Σταθερά χαρακτηριστικά του Apple Watch

Το Apple Watch έχει ένα σημαντικό αριθμό διαφορετικών χαρακτηριστικών που κυμαίνονται από το πράγμα για να σας βοηθήσουν να πάρετε δουλειά σε άλλους που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα. Με τόσες πολλές διαφορετικές λειτουργίες μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα χαρακτηριστικό "standout" για το φορετό. Μετά από ένα μήνα χρήσης, έχουμε πάρει μερικά από τα αγαπημένα μας, ωστόσο, που κάνουν το Apple Watch αξίζει τον κόπο.

Πραγματικά δώστε προσοχή στο πώς μετακινείτε

Είμαι χρήστης FitBit εδώ και αρκετά χρόνια και συνέχισα να φορώ το FitBit μαζί με το Apple Watch. Έχω απολαύσει πραγματικά τη λεπτομέρεια που παρακολουθεί το Apple Watch στην παρακολούθηση της κίνησης σας . Για παράδειγμα, με το FitBit γνωρίζω απλώς ότι έχω περάσει 15.000 βήματα σε μια μέρα και είμαι "ενεργός" ένα συγκεκριμένο ποσό των λεπτών, όλα προσθέτοντας μέχρι ένα ορισμένο καύση θερμίδων για την ημέρα. Με το Apple Watch, ξέρω πόσες θερμίδες έκαψα από την κίνηση καθώς και πόσες θερμίδες έκαψα απλά.

Έχω διαπιστώσει ότι ακόμη και στις μέρες που έχω 150+ λεπτά "ενεργό" χρόνο στο FitBit μου μπορεί να μην ολοκληρώσω πραγματικά το δαχτυλίδι άσκησης στο Apple Watch. Έτσι, όλες αυτές τις μέρες σκέφτηκα ότι είχα πάρει κίνηση στο επίπεδο της άσκησης στο παρελθόν, ίσως να έπεφτα λίγο.

Ως κάποιος που γράφει για να ζήσει, ξοδεύω επίσης ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που κάθεται μπροστά από έναν υπολογιστή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχω απολαύσει πραγματικά να πάρει μια ήπια υπενθύμιση στον καρπό μου όλη την ημέρα υποδεικνύοντας εγώ για μερικούς. Όταν εργάζεστε μόνος στο σπίτι ή ακόμα και σε ένα πολυσύχναστο γραφείο, μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθείτε να κάνετε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Apple Watch ήταν μόνο η υπενθύμιση που χρειαζόμουν για να σηκωθώ και να τεντώσω κατά τη διάρκεια μιας μεγαλύτερης εργάσιμης ημέρας.

Μάθετε αν χρειάζεται να τραβήξετε το τηλέφωνό σας

Όταν βγαίνω στο δείπνο με φίλους, είμαι πάντα εκείνος με το τηλέφωνό μου να κάθεται δίπλα μου στο τραπέζι. Η φύση του τι κάνω, καθιστά σημαντικό για μένα να παραμείνω στην κορυφή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των κειμένων μέχρι αργά το βράδυ, αλλά αυτό σημαίνει συχνά να βουτήξω για το τηλέφωνό μου όταν ακούω μια ειδοποίηση να έρχεται, ακόμη και όταν στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι που χρειάζεται την άμεση μου προσοχή.

Μου άρεσε πραγματικά να λαμβάνω ειδοποιήσεις για το Apple Watch μου. Με αυτό, μπορώ να βάλω το τηλέφωνό μου στην τσάντα μου και να ξέρω ότι αν έρθει κάτι σημαντικό θα το δω στον καρπό μου. Αυτό σημαίνει ότι δαπανούμε λιγότερο χρόνο συνολικά στο τηλέφωνό μου.

Ομοίως, δεν χρειάζεται να ελέγχω συνεχώς το τηλέφωνό μου για να δω αν έχει έρθει σε επαφή με ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενο ή κλήση - θα ξέρω αμέσως πότε.

Οδηγίες δολοφόνων

Η περιήγηση σε τροχιά είναι μία από τις λειτουργίες της Apple Watch που δεν πίστευα ότι θα χρησιμοποιούσα, αλλά πραγματικά αγαπώ. Είναι πραγματικά με πάρει για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τους Χάρτες της Apple. Με περιηγητή πλοήγησης , μπορείτε να φορτώσετε έναν προορισμό και, στη συνέχεια, να πάρετε μια απαλή βρύση στον καρπό σας όταν ήρθε η ώρα να γυρίσετε. Ζω στο Σαν Φρανσίσκο και συχνά πρέπει να φορτώσω κατευθύνσεις για πεζοπορία σε τοποθεσίες που δεν είχα ξαναδεί. Είναι υπέροχο να μπορέσετε να πάρετε αυτές τις οδηγίες χωρίς να περπατήσετε με το τηλέφωνό σας μπροστά σας σαν τουρίστας.