Οι 8 καλύτεροι υπολογιστές γραφείου προϋπολογισμού να αγοράσουν το 2018 για κάτω από $ 500

Χρειάζεστε έναν νέο επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά έχετε προϋπολογισμό; Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Ενώ οι φορητοί υπολογιστές, τα all-in-ones και τα tablet είναι όλοι οργισμένοι στον σημερινό κόσμο των υπολογιστών, η επιφάνεια εργασίας παραμένει η κινητήρια δύναμη τόσο του γραφείου όσο και του σπιτιού. Λαμβάνοντας υπόψη μια επιφάνεια εργασίας σημαίνει την αξιολόγηση ποικίλων παραγόντων, από τη σχεδίαση έως τη μνήμη RAM, το χώρο του σκληρού δίσκου και ακόμη και τον αριθμό των διαθέσιμων θυρών. Εάν εξετάζετε αυτούς τους παράγοντες και εξετάζετε έναν προϋπολογισμό κάτω από την επιλογή των $ 500, ίσως χρειαστεί να κάνετε ορισμένους συμβιβασμούς, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης παραγόντων μικρότερης μορφής. Ακόμα, αν δεν ψάχνετε να επεξεργαστείτε ώρες βίντεο ή να δουλέψετε στο Photoshop για μερικές ημέρες, υπάρχει μια επιλογή επιφάνειας εργασίας προϋπολογισμού που είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει για το γραφείο ή την οικογένεια.

Οι βασικοί και οι προϋπολογισμοί είναι δύο λέξεις που η Lenovo μπορεί να διεκδικήσει με υπερηφάνεια με το Ideacentre 300, το οποίο μπορεί να κάνει ό, τι ζητάτε χωρίς καμία επιπλέον αίσθηση. Ο ενσωματωμένος 6ης γενιάς επεξεργαστής Intel Core i3 3.7GHz, 8GB μνήμης RAM και 1 TB χώρο στο σκληρό δίσκο δεν ξεχωρίζουν καθόλου, εκτός από το πόσο καλά εκτελούν σε αυτό το σημείο τιμών. Ο καθημερινός υπολογισμός ανταποκρίνεται στην πλοήγηση στο Web, στην παρακολούθηση ταινιών, στην ακρόαση μουσικής και άλλα, χωρίς να ανησυχεί για την ταχύτητα. Η Lenovo περιλαμβάνει ακόμη ένα εξειδικευμένο πληκτρολόγιο "AccuType" για μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση του Ideacentre 300. Τα ενσωματωμένα γραφικά HD είναι βασικά, αλλά η υποστήριξη που παρέχεται για ήχο υψηλής ευκρίνειας με υποστήριξη 5.1 καναλιών επιτρέπει στο Ideacentre 300 να λειτουργεί ως διανομέας ψυχαγωγίας. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές θύρες και επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0 και USB 3.0.

Το Aspire Desktop της Acer χτυπά μόνο τις πένες κάτω από το καπάκι των $ 500 και είναι ένα μπεστ σέλερ του Αμαζονίου, το οποίο τον βοηθά να φυτέψει τον εαυτό του ως την καλύτερη επιλογή μας. Υποστηριζόμενη από έναν επεξεργαστή Intel Core i5 7ης γενιάς, 8GB μνήμης RAM και 2TB χώρο στο σκληρό δίσκο, υπάρχει περισσότερη ισχύς για να φτάσετε τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στο παιχνίδι. Ο ρίχνοντας απαιτητικές εργασίες στο Acer δεν θα το επιβραδύνει, καθώς το multitasking σε αυτό είναι τόσο καλό όσο σε υπολογιστές που συχνά κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Πέρα από την ισχύ, υπάρχουν πολλές θύρες, συμπεριλαμβανομένου του USB 3.0, καθώς και η ενσωμάτωση της σύνδεσης στο Internet 802.11ac για τις ταχύτερες δυνατές ταχύτητες του προγράμματος περιήγησης. Όλα τα λιμάνια, οι μονάδες δίσκου και η μνήμη συνδυάζονται σε ένα μαύρο πλαίσιο που προσφέρει μια καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει όμορφα με το γραφείο στο σπίτι ή το γραφείο. Η Acer αυξάνει τη γενναιοδωρία με ένα πρόσθετο ποντίκι και πληκτρολόγιο, παρόλο που είναι αρκετά τρέξιμο του μύλου, οπότε αισθανθείτε ελεύθερος να αγοράσετε αναβαθμίσεις ξεχωριστά. Το Acer προσθέτει ένα υψηλής ευκρίνειας ήχο με υποστήριξη 5.1 καναλιών, επιτρέποντας την αναπαραγωγή ταινιών και βίντεο, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε επιπλέον χρήματα στα ηχεία.

Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015, το Chromebox CXI2-4GKM της Acer παραμένει ένας από τους καλύτερους υπολογιστές γραφείου που προσφέρει ισχυρή καθημερινή απόδοση. Με τη βοήθεια επεξεργαστή Broadwell Intel Celeron 3205U, 4GB μνήμης RAM και μονάδας δίσκου SSD 16GB, το Chromebox λειτουργεί σχεδόν εξ ολοκλήρου στο σύννεφο, καθιστώντας περιττή τη φόρτωση του χώρου στο σκληρό δίσκο και ως εκ τούτου έναν εύκολο τρόπο να μειωθεί το κόστος. Το Chromebox προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο για να φτάσετε στο διαδίκτυο χωρίς το bloat ή τα πρόσθετα που συνοδεύουν τα λειτουργικά συστήματα των Windows ή των Mac της Apple. Απλά προσθέστε το δικό σας πληκτρολόγιο και το ποντίκι και το voila, είστε online μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τους νέους χρήστες PC, το Chrome OS του Acer εκτελείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα περιήγησης Web Chrome με ένα μικρό διαμέρισμα για τη λήψη αρχείων για χρήση εκτός σύνδεσης. Το αποτέλεσμα είναι μια επιφάνεια εργασίας που δεν καλύπτει σχεδόν καθόλου χώρο στα 1,2 κιλά και 6,8 x 5,5 x 2,3 ίντσες. Αν είστε εξοικειωμένοι με τις εφαρμογές της Google, υπάρχει ελάχιστη καμπύλη μάθησης μόλις συνδεθείτε μέσω WiFi ή Ethernet. Αφού συνδεθείτε, τοποθετείτε αμέσως στο οικοσύστημα της Google, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο Web, στο Gmail, στο YouTube, σε συνομιλία μέσω βίντεο με το Google+ και στη δημιουργία σύννεφου με το Google Drive. Η συμπερίληψη του καταστήματος Web του Chrome προσφέρει χιλιάδες εναλλακτικές εφαρμογές, θέματα και επεκτάσεις των Windows για να προσαρμόσετε το Chromebox στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Προσθέστε την άνεση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος που προστατεύει από ιούς και θα βρείτε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό, εύκολη στη χρήση επιφάνεια εργασίας που καλωσορίζει όλους τους τύπους χρηστών.

Ας είμαστε ειλικρινείς για ένα δευτερόλεπτο σχετικά με τον σχεδιασμό επιτραπέζιων υπολογιστών. Οι περισσότεροι πύργοι είναι ανέγγιχτοι και μερικοί είναι ακόμη και άθικτοι, με ελάχιστη ή καθόλου σκέψη στο σχεδιασμό. Έτσι, όταν εξετάζουμε το σχέδιο για επιτραπέζιους υπολογιστές, η απλή προσπάθεια στην κομψότητα πηγαίνει πολύ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας αρέσουν οι τελευταίες σειρές επιτραπέζιων υπολογιστών Dell Inspiron, καθώς στοχεύει στην απλότητα του μαύρου κουτιού, ενώ δεν είναι τελείως βαρετή. Έχει μαλακό μαύρο εξωτερικό χώρο και χρήσιμη τοποθέτηση στην πρόσοψη για πράγματα όπως το κουμπί τροφοδοσίας, ένας αναγνώστης καρτών SD, υποδοχή ακουστικών και δύο θύρες USB. Στο πίσω μέρος θα βρείτε περισσότερες θύρες με έξοδο ήχου, είσοδο ήχου, είσοδο μικροφώνου, VGA, HDMI, Ethernet και τέσσερις θύρες USB.

Στο εσωτερικό, δεν είναι ούτε κακό. Αυτό το μοντέλο τρέχει τα Windows 10 και διαθέτει επεξεργαστή Intel Quad-core i5-6400 2.70 GHz, 8GB RAM, σκληρό δίσκο 1TB και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 730 GDDR3. Έχει επίσης υποστήριξη για WiFi και Bluetooth, δύο πράγματα που δεν θα βρείτε σε κάθε επιφάνεια εργασίας. Συνολικά, αυτό θα ικανοποιήσει τους περισσότερους αγοραστές γραφείου, ειδικά εκείνους που δεν θέλουν ένα άσχημο μαύρο κουτί.

Για λίγο παραπάνω από $ 300 μπορείτε να κερδίσετε αυτό το HP 19-inch All-in-One Desktop PC, καθιστώντας το μία από τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Η HP είναι γνωστή για τη δημιουργία ισχυρών, αξιόπιστων υπολογιστών που έχουν άφθονη ισχύ και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Με τον επεξεργαστή Intel (R) Celeron (R) J335, αυτός ο υπολογιστής HP μπορεί εύκολα να χειριστεί καθημερινές εργασίες πληροφορικής. Με 4 GB DDR3L-1600 SDRAM, έχει αρκετή μνήμη για να τρέχει αξιόπιστα και αποτελεσματικά, ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσετε απογοητευτικές επιβράδυνση. Επιπλέον, ο τεράστιος σκληρός δίσκος 1 TB 7200RPM SATA εξασφαλίζει ότι έχετε αρκετό χώρο για όλα τα αρχεία, τη μουσική και τις φωτογραφίες σας με χώρο για έξοδο. Δείτε τα στην οθόνη 19.5 ιντσών με διαγώνιο WLED με οπίσθιο φωτισμό διαστάσεων 19,5 ιντσών που διαθέτει 1,4 εκατομμύρια pixel για εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ανάλυση. Τα Windows 10 περιλαμβάνονται επίσης σε αυτό το μηχάνημα, ώστε να μπορείτε να είστε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες λειτουργίες της Microsoft.

Δεν έχετε δει ποτέ έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, όπως τον εξαιρετικά λεπτό επιτραπέζιο υπολογιστή Fusion5 All-in-One. Το Fusion5 είναι εξαιρετικά ελαφρύ με μόλις πάχος 10 χιλιοστών προς την άκρη και είναι μόλις 2,2 χιλιόγραμμα και είναι φορητό σαν φορητό υπολογιστή, αλλά έχει τη δύναμη ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Με μνήμη RGB 4GB DDRIII, σκληρό δίσκο 500GB και χώρο αποθήκευσης 32GB, αυτός ο υπολογιστής Fusion5 έχει εντυπωσιακές προδιαγραφές για ένα τέτοιο συμπαγές μηχάνημα. Ο σχεδιασμός εξοικονόμησης χώρου περιλαμβάνει μόνο ένα καλώδιο προσαρμογέα και μια ενσωματωμένη μπαταρία ικανή να τροφοδοτεί τον υπολογιστή για ώρες. Έρχεται με ασύρματο πληκτρολόγιο Fusion5, ποντίκι Fusion5 και προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος. Παρόλο που το Fusion5 μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό όσο άλλοι κατασκευαστές υπολογιστών, μπορείτε να το αγοράσετε με εμπιστοσύνη χάρη στην παρεχόμενη εγγύηση 12 μηνών.

Με καλές επιδόσεις και ενισχυμένη ασφάλεια Windows 10 Pro, ο υπολογιστής Business Class S510 της Lenovo είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε γραφείο. Η προσθήκη της έκδοσης Pro του λογισμικού Windows 10 προσθέτει ένα εντελώς νέο επίπεδο ασφάλειας με χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης όπως το BitLocker που εξασφαλίζει σκληρούς οδηγούς από δυνητικούς χάκερ. Πέρα από το λογισμικό, το S510 διαθέτει επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Intel Core i5 2.7GHz, σκληρό δίσκο 500GB και μνήμη RAM 4GB για την καθημερινή δημιουργία υπολογιστικών φύλλων και PowerPoint. Για να ξεφορτωθούν τα πράγματα, το S510 πακέτο ένα μικρό αποτύπωμα, που ζυγίζει μόλις 9,1 κιλά και στέκεται μακριά ωραία κάτω από ένα γραφείο σε 11,6 x 12,6 x 3,5 ίντσες.

Η εργασία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί αξιοπιστία και η Lenovo υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι έθεσε το S510 σε πάνω από 200 δοκιμές αξιοπιστίας, συμπεριλαμβανομένων δοκιμών κρούσης, πτώσης και κραδασμών, για να εξασφαλίσει μέγιστη ποιότητα με μακροχρόνια χρήση. Πέρα από την ποιότητα του υλικού, το ίδιο το μηχάνημα προσφέρει USB 3.0 και 2.0, καθώς και το πρότυπο ναύλο DVD / RW, κάρτας Intel Graphics και 802.11ac WiFi. Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερη απόδοση, η αναβάθμιση του S510 είναι εύκολη με υποστήριξη RAM για αποθήκευση μέχρι 32GB και επιπλέον σκληρό δίσκο.

Ενώ το τυπικό κατακόρυφο μαύρο πλαίσιο είναι αυτό που οι περισσότεροι χρήστες υπολογιστών φαντάζονται όταν σκεφτόμαστε μια επιφάνεια εργασίας, ο «μίνι υπολογιστής» έχει σφραγίσει τη θέση του ως οικιακός και γραφικός υπολογιστής γραφείου. Το Revo One της Acer οδηγεί το πακέτο με ένα ξεχωριστό σχέδιο που έχει ξεχάσει όλοι ότι κάθεται στο γραφείο σας. Σε μόλις 4,2 x 4,2 x 6,1 ίντσες και με βάρος μόλις δύο κιλά, το Revo One είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό μηχάνημα που συσκευάζει επεξεργαστή Intel Core i3 2.1GHz, 4GB μνήμης RAM και 1TB χώρο σκληρού δίσκου.

Προσφέρεται σε κομψό λευκό και γυαλιστερό σχεδιασμό, η Acer θεωρεί την εμφάνιση τόσο "κλασική" όσο και "κομψή", χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Για να κρατάτε τα πάντα εντάξει, η Acer προσθέτει επίσης ένα εξίσου κλασικό άσπρο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για να κρατήσει εκείνο το κομψό συναίσθημα σε ολόκληρο το γραφείο σας. Πέρα από το σχεδιασμό που ανοίγει τα μάτια, υπάρχει επίσης μια εφαρμογή λήψης smartphone έτοιμη για Android που μετατρέπει τη συσκευή σας σε τηλεχειριστήριο για την επιφάνεια εργασίας του Revo. Προσθέστε στη συνηθισμένη θύρα των θυρών, Bluetooth και 802.1ac και το Revo One τοποθετείται ως μια μεγάλη προσφορά σε μια μικρή συσκευασία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .