Ανασκόπηση: Οδηγοί ποντικιών ασύρματου αυτοκινήτου με τέσσερις πόρτες

Το ποντίκι του αυτοκινήτου φέρνει κάποια ιπποδύναμη στο γραφείο του υπολογιστή σας

Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είμαι - πώς πρέπει να το πω - οι πιο ανδροί από τους άνδρες. Στην πραγματικότητα, ακόμη και η δική μου αδελφή κάνει τη διασκέδαση του "απαλό" τρόπο που κόβω τα λαχανικά.

Αλλά αν και μπορεί να είμαι εραστής και όχι μαχητής, ο κουρασμένος τερματοστερόνη-σκοντάφτιστος Σπαρτιάτης μέσα μου δεν μπορεί παρά να ξυπνήσει με την θέα ενός ωραία γλυπτού αυτοκινήτου. Είτε πρόκειται για μια Nissan 350Z που κυκλοφορεί στο δρόμο είτε για μια μικρή έκδοση παιχνιδιού Lamborghini, απλά ξαφνικά έχω την ανάγκη να τραβήξω ένα ηλεκτρικό εργαλείο στο ένα χέρι, μια παχιά πλάκα μπριζόλας σε μια άλλη και να φωνάξω: "Αυτή είναι η Spartaaaa "μέχρι να έρθει η αστυνομία να με συλλάβει.

Αυτό μας φέρνει στα προϊόντα των Road Door και των ποντικιών του Four Door Media. Από λειτουργική άποψη, είναι ασύρματα ποντίκια υπολογιστή. Αλλά από αισθητικής άποψης, είναι ιδανικοί περιφερειακοί υπολογιστές για αυτοκίνητο. Αλλά έχουν τα άλογα για πρακτική χρήση ποντικιού; Ας κλωτσοπήσουμε τα ελαστικά και να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, εμείς;

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Προσοχή στη λεπτομέρεια: Φαίνεται ότι δεν είναι όλα. Αλλά αυτά τα ποντίκια φαίνονται αρκετά ωραία. Μέχρι στιγμής, έχω δοκιμάσει τα μοντέλα Ford Mustang και Ford GT, με το τελευταίο να φαίνεται ιδιαίτερα γλυκό. Ακόμα και οι προβολείς αναβοσβήνουν ανάλογα με το αν αριστερό κλικ ή το δεξί κλικ στο ποντίκι.

Αυτόματος χρονοδιακόπτης: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πάντα ανησυχητική για τα ασύρματα ποντίκια, ειδικά για εκείνα που διαθέτουν φώτα όπως αυτά. Το ποντίκι του αυτοκινήτου διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης εάν αφήσετε τη συσκευή σας σε αδράνεια για λίγα λεπτά. Έχετε επίσης τη δυνατότητα απενεργοποίησης των φώτων εάν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα καύσιμα από το ποντίκι.

Είναι οπτικό: Δεδομένου ότι το ποντίκι του αυτοκινήτου δεν χρησιμοποιεί ένα trackball, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συσσώρευση χνούδις και τον καθαρισμό επιπλέον κουάρκ που μπορεί να δημιουργηθεί από κάτω. Απλά μην το χρησιμοποιείτε σε διαφανείς ή λαμπερές επιφάνειες.

800 DPI: Οι κουκίδες ανά ίντσα είναι ένα μέτρο ακριβείας σε ποντίκια και το 800 DPI θεωρείται περισσότερο από αρκετό για κανονική χρήση σε οθόνη μέσου μεγέθους υπολογιστή. Είναι επίσης αρκετά αξιοσέβαστο για τυχερά παιχνίδια, αν και δεν μπορεί να πετάξει για τους παίκτες με εμμονή με DPI που χρησιμοποιούν μεγαλύτερες οθόνες και προτιμούν το DPI τους στα τετραπλά ψηφία.

Καλό εύρος: Με εύρος έως και 1,5 μέτρων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι του αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε πολύ κοντά στον υπολογιστή σας.

Νίκαια ρόδα κύλισης: Ο τροχός κύλισης στο ποντίκι του αυτοκινήτου είναι ωραίος και ομαλός - όπως και ο τρόπος ψιλοκομίζομαι λαχανικά.

CONS

Εργονομία: Δυστυχώς, όλη η προσοχή στη λεπτομέρεια έρχεται με μια τιμή. Ενώ το ποντίκι του αυτοκινήτου κατέληξε να είναι πιο άνετο από όσο περίμενα, το σχήμα του αυτοκινήτου του δεν το κάνει τόσο άνετο όσο ένα καθαρό ποντίκι, ειδικά για μακροχρόνια χρήση ή για τυχερά παιχνίδια υπολογιστών. Τα αυτοκίνητα με ομαλά σχήματα τείνουν να αισθάνονται καλύτερα από τα μπλοκαρισμένα - τουλάχιστον για δικά σας.

Wonky setup: Για να ρυθμίσετε το ποντίκι του αυτοκινήτου, θα πρέπει να συνδέσετε τον συνοδευτικό σύνδεσμο USB στον υπολογιστή σας, ο οποίος ακούγεται πολύ εύκολος. Αλλά μου χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες πριν αναγνωριστεί τελικά το ποντίκι του αυτοκινήτου. Ίσως είμαι απλώς ένας ηλίθιος.

Δυνητικός καλαθιού μπαταρίας: Όλες αυτές οι επιπλέον καμπάνες και σφυρίχτρες είναι ωραίες και όλες. Αλλά η τιμή του να έχεις αυτά τα υπέροχα φώτα είναι η πρόσθετη αποστράγγιση που βάζουν σε μπαταρίες, ειδικά για τους λαούς που χρησιμοποιούν πολλές εφαρμογές με ευχαρίστηση για κλικ. Αλλά όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε μέσω ενός διακόπτη.

Τιμή: Με τιμές που ξεκινούν από 44,95 δολάρια, το κόστος ιδιοκτησίας για το ποντίκι αυτοκινήτου μπορεί να είναι υψηλότερο από κάποιο από τα κανονικά ποντίκια εκεί έξω. Ωστόσο, αυτό αναμένεται, δεδομένης της άδειας χρήσης του προϊόντος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

Το ποντίκι του αυτοκινήτου είναι προφανώς σχεδιασμένο για καταναλωτές που θέλουν να προσθέσουν ένα άγγιγμα στυλ στον υπολογιστή τους.

Δεν είναι το πιο ακριβές ή το πιο άνετο ποντίκι εκεί έξω. Αλλά λειτουργεί αρκετά καλά για ανθρώπους που τους αρέσει να φέρνουν το πάθος τους για αυτοκίνητα στο χώρο εργασίας τους στον υπολογιστή τους.

Τώρα, αν έκαναν μόνο ένα μαχαίρι σεφ του αυτοκινήτου, τότε ίσως μπορώ να βγάλω την αδερφή μου από την πλάτη μου την επόμενη φορά που είναι γύρω μου ενώ μαγειρεύω στην κουζίνα.

Jason Hidalgo είναι φορητός εμπειρογνώμονας ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com είναι. Ναι, διασκεδάζει εύκολα. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε ακολουθώντας τον στο Twitter @ jasonhidalgo . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με περιφερειακά, δείτε το διανομέα Αξεσουάρ & άλλες συσκευές.