Κατεβάστε Αυτά τα Apple Watch Apps Πρώτα

Αυτές είναι οι πρώτες εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε για το νέο σας ρολόι

Μόλις αγοράσατε ένα ολοκαίνουργιο ρολόι της Apple. Και τώρα τι? Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών που είναι διαθέσιμοι τώρα για φορητό, με προσφορές από μια σειρά από τις ίδιες εταιρείες που δημιουργούν τις εφαρμογές iPhone που γνωρίζετε ήδη και αγαπάτε.

Πραγματοποιήστε μια γρήγορη αναζήτηση μέσω του App Store για ορισμένα από τα αγαπημένα σας και πιθανότατα θα βρείτε τα αντίστοιχα της Apple Watch. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για μερικές προτάσεις, εδώ είναι μερικές εφαρμογές που κάνουν μια πολύ καλή δουλειά να δουλεύουν με το Apple Watch και σίγουρα αξίζουν μια ματιά και μια λήψη.

Καιρός Nerd

Μόλις δοκιμάσετε το Weather Nerd, είναι πιθανό να μην κοιτάξετε άλλες εφαρμογές καιρού το ίδιο και πάλι. Η εφαρμογή τροφοδοτείται από το (φοβερό) iPhone app Dark Sky και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό όπου βρίσκεστε. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τρία διαφορετικά παράθυρα: μία για να σας δείξει ποιος είναι ο καιρός σήμερα, ένας για αυτή την εβδομάδα και ένας για να γυρίσετε τα πράγματα μέχρι την ώρα, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το υπόλοιπο απόγευμα.

Nike + Τρέξιμο

Οι δρομείς θα αγαπήσουν την εφαρμογή Nike Running Nike. Η εφαρμογή παρακολουθεί κάθε μια από τις διαδρομές σας και σας βοηθά να εκπαιδεύετε για πράγματα όπως 5 κουτάβια ή μαραθώνιοι. Παρόμοια με την εφαρμογή iPhone της Nike, η εφαρμογή Apple Watch θα παρακολουθεί τη θέση της εκτέλεσης σας σε χάρτη και θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εκτέλεσή σας, όπως η συνολική απόσταση που ταξιδεύσατε, το χρόνο που τρέξατε και πόσες θερμίδες καίκατε κατά μήκος τρόπος. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε πίσω τα τελευταία σας τρεξίματα και να δείτε πώς συγκρίνεται αυτό, και να δείτε Cheers από φίλους ενώ είστε εκτός δρόμου.

Του TripAdvisor

Αν σχεδιάζετε καλοκαιρινές διακοπές, τότε η εφαρμογή του TripAdvisor είναι απαραίτητη. Η εφαρμογή προσφέρει προτάσεις σχετικά με τα μέρη για να μείνετε όπου βρίσκεστε, καθώς και προτάσεις σχετικά με το πού να φάτε ή τις δραστηριότητες που βρίσκονται κοντά σας ίσως να σας φανεί ενδιαφέρον. Κάθε καταχώρηση έχει φωτογραφίες καθώς και σχόλια διαθέσιμα. Εάν δείτε κάτι που σας αρέσει, μπορείτε επίσης να δείτε τη διεύθυνση του προορισμού και να χρησιμοποιήσετε χάρτες για να πλοηγηθείτε εκεί.

Spy Watch

Θέλετε ποτέ να συμμετάσχετε σε μια διεθνή οργάνωση κατάσκοσης; Ναι, το σκεφτήκαμε. Το Spy Watch είναι ένα παιχνίδι ρόλων που λειτουργεί σαν να επιλέγετε το δικό σας βιβλίο περιπέτειας. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παρουσιαστεί ένας αριθμός διαφορετικών καθηκόντων στον καρπό σας όπου θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πιθανές ενέργειες. Αυτό που θα επιλέξετε θα καθορίσει τι θα συμβεί στη συνέχεια στο παιχνίδι.

Βρείτε κοντά μου

Χρειάζεστε ένα ATM; Σε μια νέα πόλη και πραγματικά χρειάζεστε ένα μασάζ; Το Find Near Me σάς βοηθά να βρείτε τα πράγματα κοντά σας. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να μεταβείτε γρήγορα και εύκολα στην κοντινότερη τράπεζα, βενζινάδικο, μπαρ ή hotspot Wi-Fi. Η εφαρμογή Apple Watch σας επιτρέπει να αναζητάτε πράγματα και στη συνέχεια να πάρετε οδηγίες για τα πόδια, ποδηλασία ή ποδηλασία στον προορισμό σας.

Trivia Crack

Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook και έχετε κάποιους φίλους καθόλου, οι πιθανότητες είναι ότι κάποιος από αυτούς έχει προσπαθήσει να σας δελεάσει στο παιχνίδι με addicting που είναι Trivia Crack. Η έκδοση Apple Watch του παιχνιδιού σάς επιτρέπει να απαντάτε σε ερωτήσεις στον καρπό σας καθώς και να γυρίζετε τον τροχό. Δυστυχώς, πρέπει να ξεκινήσετε παιχνίδια στο iPhone σας, για να μπορείτε να παίξετε την έκδοση μεγέθους pint, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε πολύ πιο εύκολο το παιχνίδι.