Καλύτερα παιχνίδια για τον υπολογιστή

Τα παιχνίδια εγκλημάτων και τα παιχνίδια οργανωμένου εγκλήματος είναι βιντεοπαιχνίδια όπου οι παίκτες μπαίνουν στον ρόλο είτε ενός εγκληματία, ενός μαφιόζου είτε ενός αξιωματικού επιβολής του νόμου. Το θέμα των εγκληματικών παιχνιδιών έχει διαδοθεί με την πάροδο των ετών από τη σειρά Grand Theft Auto, όπου οι παίκτες ελέγχουν έναν εγκληματία χαμηλού επιπέδου ή έναν πολίτη ο οποίος πρέπει να στραφεί σε μια εγκληματική ζωή για να επιβιώσει. Παρόμοια θέματα παρουσιάζονται σε άλλα παιχνίδια εγκλημάτων και τα παιχνίδια μαφιόζων / οργανωμένου εγκλήματος όπως η Μαφία και η Αγία Γραφή ήταν παίκτες που ξεκίνησαν ως μέλος χαμηλού επιπέδου ή έξω από ένα συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος που πρέπει να εκτελέσει διάφορα παράνομα καθήκοντα σε μια προσπάθεια να φτάσει στην κορυφή .

01 από 07

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V 4K Στιγμιότυπο οθόνης. © Rockstar Games

Αγοράστε από την Amazon

Εκείνοι που αναζητούν τα βασικά και καλύτερα παιχνίδια εγκλημάτων για τον υπολογιστή τότε δεν θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από την τελευταία έκδοση στη σειρά Grand Theft Auto των παιχνιδιών.

Grand Theft Auto V είναι το τελευταίο παιχνίδι δράσης / περιπέτειας από τη δημοφιλή και αμφιλεγόμενη σειρά . Σε αυτή την έκδοση οι παίκτες μπαίνουν στο ρόλο τριών πρωταγωνιστών, ξεκινώντας από έναν ληστή πρώην τραπεζών Michael Townley. Ζώντας στην προστασία των μαρτύρων, ο Μιχαήλ κατακλύζεται από κάποια διεφθαρμένη επιβολή του νόμου και αναγκάζεται να αναλάβει αποστολές που περιλαμβάνουν εγκληματικές δραστηριότητες. Η ιστορία που μετακινούνται αλλάζει τους ρόλους των παικτών σε έναν από τους άλλους πρωταγωνιστές. Κάθε ένας αναγκάζεται σε εγκληματική δραστηριότητα από διεφθαρμένους φορείς επιβολής του νόμου / κυβερνήσεις.

Μια από τις πτυχές που έχουν κάνει τη σειρά Grand Theft Auto δημοφιλής και αυτό που κάνει το Grand Theft Auto V το καλύτερο παιχνίδι εγκλημάτων είναι ο ανοιχτός σχεδιασμός στον κόσμο. Οι παίκτες έχουν εξαιρετική ελευθερία να εξερευνήσουν τον κόσμο στον οποίο ζουν, αναλαμβάνοντας και ολοκληρώνοντας αποστολές με το δικό τους ρυθμό. Το παιχνίδι βρίσκεται στη φανταστική κατάσταση του San Andreas που βασίζεται χαλαρά στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα. Οι παίκτες θα ξεκλειδώσουν διαφορετικά τμήματα καθώς προχωρούν μέσω των αποστολών / ιστορίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με την ολοκλήρωση των αποστολών.

Το Grand Theft Auto V περιλαμβάνει τόσο ιστορία ενός παίκτη, όσο και ένα στοιχείο για πολλούς παίκτες που ονομάζεται Grand Theft Auto Online. Σε αυτόν τον επίμονο κόσμο παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, οι παίκτες δημιουργούν ένα χαρακτήρα και συμμετέχουν σε αντικειμενικές αποστολές πολλών παικτών, αγώνες δρόμου και πολλά άλλα.

02 του 07

Η Αγία Γραφή Ο Τρίτος

Η Αγία Γραφή Ο Τρίτος. © Ubisoft

Αγοράστε από την Amazon

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο Grand Theft Auto για τα παιχνίδια εγκλημάτων σας, τότε ο Saints Row The Third προσφέρει κάποια μεγάλη δράση και παιχνίδι ποινικού χαρακτήρα. Saints Row Το τρίτο είναι ένα παιχνίδι PC δράσης / περιπέτειας που βάζει τους παίκτες στο ρόλο του ηγέτη μιας συμμορίας δρόμου που ονομάζεται 3ος Άγιοι της Οδού. Το gameplay λαμβάνει χώρα σε ένα ανοιχτό περιβάλλον στυλ παιχνιδιού sandbox, όπου οι παίκτες έχουν την ελευθερία να εξερευνήσουν και να αναλάβουν δουλειές χωρίς να πρέπει να παραμείνουν στην κύρια πλοκή / αποστολή.

Στο παιχνίδι, οι 3οι Άγιοι της Οδού βρίσκονται στη μέση ενός πολέμου χλοοτάπητα με τρεις αντίπαλες συμμορίες, συλλογικά γνωστές ως Syndicate. Σε αυτόν τον πόλεμο εναντίον του συνδικάτου, οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ φάσμα όπλων και οδηγικών οχημάτων, τα οποία θα βρεθούν σε όλη τη φανταστική πόλη του Steelport. Το gameplay είναι από την προοπτική του τρίτου προσώπου και οι παίκτες θα προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους στην εναρκτήρια αποστολή. Η προσαρμογή περιλαμβάνει εμφάνιση, οχήματα και πολλά άλλα. Εκτός από την ολοκλήρωση των αποστολών παιχνιδιών για να μετακινήσετε την κύρια πλοκή προς τα εμπρός, οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν τις θέσεις εργασίας και τις αναζητήσεις για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα και να αυξήσουν τη φήμη τους. Η επίθεση των αντιπάλων μελών του παιχνιδιού μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της φήμης / φήμης του χαρακτήρα του παίκτη.

Saints Row Το τρίτο κυκλοφόρησε το 2011 και έλαβε κυρίως θετικές κριτικές από τους κριτικούς. Είναι ο τρίτος τίτλος της σειράς Saints Row. Ο καθένας από τους προηγούμενους τίτλους χαρακτήρισε επίσης έναν ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών και έβαλε τους παίκτες στο ρόλο του ηγέτη της συμμορίας 3ης οδού Street Saints. Εκτός από την ιστορία ενός παίκτη, το Saints Row The Third περιλαμβάνει επίσης ένα συνεταιριστικό στοιχείο για πολλούς παίκτες.

03 του 07

Max Payne 3

Max Payne 3. © Παιχνίδια Rockstar

Αγοράστε από την Amazon

Είναι πάντα καλό να παίζεις τον καλό άνθρωπο και όχι το ποινικό δικαίωμα; Αν ψάχνετε να παίξετε ως ντετέκτιβ ή αστυνομικός τότε η σειρά Max Payne είναι εκεί που θα θελήσετε να ξεκινήσετε. Το Max Payne 3 είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου από την Rockstar Games, την ίδια εταιρεία πίσω από τη σειρά παιχνιδιών Grand Theft Auto. Στο Max Payne 3, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Max Payne, εννέα χρόνια μετά τα γεγονότα του Max Payne 2, που περιλάμβαναν τη δολοφονία της συζύγου και της κόρης του Max. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι, εννέα χρόνια αργότερα, ο Max δεν είναι πλέον ντετέκτιβ με το NYPD και ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για κατανάλωση και εθισμό σε δολοφόνοι. Σύντομα μετά το παιχνίδι, ο Max είναι παγιδευμένος με τον όχλο και αναγκάζεται να φύγει και να αναλάβει μια εργασία σε ιδιωτική ασφάλεια για έναν πλούσιο Βραζιλιάνο και ταξιδεύει στο Σάο Πάολο. Είναι εδώ που παγιδεύεται στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βραζιλίας.

Το Max Payne 3, όπως υποδηλώνει ο τίτλος, είναι το τρίτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε στη σειρά Max Payne για παιχνίδια ντετέκτιβ / εγκλημάτων. Περιέχει μια ιστορία για έναν παίκτη καθώς και μια online συνιστώσα για πολλούς παίκτες. Η ιστορία ενός παίκτη ακολουθεί μια αρκετά γραμμική πορεία που εξελίσσεται ως παίκτες πλήρεις αποστολές. Η μάχη περιλαμβάνει τόσο επιθέσεις με σώμα όσο και μάχες με όπλα και το παιχνίδι διαθέτει μια πτυχή χρόνου σφαίρας που επιτρέπει στους παίκτες να επιβραδύνουν τις σφαίρες. Το μοντέλο για πολλούς παίκτες υποστηρίζει έως 16 παίκτες τόσο σε συνεργατικούς όσο και σε ανταγωνιστικούς τρόπους παιχνιδιών.

04 του 07

Συνδικάτο της πίστης του Assassian

Το Συνδικάτο της Πίστεως του Δολοφόρου. © Ubi Soft

Αγοράστε από την Amazon

Assassin's Creed Syndicate είναι ένα ανοιχτό παγκόσμιο παιχνίδι δράσης / περιπέτειας που δεν είναι ένα από τα τυπικά παιχνίδια εγκλήματος. Βρίσκεται στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της βικτοριανής εποχής από τα μέσα έως τα τέλη του 19ου αιώνα, η ιστορία είναι μυθοπλασία, αλλά λαμβάνει χώρα με ιστορικά γεγονότα πραγματικού κόσμου που συμβαίνουν γύρω από το σενάριο του παιχνιδιού. Λέει την ιστορία του αγώνα μεταξύ των Δολοφόνων και των Ναϊτών, καθώς αγωνίζονται για να κερδίσουν την επιρροή στον εγκληματικό υπόκοσμο της εποχής.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των δίδυμων δολοφόνων από την οργάνωση του Assassin και τους διακόπτες παιχνιδιού μεταξύ των δύο δίδυμων καθώς εξελίσσεται η ιστορία. Το παιχνίδι παίζεται από την προοπτική τρίτου προσώπου και είναι ένας ανοιχτός κόσμος παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν και να αποκαλύψουν τα πράγματα στο Λονδίνο που βρίσκονται εκτός της κύριας ιστορίας και των αποστολών. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2015 και έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές από τους κριτικούς. Περιλαμβάνει λειτουργία μεμονωμένων παικτών και έχει δει πολλά DLC πακέτα που κυκλοφορούν όπως ο Jack the Ripper, τα Dreadful Crime, και το The Last Maharaja.

05 του 07

Πεδίο μάχης: Σκληρή γραμμή

Σκληρό πεδίο μάχης. © Electronic Arts

Αγοράστε από την Amazon

Battlefield: Το σκληρό παιχνίδι είναι παιχνίδι εγκλημάτων και shooter πρώτου προσώπου στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Battlefield. Η σκληρή γραμμή σηματοδοτεί την απομάκρυνση από το στρατιωτικό θέμα των προηγούμενων παιχνιδιών Battlefield που έχουν κυκλοφορήσει από τον πρώτο τίτλο, Battlefield: 1942. Στο Battlefield Hardline, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο ενός νεαρού ντετέκτιβ που ονομάζεται Nick Mendoza ο οποίος έχει ανατεθεί στην ομάδα Miami Vice να βοηθήσουν στην κατάργηση του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς που βρέθηκαν στο Μαϊάμι.

Στη διάθεσή τους, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε μερικά από τα πιο εξελιγμένα αστυνομικά και στρατιωτικά όπλα. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει επίσης πιο παραδοσιακά όπλα που βρέθηκαν σε πολλά παιχνίδια εγκλημάτων, όπως πριόνια, πιστόλια / όπλα, ρόπαλα και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης όπλα εκτός πυροβόλου όπλου, όπως tasers, δακρυγόνα και ασπίδες. Όπως όλα τα άλλα παιχνίδια του Battlefield, το Battlefield: Hardline διαθέτει επίσης μια μεγάλη γκάμα οδηγών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των μοτοσικλετών, των τεθωρακισμένων φορτηγών και των ελικοπτέρων.

Η λειτουργία παιχνιδιού για πολλούς παίκτες στο Battlefield: Hardline περιλαμβάνει τέσσερις λειτουργίες παιχνιδιού Blood Money, Heist, Hotwire και Rescue. Οι παίκτες ελέγχουν είτε έναν αστυνομικό της ομάδας swat είτε ένα μέλος του οργανωμένου εγκλήματος ή συμμορίας. Το multiplayer διαθέτει επίσης επιπλέον όπλα, οχήματα και gadgets που μπορεί να μην βρίσκονται στην καμπάνια για ένα παίκτη.

06 του 07

Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV. © Rockstar Games

Αγοράστε από την Amazon

Το Grand Theft Auto IV είναι το οκτώ παιχνίδι PC που κυκλοφόρησε από τη σειρά Grand Theft Auto σειρά παιχνιδιών εγκλήματος. Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια στη σειρά, οι παίκτες διερευνούν, εκτελούν εργασίες και αναλαμβάνουν αποστολές σε μια πλασματική πόλη καθώς προσπαθούν να κερδίσουν το καθεστώς και την επιρροή στον εγκληματικό υπόκοσμο. Το GTA IV επιστρέφει τους παίκτες στην Liberty City, τη φημισμένη πόλη που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μετανάστη από την Ανατολική Ευρώπη που ονομάζεται Niko Bellic θέλοντας να το κάνει μεγάλο στην Αμερική.

Η ιστορία του Grand Theft Auto IV αντιπροσωπεύει ένα νέο κεφάλαιο της σειράς. Ενώ η GTA III, η Vice City και ο San Andreas ακολούθησαν τη δική τους ιστορία. Η Liberty City στο Grand Theft Auto IV είναι πολύ μεγαλύτερη και διαφορετική από αυτή που βρίσκεται στο Grand Theft Auto III. Ορισμένες περιοχές της Liberty City θα ξεκλειδωθούν μόνο αφού οι παίκτες ολοκληρώσουν ορισμένες αποστολές ιστορίας, αλλά το παιχνίδι βρίσκεται σε έναν ανοιχτό κόσμο, ώστε οι παίκτες να μπορούν να πάρουν μέρος των αποστολών και των θέσεων εργασίας για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα και να αυξήσουν τη θέση τους.

Εκτός από την ιστορία ενός παίκτη, όπως επίσης περιλαμβάνει ένα συνεργατικό και ανταγωνιστικό τρόπο λειτουργίας για πολλούς παίκτες που επιτρέπει έως και 32 παίκτες ανά παιχνίδι. Οι τρόποι παιχνιδιού περιλαμβάνουν το deathmatch και τους αγώνες δρόμου. Το Grand Theft Auto IV ήταν πολύ δημοφιλές όταν κυκλοφόρησε και έλαβε συντριπτικά θετικές κριτικές, αλλά όπως και με κάθε άλλο τίτλο της σειράς δεν ήταν χωρίς κάποια διαμάχη για απεικονίσεις γυναικών, αστυνομίας και εγκληματικών κόσμων.

07 του 07

Παρακολουθήστε σκυλιά

Παρακολουθήστε σκυλιά. © Ubisoft

Αγοράστε από την Amazon

Watch Dogs είναι ένα τρίτο πρόσωπο shooter κυκλοφόρησε το 2014 από UbiSoft. Σε μια πλασματική έκδοση του Σικάγο, το παιχνίδι βάζει τους παίκτες σε ρόλο χάκερ που αναζητεί εκδίκηση για τη δολοφονία της ανιψιάς του. Το παιχνίδι βρίσκεται σε ένα ανοιχτό παγκόσμιο περιβάλλον που επιτρέπει στους παίκτες να περιπλανηθούν και να εξερευνήσουν το Σικάγο, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις γραμμικές αποστολές για να μετακινήσουν την ιστορία ενός παίκτη μαζί.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Aiden Pearh, ενός χάκερ που έχει την ικανότητα να εισβάλλει σε διάφορες συσκευές που του επιτρέπουν να αποκτήσει πρόσβαση στο κύριο σύστημα του Σικάγου. Χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό του μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα είδη πληροφοριών, να εισβάλλει σε άλλα τηλέφωνα, να κλέβει χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα. Η πτυχή μάχης στο Watch Dogs χρησιμοποιεί ένα σύστημα βασισμένο σε κάλυψη και μυστικότητα που επιτρέπει επιθέσεις που απενεργοποιούν προσωρινά τους εχθρούς και όχι σκοτώνουν. Καθώς η ιστορία προχωράει, οι παίκτες θα κερδίσουν πόντους ικανότητας που τους επιτρέπει να βελτιώσουν την πειρατεία τους και άλλες ικανότητες.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει και μία ιστορία ενός παίκτη και τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Το τμήμα για πολλούς παίκτες περιλαμβάνει ανταγωνιστική λειτουργία οκτώ παικτών και ασύγχρονη λειτουργία, όπου ένας παίκτης σε ένα παιχνίδι παίκτη μπορεί να ενταχθεί κρυφά από έναν παίκτη από το μοντέλο για πολλούς παίκτες που προσπαθεί μυστικά να μολύνει το smartphone με έναν ιό. Το παιχνίδι έλαβε πολύ θετικές κριτικές όταν απελευθερώθηκε και μια συνέχεια με τίτλο Watch Dogs 2 σχεδιάζεται για τα τέλη του 2016.