Πώς να συγχρονίσετε τις ταινίες στο iPad

Αντιγράψτε ταινίες στο iPad σας χρησιμοποιώντας το iTunes

Αν έχετε ταινίες που διαδίδονται μεταξύ του iTunes και του iPad σας, είναι καλύτερο να κρατάτε συγχρονισμένο. Όταν συγχρονίζετε το iPad με τον υπολογιστή σας, οι ταινίες από τη βιβλιοθήκη του iTunes θα αντιγραφούν στο iPad σας και τα βίντεο στο iPad σας θα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας στο iTunes.

Μαζί με την ύπαρξη ενός εξαιρετικού music player , αναγνώστη ebook και συσκευών τυχερών παιχνιδιών, το iPad είναι ένα εξαιρετικό κινητό video player. Είτε πρόκειται για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, είτε για ενοικίαση κινηματογράφου iTunes, η μεγάλη, όμορφη οθόνη του iPad κάνει την παρακολούθηση βίντεο χαρά.

Κατευθύνσεις

Για να αντιγράψετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο iPad σας, ενεργοποιήστε την επιλογή Sync Movies στο iTunes.

  1. Συνδέστε το iPad στον υπολογιστή σας.
  2. Ανοίξτε το iPad σας μέσα από το iTunes κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στην κορυφή του προγράμματος, ακριβώς κάτω από τα στοιχεία του μενού.
  3. Επιλέξτε Ταινίες από το αριστερό παράθυρο του iTunes.
  4. Βάλτε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο Sync Movies . Για να αντιγράψετε συγκεκριμένα βίντεο από το iTunes στο iPad, επιλέξτε τα με μη αυτόματο τρόπο, αλλιώς χρησιμοποιήστε την επιλογή Αυτόματη συμπερίληψη για να επιλέξετε όλα τα βίντεό σας ταυτόχρονα.
  5. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Εφαρμογή στο iTunes για να ενημερώσετε και να συγχρονίσετε ταινίες στο iPad σας.

Μπορείτε να κάνετε παρόμοιες αλλαγές στην ενότητα " Σειρές τηλεοπτικών εκπομπών " του iTunes για συγχρονισμό των εκπομπών.

  1. Ανοίξτε την περιοχή Τηλεοπτικές εκπομπές του iTunes.
  2. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Συγχρονισμός τηλεοπτικών εκπομπών .
  3. Επιλέξτε την εμφάνιση ή / και τις εποχές για συγχρονισμό με το iPad σας ή χρησιμοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου στην κορυφή της οθόνης για να συγχρονίσετε όλα αυτά.
  4. Συγχρονίστε τις τηλεοπτικές εκπομπές στο iPad με το κουμπί Εφαρμογή στο κάτω μέρος του iTunes.

Συγχρονισμός χωρίς iTunes

Αν το iTunes είναι πολύ συγκεχυμένο ή προτιμάτε να μην επιχειρήσετε να συγχρονίσετε το iPad σας από φόβο μήπως χάσετε μουσική ή βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα τρίτου μέρους όπως το Syncios. Είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να αντιγράφετε με μη αυτόματο τρόπο συγκεκριμένες ταινίες και άλλα βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε στο iPad σας.

Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές που συγχρονίζετε με το Syncios θα μεταβούν στο iPad με τον ίδιο τρόπο που αντιγράφονται όταν χρησιμοποιείτε iTunes, αλλά δεν χρειάζεται να ανοίξετε καν το iTunes για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα.

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα " Πολυμέσα " στα αριστερά του προγράμματος Syncios.
  2. Επιλέξτε Βίντεο στα δεξιά, στην ενότητα Βίντεο .
  3. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Προσθήκη στο επάνω μέρος του Syncios για να επιλέξετε ένα αρχείο βίντεο ή ένα φάκελο πολλαπλών βίντεο.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα ή ΟΚ για να στείλετε τα βίντεο στο iPad σας.