Πώς να χρησιμοποιήσετε το AirPlay στο iPad

Πώς να ενεργοποιήσετε το AirPlay και να μεταδώσετε μουσική και βίντεο στην τηλεόρασή σας

Το AirPlay είναι ο καλύτερος τρόπος να αντικατοπτρίσετε την εμφάνιση του iPad στην τηλεόρασή σας μέσω της Apple TV και εάν παρακολουθείτε ένα βίντεο συνεχούς ροής ή χρησιμοποιώντας εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για AirPlay, το iPad είναι σε θέση να στέλνει βίντεο στην οθόνη σας. Το AirPlay λειτουργεί επίσης και με συμβατά ηχεία, επιτρέποντάς σας να μεταδώσετε ασύρματα τη μουσική σας. Αυτό είναι παρόμοιο με το Bluetooth, αλλά επειδή χρησιμοποιεί το δίκτυό σας Wi-Fi, μπορείτε να κάνετε streaming από μεγαλύτερες αποστάσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το AirPlay

Τι να κάνετε αν δεν εμφανίζεται το κουμπί Mirror Mirror

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η δύναμη. Το iPad δεν θα βλέπει την τηλεόραση Apple εάν δεν είναι ενεργοποιημένη.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τη σύνδεση Wi-Fi. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες και ότι είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευές επέκτασης Wi-Fi ή ένα δρομολογητή διπλής ζώνης, ενδέχεται να έχετε πολλά δίκτυα Wi-Fi στο σπίτι σας. Η Apple TV και το iPad πρέπει να είναι το ίδιο δίκτυο.

Εάν όλα τα ελέγχουν, αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εμφανίσετε το κουμπί AirPlay, επανεκκινήστε και τις δύο συσκευές μία κάθε φορά. Πρώτα, επανεκκινήστε την Apple TV. Μετά την επανεκκίνηση, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να εγκατασταθεί η σύνδεση στο Internet και ελέγξτε αν λειτουργεί το AirPlay. Εάν όχι, επανεκκινήστε το iPad και ελέγξτε τη σύνδεση μετά την επανενεργοποίηση του iPad.

Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να το λειτουργήσετε, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της Apple TV με το iPad.