Πώς να μειώσετε την κίνηση στη διεπαφή του iPad

Η διεπαφή του iPad περιλαμβάνει οπτικά εφέ με άνοιγμα και κλείσιμο των παραθύρων και εφέ παράλλαξης που προκαλεί την εμφάνιση εικονιδίων εφαρμογών πάνω από την ταπετσαρία φόντου. Για πολλούς, αυτό είναι μια ωραία προσθήκη σε μια διασύνδεση που είχε αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά για μερικούς, τα οπτικά εφέ μπορούν να φέρουν συμπτώματα όπως ασθένεια όπως η ζάλη και η ναυτία. Ευτυχώς, μπορείτε να μειώσετε την κίνηση στη διεπαφή του iPad για να μειώσετε αυτά τα συμπτώματα.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τη ναυτία;

Η επιλογή μείωσης κίνησης μπορεί να βοηθήσει με όσους πάσχουν από συμπτώματα ασθένειας κίνησης, αλλά δεν εξαλείφει εντελώς όλη την κίνηση. Ενώ βρίσκεστε ακόμα στις επιλογές προσβασιμότητας, επιλέγετε "Αυξήστε την αντίθεση" και ενεργοποιήστε την επιλογή "Μείωση της διαφάνειας" για να δώσετε ένα σαφέστερο επίπεδο λεπτομέρειας μεταξύ των επιπέδων γραφικών.

Και αν εξακολουθείτε να υποφέρετε μερικά προβλήματα, μπορείτε να βοηθήσετε στην εξάλειψη του προβλήματος με το φαινόμενο parallax επιλέγοντας ένα φόντο χρώματος για την ταπετσαρία σας .