Συσκευές και παιχνίδια παιχνιδιών iOS: Οδηγός αγοραστή

Παρά την πώληση εκατομμυρίων και εκατομμυρίων μονάδων, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν παίξει σε συσκευές iOS ακόμα. Ίσως να είστε ένας από αυτούς. Αυτό είναι εντάξει - μην φοβηθείτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Είτε βρίσκεστε στην αγορά για την πρώτη σας συσκευή iOS είτε απλά θέλετε να προσθέσετε ένα άλλο στη συλλογή, εδώ είναι οι βασικές διαφορές που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν ρυθμίσετε τη συσκευή Apple που είναι κατάλληλη για εσάς ως gamer .

01 από 04

iPod Touch

μήλο

Η χαμηλότερη καταχώρηση στο totem μας είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για gamers που δεν είναι στο κυνήγι για την κυτταρική υπηρεσία. Το iPhone Touch είναι, για όλους τους σκοπούς και σκοπούς, ένα iPhone που δεν μπορεί να κάνει κλήσεις ή να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο χωρίς πρόσβαση στο WiFi. Αν αγοράζετε αυτό το προϊόν για ένα παιδί ή έχετε ήδη ένα τηλέφωνο που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε, το iPod Touch είναι ιδανικό.

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές προειδοποιήσεις που πρέπει να εξεταστούν. Η εξάρτηση του iPod Touch από το WiFi σημαίνει ότι πολλά παιχνίδια δεν θα λειτουργήσουν όταν βγείτε από το σπίτι. Τα περισσότερα παιχνίδια που είναι ελεύθερα για παιχνίδι, για παράδειγμα, απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο. ακόμη και αν δεν διαθέτουν κοινωνικά στοιχεία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εκδότες εξαρτώνται από τις αγορές εντός εφαρμογής για τη δημιουργία εσόδων, τις οποίες δεν θα μπορείτε να κάνετε εάν είστε εκτός σύνδεσης. Αν ταξιδεύετε πολύ και θέλετε να απολαύσετε δωρεάν παιχνίδια, το iPod Touch ίσως να μην είναι η συσκευή για εσάς.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το τρέχον chipset στο iPod Touch. Κάθε χρόνο, η Apple κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο στο iPhone με ένα τσιπ που είναι ταχύτερο από το μοντέλο του προηγούμενου έτους. Ωστόσο, δεν απελευθερώνουν ετήσιες επαναλήψεις του iPod Touch . Το chipset στο τρέχον μοντέλο είναι το ίδιο όπως στο iPhone 6.

Τα παιχνίδια σχεδιάζονται συνήθως για να λειτουργούν καλύτερα με τα πιο πρόσφατα chipset της Apple. Πριν αγοράσετε ένα iPod Touch, κάντε μια μικρή περιήγηση για να δείτε πόσο καιρό έχει από την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου iPod Touch και δείτε αν το chipset ταιριάζει με τις τρέχουσες (ή ακόμα και πρόσφατες) μάρκες iPhone. Εάν θέλετε να παίξετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, αυτό έχει σημασία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

02 από 04

iPad

μήλο

Διατίθεται σε διάφορες διαμορφώσεις, το iPad προσφέρει δύο πράγματα που το iPod Touch δεν κάνει, ενώ εξακολουθεί να τροφοδοτεί το μη κυψελοειδές πλήθος: μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης και πολύ μεγαλύτερη συχνότητα νέων μοντέλων.

Από την οπτική γωνία παιχνιδιού, η μεγαλύτερη οθόνη έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Μερικά παιχνίδια βελτιώνονται σημαντικά με περισσότερη επιφάνεια. Τα ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια και τα παιχνίδια στρατηγικής ειδικότερα, αισθάνονται πλουσιότερα και λιγότερο στενά από τα μικροσκοπικά κινητά τους ομολόγους τους. Ακόμα και τα παιχνίδια που κάνουν μια μεγάλη μετάβαση στο iPhone ( Hearthstone είναι ένα καλό παράδειγμα) εξακολουθούν να αισθάνονται περισσότερο στο σπίτι σε ένα tablet από ένα τηλέφωνο.

Άλλα παιχνίδια, όμως, υποφέρουν από το αντίθετο. Εάν παίζετε κάτι σπασμωδικό, σαν πλατφόρμα, οι εικονικοί έλεγχοι φαίνονται σχεδιασμένοι για παίκτες που μπορούν να συγκρατήσουν άνετα τη συσκευή στα χέρια τους με αντίχειρες στην οθόνη. Στο iPhone και το iPod Touch, αυτό είναι ένα όχι-brainer. Στο iPad, δεν είναι πάντα τόσο άνετα όσο ελπίζατε.

Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη εκεί έξω για όσους σκέφτονται ένα iPad. Το iPad Mini είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή, αφαιρώντας πολύ από την απογοήτευση από τα σπαστά παιχνίδια, έχοντας επίσης το επίδομα ότι θα είναι η πιο προσιτή επιλογή των iPads. Το iPad Air είναι το πλησιέστερο στο "κλασικό" μέγεθος του iPad, καθιστώντας τα πράγματα ευκολότερο να τα βλέπεις και παρέχοντας μια μεγάλη επιλογή για παίκτες στρατηγικής.

Και αν τα χρήματα δεν αποτελούν αντικείμενο, μπορείτε πάντα να επιλέγετε το iPad Pro , παρέχοντας μια τεράστια οθόνη 12,9 ιντσών, η οποία στην πραγματικότητα έρχεται σε μεγαλύτερη από την τελευταία γενιά Macbooks.Αναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε το iPad Pro 9,7 ", προσφέροντας ένα μικρότερο μέγεθος αλλά χωρίς λιγότερη ιπποδύναμη.

Εάν σκέφτεστε να προσθέσετε ένα iPad στο υπάρχον οικοσύστημα της Apple σας, θα είστε ευτυχείς που γνωρίζετε ότι τα περισσότερα από τα παιχνίδια που ήδη κατέχετε στο iPhone ή το iPod Touch θα είναι διαθέσιμα και στο iPad σας. Όταν η συσκευή ξεκίνησε για πρώτη φορά, οι εκδότες θα σχεδιάζουν συχνά ξεχωριστές εφαρμογές για iPhone και iPad, αλλά σήμερα σχεδόν όλα είναι μια καθολική εφαρμογή. Αγοράστε μία φορά, παίξτε οπουδήποτε.

Τα λόγια της προσοχής, για άλλη μια φορά, περιστρέφονται γύρω από το chipset. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά μοντέλα του iPad που είναι διαθέσιμα από αυτή τη γραφή και τέσσερα διαφορετικά chipsets μεταξύ τους. Εάν θέλετε να παίξετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, βεβαιωθείτε ότι στηρίξατε ένα ισχυρότερο chipset. Μπορεί να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα αγνοώντας τις συμβουλές μας, αλλά η διάρκεια ζωής που θα βγείτε από το iPad σας ως συσκευή παιχνιδιών συρρικνώνεται περίπου 12 μήνες με κάθε παλαιότερο chipset που αγκαλιάζετε.

03 του 04

iPhone

μήλο

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το iOS τυχερών παιχνιδιών αποκαλείται συστηματικά ως "τυχερό παιχνίδι στο iPhone". Αυτή είναι η συσκευή ναυαρχίδας της σειράς της Apple και ένα καταπληκτικό smartphone για να παίζετε παιχνίδια.

Με ετήσιες επαναλήψεις, μπορείτε σχεδόν πάντα να υπολογίζετε στο iPhone για να έχετε το ταχύτερο chipset εκεί έξω (η A10 Fusion του iPhone 7 χτυπάει το A9X του iPad Pro σε δοκιμές συγκριτικής αξιολόγησης) και με μια κυψελοειδή σύνδεση δεδομένων, ποτέ δεν θα είναι χωρίς ευκαιρία να παίξετε κάθε παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει το App Store. (Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες για να διαλέξετε).

Η ερώτηση γίνεται τότε, ποιο είναι το iPhone για εσάς;

Το iPhone 7 είναι ο τελευταίος υποψήφιος στο μπλοκ, προσφέροντας μικρές βελτιώσεις για τους παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος ταχύτερου chipset και - για πρώτη φορά - στερεοφωνικού ήχου. Αν έχετε κρατήσει ποτέ το iPhone σας σε μια θέση τοπίου και έχετε ακούσει τυχαία το ηχείο, θα είστε ευχαριστημένοι με τη γροθιά να ξέρετε ότι μπορείτε να ακούσετε το παιχνίδι σας και από την άλλη πλευρά και τώρα.

Τελικά, όμως, αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο άλμα για το gaming όσο το iPhone 6S , το οποίο εισήγαγε ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενα iPhones: 3D Touch. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να πατούν στην οθόνη αφής και η πίεση που εκπέμπουν θα προκαλέσει διαφορετικές απαντήσεις σε ένα παιχνίδι. Στο AG Drive, για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε την επιτάχυνση του οχήματος πιέζοντας σκληρότερα ή ελαφρύτερα. Στο Warhammer 40,000: Freeblade, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πίεση για να μεταβείτε ανάμεσα στα όπλα.

Το Touch 3D είναι επίσης διαθέσιμο στο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus.

Εάν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο, το τρέχον μοντέλο του iPhone θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για το iOS gaming. Τούτου λεχθέντος, οι ιδιοκτήτες του iPhone 6S μπορεί να θέλουν να περιμένουν άλλο ένα χρόνο πριν κάνουν μια αναβάθμιση. Εκτός από αυτό που δίνει το iPhone 7 στους gamers, παίρνει επίσης κάτι μακριά: την υποδοχή ακουστικών . Αν έχετε ένα υπέροχο ζευγάρι ακουστικών τυχερών παιχνιδιών που απαιτούν θύρα ήχου 3,5 χιλιοστών, θα διαπιστώσετε ότι είναι εξίσου χρήσιμα με τη σύνδεση με δύο βράχια στο κεφάλι σας εάν χρησιμοποιείτε την τελευταία συσκευή της Apple.

Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πριν αποφασίσετε αν ένα iPhone είναι η σωστή συσκευή iOS για εσάς. Για να εκμεταλλευτείτε τη λειτουργικότητα "πάντα στο διαδίκτυο", θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα μηνιαίο σχέδιο κινητής τηλεφωνίας. Οι ίδιες οι συσκευές δεν είναι φθηνές. Και αν, ως gamer, το κάνετε αυτό για το τελευταίο chipset; Μπορεί να βρεθείτε να επαναλαμβάνετε αυτόν τον κύκλο χρόνο με το χρόνο.

Ακόμα, αν είστε ήδη στην αγορά για ένα νέο smartphone και σας αρέσει το οικοσύστημα της Apple, είναι δύσκολο να δείτε ένα μειονέκτημα εδώ.

04 του 04

Apple TV

μήλο

Η πιο πρόσφατη έκδοση της Apple TV εισήγαγε παιχνίδια για πρώτη φορά και ενώ η επιλογή των παιχνιδιών δεν ήταν εξαιρετικά ισχυρή, υπάρχει μεγάλη διασκέδαση με αυτά που προσφέρονται.

Η συσκευή προσφέρει υποστήριξη για ελεγκτές τρίτου μέρους, αλλά όλα τα παιχνίδια πρέπει να μπορούν να αναπαραχθούν στο touch-sensitive Siri Remote, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε τίποτα επιπλέον από το κουτί για να το απολαύσετε.

Εάν είστε ήδη καλά συνδεδεμένοι στον κόσμο της Apple, η Apple TV είναι μια συσκευή "ωραίο να έχει" που συμπληρώνει το υπόλοιπο του ψηφιακού τρόπου ζωής σας. Τελικά χαμηλή, δεν διαθέτει την ποικιλία παιχνιδιών που κάνουν το υπόλοιπο οικοσύστημα της Apple τόσο μεγάλο. Εξαιτίας αυτού, δεν είναι απαραίτητο - με κανένα τρόπο - ειδικά για τους πρώτους χρονομετρητές.