Πώς να απενεργοποιήσετε το JavaScript στον Internet Explorer 11

Ενώ η JavaScript χρησιμοποιείται ευρέως στον Παγκόσμιο Ιστό, δημιουργεί επίσης την περιστασιακή ανησυχία για την ασφάλεια, ζητώντας από ορισμένους να θέλουν να απενεργοποιήσουν τον κώδικα JS από την εκτέλεση τους στο πρόγραμμα περιήγησης. Ο Internet Explorer 11 προσφέρει τη δυνατότητα να κάνει ακριβώς αυτό, είτε πρόκειται για λόγους ασφαλείας είτε για κάτι άλλο, όπως μια εξέλιξη ή μια δοκιμαστική άσκηση. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς γίνεται σε ένα λειτουργικό σύστημα Windows μέσα σε λίγα λεπτά ή λιγότερο.

Πώς έχει τελειώσει

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης IE11. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι, γνωστό και ως μενού Ενέργεια ή Εργαλεία, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στις επιλογές Internet . Το παράθυρο διαλόγου Επιλογές Internet του IE θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται, επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια .

Οι επιλογές ασφαλείας του IE πρέπει τώρα να είναι ορατές. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμοσμένου επιπέδου που βρίσκεται στο επίπεδο ασφαλείας για αυτήν την ενότητα ζώνης . Θα πρέπει τώρα να εμφανίζονται οι ρυθμίσεις ασφαλείας της ζώνης Internet . Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε την ενότητα Scripting .

Για να απενεργοποιήσετε το JavaScript και άλλα ενεργά συστατικά δέσμης ενεργειών στο IE11, πρώτα, εντοπίστε την υποενότητα Active scraping. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο συνοδευτικό κουμπί Απενεργοποίηση . Αν προτιμάτε κάθε φορά που ένας ιστότοπος επιχειρεί να ξεκινήσει οποιονδήποτε κώδικα δέσμης ενεργειών, επιλέξτε το κουμπί επιλογής Prompt .