Πώς να αλλάξετε την Αρχική σελίδα στο Maxthon για Windows

Maxthon Cloud Browser για φροντιστήριο των Windows

Ρυθμίσεις Maxthon

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που χρησιμοποιούν το Maxthon Cloud Browser για λειτουργικά συστήματα Windows.

Το Maxthon για Windows παρέχει τη δυνατότητα τροποποίησης των ρυθμίσεων της αρχικής σελίδας, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο του τι φορτώνεται κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα καρτέλα / παράθυρο ή κάνετε κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης. Παρέχονται πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής μιας διεύθυνσης URL της επιλογής σας, μιας κενής σελίδας ή ακόμη και των ιστότοπων που επισκεφτήκατε πιο πρόσφατα σε πολλές καρτέλες.

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο για να μάθετε τι είναι αυτές οι ρυθμίσεις και πώς να τις διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Maxthon.

2. Πληκτρολογήστε το ακόλουθο κείμενο στη γραμμή διευθύνσεων: about: config .

3. Πατήστε Enter . Οι Ρυθμίσεις του Maxthon πρέπει τώρα να εμφανίζονται, όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα.

4. Κάντε κλικ στο Γενικά στο παράθυρο αριστερού μενού, αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο.

Η πρώτη ενότητα, με τίτλο Άνοιγμα κατά την εκκίνηση , περιέχει τρεις επιλογές, οι οποίες συνοδεύονται από ένα κουμπί επιλογής. Αυτές οι επιλογές είναι οι ακόλουθες.

Βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Άνοιγμα κατά την εκκίνηση είναι η αρχική σελίδα του Maxthon, που περιέχει ένα πεδίο επεξεργασίας μαζί με δύο κουμπιά.

5. Στο πεδίο επεξεργασίας, πληκτρολογήστε μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL που θα χρησιμοποιηθεί ως αρχική σας σελίδα.

6. Αφού εισάγετε μια νέα διεύθυνση, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε κενή περιοχή στη σελίδα Ρυθμίσεις για να εφαρμόσετε την αλλαγή. Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η αρχική σελίδα Maxthon Now ορίζεται ως η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα κατά την εγκατάσταση. Αυτό μπορεί να τροποποιηθεί ή να αφαιρεθεί αν το επιθυμείτε.

Το πρώτο κουμπί σε αυτήν την ενότητα, με την ένδειξη Χρήση τρέχουσας σελίδας, θα ορίσει την ενεργή αρχική τιμή σε όλες τις ιστοσελίδες που είναι ανοιχτές στο πρόγραμμα περιήγησης.

Η δεύτερη, με την ετικέτα "Χρήση της σελίδας εκκίνησης Maxthon", θα αντιστοιχίσει τη διεύθυνση URL της σελίδας Maxthon Now ως την αρχική σας σελίδα.