Χρησιμοποιήστε το Facebook Messenger μέσω Pop-Up Window ή Full-Screen

Το Facebook Messenger είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας που είναι στο Facebook. Η ενσωματωμένη λειτουργία συνομιλίας σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με κείμενο, βίντεο και ήχο και σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε εργασίες όπως αποστολή χρημάτων σε φίλους, προσθήκη αυτοκόλλητων και GIF στη συνομιλία σας και συμμετοχή σε ομαδικές συνομιλίες.

Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, η προεπιλεγμένη προβολή μιας συνομιλίας συνομιλίας είναι ένα παράθυρο συνομιλίας που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Εάν έχετε μια μακρά ή λεπτομερή συνομιλία, ωστόσο, μπορεί να γίνει δύσκολη η εργασία μέσα στο μικρό παράθυρο που εμφανίζεται. Ευτυχώς, υπάρχει η δυνατότητα να βλέπετε τη συνομιλία σας σε προβολή πλήρους οθόνης.

Σημείωση: Η επιλογή αλλαγής της προβολής μιας συνομιλίας στο Facebook περιορίζεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού - αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει στην εφαρμογή για κινητά του Facebook Messenger.

01 από 02

Ξεκινώντας μια συνομιλία στο Facebook σε ένα παράθυρο συνομιλίας

Facebook / All Rights Reserved

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε μια συνομιλία μέσω του προγράμματος περιήγησής σας στο Facebook.

Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία χρησιμοποιώντας ένα παράθυρο συνομιλίας στο Facebook:

02 του 02

Προβολή συνομιλίας στο Facebook σε λειτουργία πλήρους οθόνης

Facebook / All Rights Reserved

Ενώ η προεπιλεγμένη προβολή της συνομιλίας στο Facebook - ένα παράθυρο συνομιλίας που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας - λειτουργεί εξαιρετικά για γρήγορες συνομιλίες, αν έχετε πιο λεπτομερή ή μακρά συνομιλία ή συνομιλείτε με μια ομάδα ατόμων, το παράθυρο συνομιλίας μπορεί φαίνεται λίγο μικρό και δύσκολο να εργαστείς. Φοβάστε όμως! Υπάρχει ένας τρόπος για να δείτε το chat στο Facebook σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

Πώς να προβάλετε μια συνομιλία στο Facebook σε λειτουργία πλήρους οθόνης σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού:

Είσαι έτοιμος! Απολαύστε τη συνομιλία σας.