Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στον Firefox

Συνεχίστε με τον Firefox

1. Εναλλαγή λειτουργίας πλήρους οθόνης

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Mozilla Firefox σε λειτουργικά συστήματα Linux, Mac OS X και Windows.

Παρόλο που η διεπαφή χρήστη του Firefox δεν αναλαμβάνει σημαντική ποσότητα ακίνητης περιουσίας, εξακολουθούν να υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η εμπειρία περιήγησης είναι καλύτερα ελεύθερη από περισπασμούς με μόνο το περιεχόμενο του Web που μπορεί να προβληθεί.

Σε περιπτώσεις όπως αυτές, η λειτουργία πλήρους οθόνης μπορεί να έρθει πολύ χρήσιμη. Η ενεργοποίησή του είναι μια πολύ απλή διαδικασία.

Αυτό το σεμινάριο σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στις πλατφόρμες Windows, Mac και Linux.

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox.
  2. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης , κάντε κλικ στο μενού Firefox που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης και αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές.
  3. Όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Πλήρης οθόνη , που περιγράφεται στο παραπάνω παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες συντομεύσεις πληκτρολογίου στη θέση αυτού του στοιχείου μενού: Windows: F11; Linux: F11; Mac: COMMAND + SHIFT + F.

Για να τερματίσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης οποιαδήποτε στιγμή, απλά χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για δεύτερη φορά.