Οδηγός: Πώς να χρησιμοποιήσετε το ρολόι της Apple

Απλά πάρετε ένα ρολόι της Apple; Το Apple Watch είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αλλά η εκμάθηση του πώς παίρνει λίγη πρακτική. Αν είστε νέος στο Apple Watch, εδώ θα βρείτε μια σειρά από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Apple Watch και τον τρόπο χρήσης τους:

Κατανόηση των 3 εκδόσεων του Watch της Apple

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Apple Watch: το Apple Watch Sport, η Apple Watch Collection και η Apple Watch Edition.

Σε επίπεδο λογισμικού, και οι τρεις εκδόσεις του Apple Watch είναι πανομοιότυπες. Ο καλύτερος τρόπος για να εξηγήσετε τη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι είναι σαν να διαλέγετε ένα χώρο γκρι iPhone 6 πάνω σε ένα χρυσό. Αντί του χρώματος, η διαφορά μεταξύ των εκδόσεων του Apple Watch είναι από τι αποτελείται το ρολόι.

Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό στο ρολόι της Apple

Ακριβώς όπως το iPhone σας τρέχει λογισμικό που ονομάζεται iOS, το Apple Watch τρέχει το λογισμικό του που ονομάζεται Watch OS . Το λογισμικό είναι υπεύθυνο για το πώς λειτουργεί το Apple Watch σας και ελέγχει την περισσότερη λειτουργικότητα και ακόμα και την ασφάλεια του Watch. Παρόμοια με το iOS, η Apple θα προσφέρει προσφάτως ενημερώσεις στο Watch OS που προσφέρει βελτιώσεις ή που διορθώνουν σφάλματα κατά την εμφάνισή τους. Είναι σημαντικό να ενημερώνετε το λογισμικό της Apple Watch για να βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο έχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση από το Watch αλλά επίσης ότι δεν έχετε προβλήματα με σφάλματα ή προβλήματα ασφάλειας που η Apple έχει ήδη ανακαλύψει και διορθώσει.

8 κρυμμένα χαρακτηριστικά ρολόι της Apple που πρέπει να δοκιμάσετε

Το Apple Watch έχει μια σειρά από αρκετά προφανή χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνήματα, να λαμβάνετε οδηγίες και να παρακολουθείτε την κίνηση σας. Πέρα από τα προφανή χαρακτηριστικά? Ωστόσο, η Apple έχει συσκευάσει μερικά μικρότερα, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο Watch που αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Ακολουθούν ορισμένες από τις αγαπημένες μας κρυφές λειτουργίες Apple Watch.

Πώς να δοκιμάσετε ένα ρολόι της Apple

Η Apple έχει ήδη ένα αρκετά όμορφο εργαλείο σε απευθείας σύνδεση για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι το Apple Watch για εσάς. Κοιτάξτε τις επιλογές και αποκτήστε μια καλή αίσθηση για αυτό που θέλετε τώρα αντί να περιμένετε την ημέρα κυκλοφορίας. Ορισμένα μοντέλα και μπάντες είναι πιθανό να ξεπουλήσουν, οπότε αν είστε έτοιμοι για να πάρετε ένα ρολόι της Apple την 24η, βεβαιωθείτε ότι έχετε μερικά αντίγραφα ασφαλείας στο μυαλό σε περίπτωση που η πρώτη σας επιλογή δεν είναι διαθέσιμη. Εδώ είναι τέσσερις ερωτήσεις Apple Watch που πρέπει να γνωρίζετε την απάντηση πριν αποφασίσετε να αγοράσετε.

Μοιραστείτε την τοποθεσία σας

Η κοινή χρήση της τοποθεσίας σας είναι πολύ απλή στο Apple Watch μέσω της εφαρμογής Μηνύματα. εάν στέλνετε μηνύματα σε κάποιο άτομο στο ρολόι, πατήστε παρατεταμένα την οθόνη για να εμφανιστεί ένα κουμπί "Αποστολή θέσης". Πατήστε αυτό το κουμπί για να στείλετε άμεσα το άτομο που συνομιλείτε με έναν ακροδέκτη με τις τρέχουσες συντεταγμένες σας.

Δεν είστε κολλημένοι με τα προεπιλεγμένα μηνύματα κειμένου που εμφανίστηκαν στο Watch της Apple. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα ενσωματωμένα μηνύματα μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας, επιλέγοντας μηνύματα και στη συνέχεια "προεπιλεγμένες απαντήσεις". Από εκεί θα μπορείτε να δείτε όλες τις απαντήσεις που έχουν φορτωθεί στο iPhone σας και αλλάξτε κάτι που δεν σας αρέσει, με κάτι νέο.