Τι είναι η τάξη της Google;

Η αίθουσα Google είναι μια σουίτα μάθησης για σχολεία που μπορούν να προστεθούν στα Google Apps για εκπαιδευτικούς χρήστες. Η Google παρέχει μια δωρεάν έκδοση των Google Apps σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και το Google Classroom αξιοποιεί αυτή την εγκατάσταση μετατρέποντας τις εφαρμογές Google σε σουίτα επικοινωνίας για φοιτητές και εκπαιδευτικούς.

Η παροχή σχολείων με λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευση εγγράφων είναι ένα πράγμα. Οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτικοί χρειάζονται περισσότερο από αυτό. Οι τάξεις έχουν αναθέσεις, ανακοινώσεις και βαθμούς. Χρειάζονται ένα αυτόνομο περιβάλλον το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασφαλή επικοινωνία στην τάξη και ανταλλαγή εγγράφων. Εκεί μπαίνει η τάξη της Google.

Google LMS

Η αίθουσα διδασκαλίας της Google είναι ουσιαστικά ένα εκπαιδευτικό σύστημα μάθησης ή ένα LMS, το οποίο αξιοποιεί το Google Apps για τη συνεργασία των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών. Η τάξη της Google αναπτύχθηκε μετά από πολλή ζήτηση από τους χρήστες. Τα συστήματα διαχείρισης της μάθησης είναι ακριβά και πολλά από αυτά είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Το πεδίο κυριαρχείται από το Blackboard, μια εταιρεία που μεγάλωσε εν μέρει αγοράζοντας μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού.

Η τάξη Google επιτρέπει στα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν εικονικές αίθουσες διδασκαλίας για να μοιράζονται και να επικοινωνούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με τα μέλη της τάξης. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις διαχειριστή, οι δάσκαλοι μπορούν να δημιουργήσουν μαθήματα ή να δημιουργηθούν μαζικά τάξεις για αυτούς.

Οι δάσκαλοι μπορούν στη συνέχεια να μοιράζονται αναθέσεις και υλικά είτε ατομικά είτε σε αυτή την περιορισμένη ομάδα και η διεπαφή επιτρέπει στους μαθητές να παρακολουθούν την ατομική πρόοδο. Αυτό είναι τυπικό για ένα LMS. Επειδή η μόχλευση της Google Apps, οι αναθέσεις και τα υλικά είναι οργανωμένα στους φακέλους του Google Drive.

Οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για νέα δραστηριότητα, όπως σχόλια ή αναθέσεις που ενεργοποιούνται.

Οι διαχειριστές έχουν τον έλεγχο είτε να ενεργοποιήσουν είτε να απενεργοποιήσουν την τάξη ως μέρος της τυπικής κονσόλας διαχείρισης Google Apps (για το Google Apps for Education)

Η ταξινόμηση για τις αντιστοιχίσεις γίνεται από ένα κουμπί αποστολής που διαβιβάζει τα έγγραφα πίσω και πίσω. Ένας φοιτητής δημιουργεί ένα χαρτί και στη συνέχεια "το μετατρέπει" στον δάσκαλο, το οποίο απενεργοποιεί την πρόσβαση επεξεργασίας του σε αυτό το έγγραφο, αλλά διατηρεί την πρόσβαση μόνο για προβολή. (Είναι ακόμα στο φάκελο του Google Drive του φοιτητή.) Ο δάσκαλος τότε επισημαίνει το έγγραφο και ορίζει έναν βαθμό και το επαναφέρει στον μαθητή, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να συνεχίσει την επεξεργασία.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν επίσης να δημοσιεύουν ανακοινώσεις και να προσφέρουν δημόσιες ή ιδιωτικές παρατηρήσεις. Κατά την ταξινόμηση των εργασιών, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επισημάνουν συγκεκριμένα πεδία κειμένου και να προσφέρουν σχόλια, όπως και η διαδικασία αναθεώρησης στο Microsoft Office.

Πρόσβαση γονέα / φύλακα

Τα σχολεία μπορούν να επιλέξουν να επιτρέπουν στους γονείς ή κηδεμόνες να έχουν πρόσβαση σε περιλήψεις μαθητικής δραστηριότητας. Αυτό σημαίνει ότι αντί για πλήρη πρόσβαση σαν να ήταν φοιτητής, οι γονείς αφήνουν στην τάξη για να ελέγξουν την πρόοδο των σπουδαστών. Οι γονείς μπορούν στη συνέχεια να λάβουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απουσία εργασίας, επερχόμενη εργασία και οποιεσδήποτε εργασίες ή ανακοινώσεις από τον δάσκαλο.

Χρειάζεστε δύο μητρικές πύλες; Ενώ πολλά σχολεία διαθέτουν ήδη ένα υπάρχον ταμπλό του φοιτητή ή μια μητρική πύλη, αν προσπαθήσατε να συνδεθείτε, πιθανότατα έχετε δει πόσο ανησυχητικό και ξεπερασμένο φαίνεται. Πολλά Συστήματα Πληροφοριών Φοιτητών (SIS) έχουν πύλες μαθητικής προβολής και γονικής προβολής, αλλά η εξέλιξη μοιάζει με μια δεύτερη σκέψη. Η τάξη Google έχει ένα κλασσικό και καθαρό περιβάλλον εργασίας, οπότε αν ο δάσκαλος χρησιμοποιεί την τάξη της Google, είναι εύκολο να δείτε τι χρειάζεστε για να κρατήσετε το παιδί σας σε καλό δρόμο.

Πού θα βρείτε την τάξη Google

Η τάξη Google είναι πιο πιθανό να βρεθεί σε σχολεία και γυμνάσια από ό, τι στα πανεπιστήμια. Δεν είναι αρκετά πλήρες χαρακτηριστικό για να χρησιμοποιηθεί αντί για ένα υπάρχον LMS για τα περισσότερα κολέγια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια πανεπιστήμια δεν πειραματίζονται με την προσφορά της αίθουσας διδασκαλίας Google, είτε ως εναλλακτική λύση είτε ως συμπλήρωμα στις μάθημα πρόσωπο με πρόσωπο.

Η αίθουσα διδασκαλίας της Google είναι περισσότερο από έτοιμη για το σχολείο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η χρήση του Google Drive αντί για χαρτιά σημαίνει ότι οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν καλύτερα την εργασία τους και δεν θα το χάσουν στα σακίδια τους.

Υποθέτοντας ότι η Google εργάζεται για τη χρήση της Τάξης Google στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένα εμπόδιο είναι ότι τα περισσότερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν υπογράψει πολυετείς συμβάσεις με τις υπάρχουσες πλατφόρμες LMS και έχουν μεγάλη βιβλιοθήκη υπάρχοντος περιεχομένου στα υπάρχοντα μαθήματα.

Συμμόρφωση LTI

Μία αλλαγή που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι εάν η Τάξη της Google επρόκειτο να αγκαλιάσει τη Διαλειτουργικότητα Εργαλεία Μάθησης. Πρόκειται για ένα βιομηχανικό πρότυπο που επιτρέπει σε διαφορετικά εργαλεία μάθησης να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι αίθουσες διδασκαλίας Google δεν είναι συμβατές με το LTI και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κανένα άμεσο σχέδιο για να το πράξει (πράγμα που δεν σημαίνει ότι δεν εργάζονται σε αυτό.) Εάν η Τάξη Google ήταν συμβατή με το LTI, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο άλλα εργαλεία που ήδη χρησιμοποιεί το σχολείο ή το πανεπιστήμιο, όπως το υπάρχον LMS ή τα εικονικά βιβλία.

Ένας φοιτητής θα μπορούσε, για παράδειγμα, να συνδεθεί στην τάξη Blackboard ή Canvas ή Desire2Learn όπως θα περίμενε, ο δάσκαλος θα μπορούσε τότε να αναθέσει ένα έγγραφο στο Google Drive χρησιμοποιώντας την Τάξη Google, να το βαθμολογήσει στο Google Classroom και να μεταφέρει αυτούς τους βαθμούς πίσω στο Blackboard, Canvas ή Desire2Μάσχετε.

Συμμετοχή στο Google & # 43; Κοινότητα

Εάν είστε δάσκαλος και έχετε ήδη λογαριασμό Google Classroom, ανατρέξτε στην εξαιρετική κοινότητα της Google Classroom στο Google+.

Google Apps for Education

Το Google Apps for Work είναι μια σειρά από προϊόντα που φιλοξενούνται από την Google και τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν και να μετατραπούν στον επαγγελματικό τομέα του πελάτη. Η Google έχει προσφέρει από καιρό δωρεάν μια έκδοση για εκπαιδευτικά ιδρύματα που ονομάζεται Google Apps for Education .

Είναι μια απόφαση για το μάρκετινγκ επιχείρησης καθώς και μια φιλανθρωπική κλήση. Προσφέροντας εκπαιδευτικά ιδρύματα δωρεάν εφαρμογές, διδάσκουν την επόμενη γενιά να χρησιμοποιούν εργαλεία όπως το Gmail και το Google Drive για καθημερινές εργασίες και αυτό εξαλείφει την κυριαρχία της Microsoft στις προσφορές λογισμικού για επιχειρήσεις. Ή τουλάχιστον, έτσι λειτουργεί θεωρητικά. Η Microsoft αντιμετώπισε επιθετικά τις προσφορές αντίθετης προσφοράς και τα πακέτα φοιτητών καθώς και τη σουίτα εφαρμογών που φιλοξενούνται από το cloud, το Office 360. Ακόμη και αν η Google κέρδισε μετατροπές, οι ενθουσιώδεις νέοι που χρησιμοποιούν το Google στο γυμνάσιο δεν αποφοιτούν από το γυμνάσιο, εξουσία.

Υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ του Gmail και άλλων υπηρεσιών Google που χρησιμοποιεί ο καθένας και με τον τρόπο που εργάζονται για το Google Apps for Education. Η Google έχει καταργήσει τις διαφημίσεις και προσφέρει ορισμένες βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας (όπως είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων των ΗΠΑ). Οι υπηρεσίες Google Apps for Education είναι συμβατές με FERPA και COPPA.