Οι καλύτεροι προγραμματιστές παιχνιδιών iPhone

Top 5 προγραμματιστές παιχνιδιών για το iPhone της Apple

Υπάρχουν πολλές αναρίθμητες εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών iPhone που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στο Market App. Η ανάπτυξη εφαρμογών τυχερών παιχνιδιών μπορεί να είναι μια τεράστια δουλειά για τους κωδικοποιητές, οι οποίοι δουλεύουν μέρα και νύχτα για να δημιουργήσουν μόνο μία εφαρμογή για ψυχαγωγία των χρηστών. Εδώ είναι ένας κατάλογος, όχι από τα καλύτερα iPhone παιχνίδια, αλλά από τους κορυφαίους προγραμματιστές παιχνιδιών για το iPhone της Apple.

01 από 05

Gameloft

Φωτογραφία ευγένεια Gameloft

Το Gameloft είναι ίσως το πιο δημοφιλές, καθώς επίσης και ο πιο εντυπωσιακός προγραμματιστής παιχνιδιών για το iPhone.

Γνωστή για τη δημιουργία πολλών παιχνιδιών όπως Bejeweled, Puzzle Bobble και Brain Age, η Gameloft έχει επίσης εκδώσει τακτικές ενημερώσεις για κλασικά όπως Uno, Breakout, Battleships και πολλά από τα παιχνίδια του iPod επίσης.

Το αριστούργημα του Gameloft είναι αναμφισβήτητα το Platinum Sudoku, το οποίο επίσης είναι αρκετά λογικό.

Η Gameloft είναι ένας προγραμματιστής που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μια τεράστια συμβολή στις εφαρμογές παιχνιδιών της Apple. Περισσότερο "

02 του 05

MobileAge

Εικόνα ευγενική προσφορά MobileAge

Το MobileAge, γνωστό για τη Σαγκάη Mahjong του, είναι ο άλλος πιο δημοφιλής προγραμματιστής παιχνιδιών για το iPhone. όχι μόνο έρχεται με εξαιρετικά γραφικά και γραφικά, αλλά προσφέρει επίσης στον χρήστη μια σειρά προσαρμόσιμων επιλογών για να διαλέξετε.

Το Blackjack 21 έχει επίσης γίνει πολύ περιζήτητο, που περιλαμβάνει δροσερά γραφικά και ένα εκπληκτικό σύστημα στοιχημάτων, το οποίο μετατρέπει το αλλιώς βαρετό παιχνίδι σε εθιστικό κομμάτι της τέχνης. Περισσότερο "

03 του 05

Λογισμικό Ambrosia

Ευγενική εικόνα λογισμικού Ambrosia

Το λογισμικό Ambrosia εντυπωσιάζει με το στοιχείο έκπληξής του. Αυτός ο κατασκευαστής πολλαπλών παιχνιδιών για συσκευές Apple είναι πραγματικά ευέλικτος και συνεχίζει να αναδεικνύει αρκετά ενδιαφέροντα και εθιστικά παιχνίδια για όλες τις συσκευές της Apple, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου iPad .

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια από αυτόν τον προγραμματιστή είναι τα Aki Mahjong, Mondo Solitaire και ο κ. Sudoku. Περισσότερο "

04 του 05

Αποχωρήστε

Ευγένεια εικόνας Αποχωρίστε

Το Demiforce, το απόλαυση ενός παιχνιδιού για το iPhone, είναι ένας από τους μικρότερους αλλά εξαιρετικά δημοφιλείς προγραμματιστές παιχνιδιών για το iPhone. Το μοναδικό παιχνίδι τους, Trism, έχει γίνει ένα μεγάλο χτύπημα με τους χρήστες iPad και iPad .

Αξιοποιώντας την οθόνη αφής του iPhone και τα χαρακτηριστικά επιταχυνσιόμετρο, αυτό το παιχνίδι έρχεται με εξαιρετικά γραφικά, πολλά ενδιαφέροντα επίπεδα και πολλαπλές λειτουργίες αναπαραγωγής. Τώρα, η Demiforce προσφέρει επίσης υποστήριξη για το iPad της Apple.

05 του 05

PopCap Games

Δημιουργία εικόνων από τα παιχνίδια PopCap

Τα παιχνίδια PopCap είναι βέβαια όχι τόσο καλά όσο, ας πούμε, η Gameloft. Αλλά υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο. Το Bejeweled και το Bejeweled 2 κοστίζουν πάρα πολύ, αλλά περιέχουν και καλά γραφικά, τα οποία φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά.

Το παιχνίδι τους, Peggle, ήταν ίσως το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι iPod Wheel που έγινε ποτέ. Υπάρχει και ο Peggle 2 τώρα, οπότε περιμένουμε να κυκλοφορήσουν και άλλες ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες στο μέλλον. Περισσότερο "