Υποστηρίζει το iPad πολλαπλούς χρήστες;

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος εναλλαγής μεταξύ πολλών χρηστών με διαφορετικές ρυθμίσεις, διαμορφώσεις και εφαρμογές με το iPad απευθείας από το κουτί. Το iPad έχει σχεδιαστεί να είναι μία συσκευή χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι η κεντρική σύνδεση αποθηκεύεται στις ρυθμίσεις του iPad. Αυτή η σύνδεση ελέγχει την πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών και το iTunes store αλλά δεν αποθηκεύει πληροφορίες όπως τα εικονίδια που θα εμφανίζονται στη συσκευή ή τα σημεία εμφάνισής τους.

Αυτό επεκτείνεται σε εφαρμογές όπως το Safari, το οποίο θα παρακολουθεί τους σελιδοδείκτες και το ιστορικό ιστού για όλους τους χρήστες και όχι για συγκεκριμένο χρήστη.

Πώς να κανονίσετε το iPad σας για πολλούς χρήστες

Ενώ είναι δυνατό να συνδεθείτε και να βγαίνετε από πολλαπλά αναγνωριστικά της Apple στο ίδιο iPad, αυτό δεν είναι πρακτικό όταν πρόκειται για την πραγματική χρήση του iPad. Αυτό δεν αλλάζει τις ρυθμίσεις ή τη διάταξη του iPad. Επιτρέπει μόνο τις αγορές να μεταβούν σε συγκεκριμένο λογαριασμό ή σε συγκεκριμένες υπηρεσίες συνδρομής για εργασία.

Θα πάρει επίσης παλιά πολύ γρήγορα, γι 'αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο να οργανώσει απλά το iPad σας να χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες

Τι θα συμβεί αν έχω γονέα και θέλω να προστατέψω τόσο τη συσκευή όσο και τη χρήση της;

Είναι σίγουρα δυνατό για πολλούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το iPad, αλλά αυτό γίνεται λίγο πιο δύσκολο όταν το iPad πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από μικρά παιδιά. Είναι αρκετά εύκολο να προστατέψετε το iPad από το παιδί σας για να περιορίσετε τη δυνατότητα λήψης εφαρμογών που είναι ακατάλληλες για την ηλικία, τη μουσική των ταινιών, αλλά αυτό απενεργοποιεί και αυτά τα χαρακτηριστικά για τους γονείς.

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς είναι η επιμονή του iPad στην επαναφορά των περιορισμών όταν τους απενεργοποιείτε. Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης Safari απενεργοποιώντας τους περιορισμούς, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά το Safari (και κάθε άλλο περιορισμό) όταν ενεργοποιήσετε τους περιορισμούς .

Αυτό μπορεί να καταστήσει πρακτικό εάν θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο όταν τα παιδιά χρησιμοποιούν τη συσκευή και εξακολουθούν να τη χρησιμοποιούν όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή.

Η ανατροπή του jailbreaking μπορεί να είναι η μόνη λύση.

Δεν συστήνω jailbreaking ένα iPad. Η λήψη εφαρμογών εκτός του οικοσυστήματος της Apple σημαίνει ότι οι εφαρμογές δεν περνούν από τη διαδικασία δοκιμών της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατή η λήψη κακόβουλου λογισμικού. Ωστόσο, οι εφαρμογές μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα για να προσαρμόσουν την εμπειρία σας σε μια jailbroken συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν όσους θέλουν πολλούς λογαριασμούς και έχουν εμπειρία για το iPad.

Αυτό σίγουρα δεν είναι μια καλή λύση για έναν γονέα που θέλει να μοιραστεί το iPad με τα παιδιά του, αλλά θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση για φίλους ή μέλη της οικογένειας που θέλουν πολλούς λογαριασμούς. Το Lifehacker διαθέτει ένα εξαιρετικό άρθρο σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης αυτού του ζητήματος. Ωστόσο, το jailbreaking συνιστάται μόνο για πιο προηγμένους χρήστες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το jailbreaking του iPad .