Εξοικονομήστε το Περιβάλλον δουλεύοντας από το σπίτι

Η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να μην είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επιθυμούν να εργαστούν από το σπίτι (ή ο κύριος λόγος για τον οποίο οι εργοδότες επιτρέπουν την τηλεργασία ), αλλά η τηλεργασία ή η τηλεργασία μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην εξοικονόμηση του περιβάλλοντος: .

Το να επιτρέπεται στους εργαζόμενους να εργάζονται στο σπίτι βοηθά τις εταιρείες να εκπληρώνουν τα πρότυπα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR), ενώ οι κοινότητες επωφελούνται επίσης από την αυξημένη ποιότητα του αέρα και τη μείωση της κυκλοφορίας. Η τηλεργασία είναι βασικά μια ρύθμιση win-win-win.

Περιβαλλοντικά οφέλη της τηλεργασίας

Η μείωση της κυκλοφορίας επιβατών περιορίζει ξανά:

Έρευνα για το πώς η εργασία από το σπίτι βοηθά τη Γη

Παρόλο που υπήρξε κάποια συζήτηση σχετικά με την έκταση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της τηλεργασίας, το συντριπτικό πλέγμα της έρευνας σχετικά με την τηλεργασία δείχνει ότι η εργασία από το σπίτι παρά η μετάβαση στη δουλειά μειώνει σημαντικά τη ρύπανση.

Εδώ είναι μερικές μόνο στατιστικές ή γεγονότα σχετικά με τα περιβαλλοντικά οφέλη της τηλεργασίας:

Υπολογίστε την επίδρασή σας

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα οφέλη για το περιβάλλον μπορούν να αποκτηθούν ακόμη και με μερική τηλεργασία. εάν εργάζεστε από το σπίτι, ακόμη και μια μέρα την εβδομάδα, αντί για μετακινήσεις, μπορείτε να βοηθήσετε στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Ακριβώς πόσα μπορεί εσείς ή η εταιρεία σας να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα σας μέσω τηλεργασίας; Το TelCoa προσφέρει μια αριθμομηχανή για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (CO2 και άλλων εκπομπών) από την εξάλειψη της μεταφοράς σας.