Ανακτήστε το iTunes μετά από σφάλμα στο σκληρό δίσκο Χρησιμοποιώντας το iPhone

Όταν χάσατε τα δεδομένα στον υπολογιστή σας χάρη σε μια σύγκρουση σκληρού δίσκου ή ένα κύμα ρεύματος που έβγαλε τον υπολογιστή σας, υπάρχουν μερικά βήματα που παίρνετε για να επιστρέψετε και να τρέξετε: μια επισκευή, ένας νέος σκληρός δίσκος, η αποκατάσταση από το backup , έναν νέο υπολογιστή. Αν είστε χρήστης iPod ή iPhone, όμως - και ειδικά αν δεν έχετε backup - υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

  1. Ό, τι κι αν κάνετε, μην συγχρονίζετε! Εάν αποκτήσετε νέο σκληρό δίσκο ή υπολογιστή και συνδέσετε το iPod ή το iPhone σε αυτό, το iTunes θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να συγχρονίσετε / ρυθμίσετε ξανά τη συσκευή. Αυτό συμβαίνει επειδή το iPod / iPhone βλέπει το νέο σκληρό δίσκο ως έναν εντελώς νέο υπολογιστή. Εάν συγχρονίζετε / ρυθμίζετε, αυτό θα διαγράψει τα πάντα. Εάν δεν διαθέτετε αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων σας, μην το κάνετε αυτό.
    1. Αντ 'αυτού, μην ξεκινήσετε συνδέοντας τη συσκευή σας. Ξεκινήστε με τα δεδομένα σας.
  2. Τώρα λοιπόν, είχατε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων στο σκληρό σας δίσκο, σωστά; Εάν το κάνατε, συγχαρητήρια για τη συνειδητότητα και τον προγραμματισμό μπροστά. Δώστε στον εαυτό σας ένα υψηλό πέντε, επαναφέρετε τα δεδομένα σας από αντίγραφα ασφαλείας και μεταβείτε στο βήμα 6.
    1. Εάν δεν διαθέτετε αντίγραφα ασφαλείας, λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επιλογές υπηρεσιών και αρχίστε να χρησιμοποιείτε ένα. Στη συνέχεια, προχωρήστε στο βήμα 3.
  3. Ακόμα κι αν δεν διαθέτετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας, έχετε αποθηκεύσει τουλάχιστον ορισμένα δεδομένα στο iPod / iPhone σας. Ανάλογα με αυτό που συγχρονίσατε στη συσκευή σας, θα έχετε τουλάχιστον κάποια μουσική, ταινίες, τηλεόραση, εφαρμογές και δεδομένα στο iPod / iPhone σας. Μπορείτε να μεταφέρετε αυτά τα δεδομένα στον νέο σκληρό σας δίσκο / υπολογιστή με δύο τρόπους: χρησιμοποιώντας την εντολή Μεταφορά Αγορών στο iTunes ή το λογισμικό αντιγραφής / αντιγραφής iPod.
    1. Η Μεταφορά Αγορών θα μεταφέρει μόνο αντικείμενα που αγοράζονται στο iTunes Store από τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας, αλλά είναι μια αρχή. Για να το χρησιμοποιήσετε, συνδέστε το iPod / iPhone (και μην το συγχρονίζετε!), Μεταβείτε στο Αρχείο -> Μεταφορά Αγορών.
  1. Εάν το μεγαλύτερο μέρος ή ολόκληρη η μουσική, οι ταινίες κλπ. Δεν προέρχονται από το iTunes Store, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής / αντιγραφής iPod.
    1. Υπάρχουν δεκάδες στην αγορά . τα περισσότερα κοστίζουν $ 20- $ 30, αν και μερικά είναι δωρεάν. Βρείτε ένα που λειτουργεί για εσάς και να το χρησιμοποιήσετε για να αντιγράψετε τα δεδομένα στο iPod / iPhone στον υπολογιστή σας. Ακόμη και αν δεν είχατε backup, τουλάχιστον δεν χάσατε τα πάντα.
  2. Θυμάστε το βήμα 2; Εκεί όπου, αν δεν είχατε ήδη ένα πλάνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, υπολογίσατε ένα; Εδώ πρέπει να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.
    1. Αφού αντιγράψετε τα περιεχόμενα του iPod / iPhone στο νέο σκληρό δίσκο / υπολογιστή, αφαιρέστε τη συσκευή και εκτελέστε το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον θα έχετε τα δεδομένα αυτά στη διάθεσή σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στο μέλλον.
  3. Αφού γνωρίζετε ότι τα δεδομένα σας είναι εφεδρικά (ή έχουν αποκατασταθεί από αντίγραφα ασφαλείας), ανοίξτε το iTunes και συνδέστε το iPod ή το iPhone σε αυτό.
    1. Αν εμφανιστεί το παράθυρο που σας προσφέρει να συγχρονίσετε τη συσκευή σας με αυτήν τη βιβλιοθήκη iTunes, κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή και συγχρονισμός". Αυτό θα διαγράψει τα πάντα από το iPod / iPhone σας (έτσι τη σημασία των βημάτων 4 και 5!) Και να το ρυθμίσετε από το μηδέν σαν να το κάνετε με μια νέα συσκευή.
  1. Ρυθμίστε τις επιλογές συγχρονισμού όπως σας αρέσει, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το περιεχόμενο που θέλετε στο iPod ή το iPhone σας.
  2. Ο υπολογιστής σας έχει τώρα τουλάχιστον μερικά από τα παλιά δεδομένα του και το iPod ή το iPhone έχει ρυθμιστεί για να λειτουργήσει με τον νέο υπολογιστή και τα δεδομένα. Εάν χάσατε κάποια στοιχεία, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να επιστρέψετε τα πράγματα - αν και δεν θα μπορείτε να πάρετε τα πάντα πίσω:
  3. Αν αντιγράψατε μουσική στο iTunes από τη συλλογή CD, αντιγράψτε τα CD σας ξανά.
  4. Αν έχετε νέο σκληρό δίσκο, μητρική πλακέτα ή υπολογιστή, θα χρειαστεί να εξουσιοδοτήσετε τον υπολογιστή να παίξει ξανά το περιεχόμενο από το iTunes Store. Το iTunes βλέπει το νέο υλικό ως έναν εντελώς νέο υπολογιστή (ακόμα και αν πρόκειται για ένα νέο σκληρό δίσκο σε έναν παλιό υπολογιστή).