προσφέρει επίσης μια ευρύτερη περιοχή επιτάχυνσης για εφαρμογές εκτός 3D . Παραδόξως, η υπόθεση προσφέρει πραγματικά αρκετό χώρο για τοποθέτηση σε κάρτα γραφικών PCI-Express. Το πρόβλημα είναι ότι η τροφοδοσία στο σύστημα βαθμολογείται σε μόλις 280 Watt. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει μόνο τις πιο βασικές κάρτες που δεν απαιτούν εξωτερικές υποδοχές σύνδεσης γραφικών PCI-Express.

Σε αντίθεση με πολλές από τις άλλες εταιρίες γραφείου προϋπολογισμού, η Lenovo έχει επιλέξει να μην συμπεριλάβει προσαρμογέα ασύρματης δικτύωσης με το H535. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βασίζεται στη θύρα Ethernet για δικτύωση, η οποία δεν είναι πάντα τόσο βολική τώρα που η δικτύωση Wi-Fi είναι τόσο κοινή για τους οικιακούς χρήστες με όλες τις συσκευές κινητών και tablet.

Χαμηλή τιμή κάτω από $ 400, η ​​Lenovo Essential H535 έχει μερικούς ανταγωνιστές για τον παραδοσιακό desktop PC μεγέθους πύργου από την ASUS και την HP. Το AS17 CM1735 είναι παρόμοιο με το H535, επειδή χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή AMD A6 με σκληρό δίσκο 1TB, αλλά χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή παλαιότερης γενιάς που δεν είναι τόσο γρήγορος και διαθέτει μόλις 4GB μνήμης. Το HP 110-010xt είναι πιο προσιτό σε μόλις $ 350 και χρησιμοποιεί τον πιο πανταχού παρόν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Pentium G2020. Διαθέτει λιγότερη μνήμη και χώρο στο σκληρό δίσκο, αλλά είναι προσαρμόσιμη και διαθέτει Wi-Fi networking.