Μάθετε τον σωστό τρόπο αλλαγής της αρχικής σελίδας στο Google Chrome

Κάντε μια διαφορετική σελίδα ανοιχτή όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "Αρχική"

Η αλλαγή της αρχικής σελίδας του Chrome κάνει ανοιχτή διαφορετική σελίδα όταν πατάτε το κουμπί Αρχική σελίδα στο Google Chrome.

Κανονικά, αυτή η αρχική σελίδα είναι η σελίδα Νέα καρτέλα , η οποία σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στους ιστότοπους που επισκέφθηκαν πρόσφατα και σε μια γραμμή αναζήτησης Google. Ενώ ορισμένοι μπορεί να βρουν αυτή τη σελίδα χρήσιμη, ίσως θέλετε να ορίσετε μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL ως την αρχική σας σελίδα.

Σημείωση: Αυτά τα βήματα αφορούν την αλλαγή της αρχικής σελίδας στο Chrome και όχι την αλλαγή των σελίδων που ανοίγουν κατά την εκκίνηση του Chrome. Για να το κάνετε αυτό, θα θέλατε να κάνετε αναζήτηση στις ρυθμίσεις του Chrome για τις επιλογές "Κατά την εκκίνηση".

Πώς να αλλάξετε την αρχική σελίδα του Chrome

  1. Ανοίξτε το κουμπί μενού του Chrome από το επάνω δεξιό μέρος του προγράμματος. Είναι το ένα με τρεις στοίβες.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από αυτό το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Στο πλαίσιο "Ρυθμίσεις αναζήτησης" στο επάνω μέρος αυτής της οθόνης, πληκτρολογήστε το σπίτι .
  4. Κάτω από τις ρυθμίσεις "Εμφάνιση αρχικού κουμπιού", ενεργοποιήστε το κουμπί "Αρχική σελίδα" αν δεν είναι ήδη και, στη συνέχεια, επιλέξτε είτε τη σελίδα " Νέα καρτέλα ", για να ανοίξετε το Chrome την τυπική σελίδα "Νέα καρτέλα" κάθε φορά που πατάτε το κουμπί "Αρχική σελίδα" το πλαίσιο κειμένου που παρέχεται ώστε το Chrome να ανοίξει μια ιστοσελίδα της επιλογής σας όταν πατήσετε το κουμπί Αρχική σελίδα.
  5. Αφού κάνετε την αλλαγή στην αρχική σελίδα, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Chrome κανονικά. οι αλλαγές αποθηκεύονται αυτόματα.