Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPS του αυτοκινήτου σας σε λειτουργία πεζών

Οι περισσότεροι φορητοί δέκτες GPS αυτοκινήτου έχουν λειτουργία πεζών (ή περπάτημα). Η λειτουργία πεζών βελτιστοποιεί τη διαδρομή σας για περπάτημα. οι περισσότεροι ακόμη και να ρυθμίσετε τους χρόνους άφιξης για να ταιριάζει με το περπάτημα παρά με τις ταχύτητες οδήγησης

Όταν κάνετε περπάτημα μάλλον παρά οδήγηση

Χρησιμοποιήστε το φορητό σας GPS για περπάτημα ακριβώς όπως θα κάνατε για οδήγηση. Επιλέξτε τον προορισμό σας εισάγοντας τη διεύθυνση ή αναζητώντας ένα σημείο ενδιαφέροντος και ξεκινώντας τη διαδρομή σας. Θα λάβετε κείμενο και ομιλούμενες κατευθύνσεις σαν να βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι.

Εισαγωγή στη Λειτουργία Πεζών

Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης του μοντέλου GPS για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής του τρόπου λειτουργίας των πεζών. Για παράδειγμα:

Δέκτες GPS για πεζοπορία

Οι συσκευές πλοήγησης GPS αυτοκινήτου είναι χρήσιμες για την πλοήγηση στο δρόμο, αλλά δεν διαθέτουν χάρτες που είναι κατάλληλοι για πλοήγηση εκτός δρόμου εκτός εάν πρόκειται για ειδικά μοντέλα "crossover" όπως το Magellan CrossoverGPS ή το Garmin Nuvi 500. Αν σχεδιάζετε να κάνετε εκτεταμένη πεζοπορία εκτός δρόμου, θα είστε καλύτερα με ένα φορητό δέκτη GPS.

Συμβουλή: Οι δέκτες GPS αυτοκινήτου συνήθως δεν προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (συνήθως μόνο μία έως τρεις ώρες). Αν βρίσκεστε σε μια μακρά βόλτα, ενεργοποιήστε το GPS όταν χρειάζεστε κατεύθυνση και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το για να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας.