Πώς να ενεργοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών και την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud

Η ροή φωτογραφιών της Apple έχει γίνει λίγο συγκλονισμένη τα τελευταία χρόνια, αλλά μόλις αποκτήσετε τη σωστή ορολογία, γίνεται ευκολότερη η χρήση της. Η Apple αρχικά ξεκίνησε το Photo Stream ως τη λύση ανταλλαγής φωτογραφιών που βασίζεται σε σύννεφο. Το Photo Stream περιελάμβανε το "Το ρολόι μου φωτογραφίας", το οποίο ανέβασε όλες τις φωτογραφίες που τραβήξατε σε μια συσκευή σε όλες τις συσκευές με ενεργοποιημένη τη ροή φωτογραφιών και τις ροές φωτογραφιών "Κοινόχρηστων", οι οποίες σας επέτρεψαν να επιλέξετε φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε με έναν κύκλο φίλων οικογένεια.

Εφαρμόστε την Φωτογραφική ροή που βγαίνει από το ρεύμα για τη Φωτογραφική Βιβλιοθήκη iCloud, αλλά διατηρούν τη λειτουργία "My Photo Stream" για εκείνους που ήθελαν μια εναλλακτική λύση για την αποθήκευση φωτογραφιών στο iCloud. Ακολουθούν οι τρεις διαφορετικές μέθοδοι κοινής χρήσης φωτογραφιών:

Πώς να ενεργοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών και την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud:

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad εκκινώντας την εφαρμογή "Ρυθμίσεις". Λήψη βοήθειας Ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του iPad
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και επιλέξτε Φωτογραφίες και φωτογραφική μηχανή .
  3. Οι ρυθμίσεις "Φωτογραφίες & Κάμερες" θα σας επιτρέψουν να ενεργοποιήσετε τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, τη ροή φωτογραφιών μου και την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud.
  4. Εάν ενεργοποιήσετε τη Ροή φωτογραφιών μου , θα έχετε την επιλογή να μεταφορτώσετε επίσης φωτογραφίες Burst. Αυτές είναι οι φωτογραφίες που τραβήξατε όταν κρατάτε το κουμπί κάτω στην εφαρμογή Κάμερα και συνήθως αποτελούνται από οπουδήποτε από 2 έως δεκάδες πολύ παρόμοιες φωτογραφίες. Είναι καλή ιδέα να αφήσετε αυτήν την επιλογή απενεργοποιημένη για εξοικονόμηση χώρου.
  5. Αν ενεργοποιήσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, μπορείτε να επιλέξετε να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση στη συσκευή αφήνοντας όλες τις φωτογραφίες στο σύννεφο, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι απρόσιτες όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Εάν απολύτως πρέπει να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες όταν δεν συνδεθείτε, πατήστε δίπλα στην επιλογή "Λήψη και αποθήκευση πρωτοτύπων". Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Βελτιστοποίηση αποθήκευσης iPad , η οποία θα χρησιμοποιεί μικρότερες φωτογραφίες μικρογραφιών έως ότου ανοίξετε συγκεκριμένη φωτογραφία.
  1. Όταν η βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud είναι ενεργοποιημένη, η επιλογή "Η ροή φωτογραφιών μου" μεταβιβάζεται στο "Μεταφόρτωση στην ροή φωτογραφιών μου". Η iCloud Photo Library καλύπτει πολλές από τις ίδιες λειτουργίες με το Photo Stream, αλλά η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τη θύρα iCloud Photo Library απενεργοποιημένη σε άλλες συσκευές, αλλά να μοιράζεστε φωτογραφίες μέσω του My Photo Stream.
  2. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud χωρίς να ενεργοποιήσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα ποιες φωτογραφίες θα αποθηκευτούν στο iCloud δημιουργώντας κοινόχρηστα άλμπουμ.

Φωτογραφίες Συμβουλή : Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στο iPad σας, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στις ρυθμίσεις φωτογραφιών & φωτογραφικής μηχανής στην ενότητα HDR. Η διατήρηση της κανονικής φωτογραφίας θα αποθηκεύσει τόσο την αρχική φωτογραφία όσο και τη φωτογραφία HDR (αναμεμιγμένη) όταν τραβάτε φωτογραφία υψηλής ανάλυσης (HDR) με τη φωτογραφική μηχανή. Η σίγαση αυτής της ρύθμισης θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο στο iPad εάν τραβήξετε πολλές φωτογραφίες HDR. Σημειώστε ότι δεν θα έχετε πρόσβαση στην αρχική (μη αναμεμιγμένη) φωτογραφία με αυτή τη ρύθμιση απενεργοποιημένη.

Πώς να αποκτήσετε τις υπάρχουσες φωτογραφίες σας σε ροή φωτογραφιών