Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone SE για τυχερά παιχνίδια;

Ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του iPhone 4 ιντσών της Apple

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 6 τον Σεπτέμβριο του 2014, φαινόταν αρκετά σαφές ότι η Apple σκόπευε να σκιάσει προς μεγαλύτερο μέγεθος κινητού τηλεφώνου για μελλοντικές επαναλήψεις. Το iPhone 6s , που κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα με τον ίδιο τύπο, φάνηκε μόνο να τσιμπούσε αυτό το γεγονός.

Ωστόσο, στο "Let Us Loop You In Apple Event" στις 21 Μαρτίου 2016, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο, μικρότερο smartphone 4 ιντσών που ονομάζεται iPhone SE.

Παρά την ώθηση της εταιρείας σε μεγαλύτερες συσκευές, η Apple πώλησε 30 εκατομμύρια iPhone 4 ιντσών το 2015. Το iPhone 5s (το προηγούμενο μοντέλο 4 ιντσών που παράγει η Apple) εξακολουθεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές στους καταναλωτές που πραγματοποιούν την πρώτη αγορά smartphone.

Με την προώθηση της νέας εκτόξευσης συσκευών που οδήγησε στη συνταξιοδότηση παλαιότερων μοντέλων, η Apple χρειάστηκε μια λύση για να γεμίσει τον "προϋπολογισμό" χώρο των smartphone στη σειρά τους και με το iPhone 5c (την πρώτη απόπειρα ενός μοντέλου προϋπολογισμού) τρίτη επέτειος, υπήρχε ανάγκη για κάτι νεότερο για να γεμίσει το κενό στη σειρά προϊόντων τους.

Πώς το iPhone SE συγκρίνεται με το iPhone 6s;

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, το iPhone SE και το iPhone 6 είναι πολύ επί ίσοις όροις, όπως σε όρους πρωτογενούς ιπποδύναμης. Και οι δύο συσκευές σπάνια σούπερ ταχύτητα A9 τσιπ της Apple, καθώς και το M9 co-επεξεργαστή κίνησης. Αυτά είναι λίγο πιο αδύναμα από τις μάρκες στο iPad Pro , αλλά εκτός από αυτό, είναι τα καλύτερα chipsets που έφερε η Apple σε κινητές συσκευές μέχρι σήμερα.

Σημείωση: Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την εξέταση του iPhone που θα αγοράσει για λόγους τυχερών παιχνιδιών.

Πέρα από το chipset, υπάρχουν μερικοί συμβιβασμοί που θα θέλετε να γνωρίζετε όταν επιλέγετε μεταξύ ενός iPhone 6s και ενός iPhone SE. Για παράδειγμα, εάν ελπίζετε για 3D Touch στο μοντέλο 4 ιντσών, δεν θα το βρείτε. αυτό είναι αποκλειστικό για το iPhone 6s και νεότερο.

Η οθόνη στο iPhone SE είναι επίσης ελαφρώς κατώτερη, προσφέροντας χαμηλότερο λόγο αντίθεσης και έλλειψη των εικονοστοιχείων διπλού πεδίου που επιτρέπουν ευρύτερες οπτικές γωνίες.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια δέσμη χώρου αποθήκευσης για να μεταφέρετε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, το iPhone SE προσφέρει έως και 128 GB, ακριβώς όπως το iPhone 6s, το οποίο είναι άφθονο χώρο για παιχνίδια. Σημειώστε ότι τα νεότερα μοντέλα μετά από το iPhone 6s, υποστηρίζουν αποθήκευση μέχρι 256 GB.

Παρόλο που κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά (ή η έλλειψή τους) δεν είναι ξεκάθαρα, θα πρέπει ακόμα να ληφθούν υπόψη όταν αποφασίζετε ποιο iPhone είναι κατάλληλο για εσάς.

Είναι το iPhone SE καλό για τους παίκτες;

Χάρη στην τεχνική αντοχή και την τιμολόγηση του iPhone SE, με ελάχιστες συμβιβαστικές λύσεις, δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να δώσουμε στο μοντέλο 4 ιντσών του iPhone μια εγκάρδια σύσταση.

Ωστόσο ... είναι μόνο 4 ίντσες. Παρόλο που μπορεί να φανεί μια μικρή διαφορά, και αυτή που καταλήγει τελικά σε προσωπική προτίμηση, η οθόνη 4,7 ιντσών του iPhone 6s αισθάνεται πολύ πιο άνετα για τα παιχνίδια από το μικρότερο αντίστοιχο.

Έχοντας αποφοιτήσει από την οθόνη 4 ιντσών του iPhone 5 στην οθόνη 4,7 ιντσών στο iPhone 6, δεν μπορώ να φανταστώ ένα σενάριο στο οποίο θα ήθελα ποτέ να γυρίσω πίσω. Όλα απλά αισθάνονται τόσο πιο ουσιαστικά στη μεγαλύτερη οθόνη.

Επίσης, η μόνη στιγμή που το iPhone Touch του iPhone 6 ήταν πραγματικά εντυπωσιακό ήταν όταν χρησιμοποιείται στα παιχνίδια. Το 3D Touch στα παιχνίδια είναι τόσο σπάνιο που αυτό δεν πρέπει να είναι ένα θέμα όταν σταθμίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αλλά θα ήθελα να είμαι remiss αν δεν ανέφερα πόσο μεγάλη είναι η χρήση 3D Touch σε παιχνίδια όπως το Warhammer 40,000: Freeblade.

Το iPhone επέζησε με μια οθόνη 3,5 ιντσών για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μέχρι σήμερα, οπότε η συζήτηση μεταξύ 4-ιντσών και 4,7 ιντσών μπορεί να φανεί απόλυτα ασήμαντη όταν κοιτάζετε την ιστορία της σειράς προϊόντων. Επιπλέον, μιλάει ιδιαίτερα για το iPhone SE ότι το μέγεθος της οθόνης είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε σε αυτό το σημείο.

Όπως το iPhone 6s, το iPhone SE είναι κατασκευασμένο για να τρέχει οποιοδήποτε παιχνίδι μπορείτε να το πετάξετε, είναι λίγο μικρότερο.