Τα κορυφαία 8 παιχνίδια παζλ του Wii

Θέλετε να λύσετε παζλ; Εδώ είναι τα καλύτερα στοιχήματα σας.

Σίγουρα, μου αρέσει να γυρίω τα πράγματα και μου αρέσει να κάνω άλματα πάνω σε πράγματα, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε θέλω να λύσω παζλ. υπάρχει κάτι εκπληκτικά ικανοποιητικό για να δουλέψω το μυαλό μου μέσα από ένα περίπλοκο αίνιγμα. Εδώ είναι μερικά παιχνίδια που θα προκαλέσουν το μυαλό σας περισσότερο από τα αντανακλαστικά σας, αν και μερικοί κάνουν λίγο από τους δύο.

01 από 08

Κόσμος του Γκόο

2D Boy

****

Κομψά και γεμάτα από έξυπνα, προκλητικά παζλ, αυτό το εφευρετικό, βασισμένο σε φυσική παιχνίδι WiiWare ζητά από τους παίκτες να κατασκευάσουν περίτεχνα γεφύρια από εύπλαστα πλάσματα. Ελπίζω ότι ο προγραμματιστής, 2D Boy, τελικά θα έρθει με μια συνέχεια, αλλά 2D Boy διπλωμένο και οι προγραμματιστές του παιχνιδιού σχημάτισε Tomorrow Corporation και έκανε και Human Resource Corporation . Αλλά εξακολουθώ να ελπίζω για ένα Goo 2 κάποια μέρα. Περισσότερο "

02 από 08

Μάρμαρο Φασκόμηλο: Κορορίνπας

Ψυχαγωγία Hudson

****

Αυτό το έξυπνο παιχνίδι έχει τους παίκτες να ρίχνουν ένα μάρμαρο μέσα από έναν περίεργο λαβύρινθο. Ενώ η κάπως παρόμοια Super Monkey Ball ζητά από τους παίκτες να ρίξουν το μαρμάριό τους κατά μήκος μιας τροχιάς, η Kororinpa έχει κομμάτια που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις και οι παίκτες πρέπει να στρίψουν και να γυρίσουν το τηλεχειριστήριο για να στρίψουν και να γυρίσουν τους λαβύρινθους. Το παιχνίδι έχει ακόμα και μερικά παζλ ισορροπίας, στα οποία μπορείτε να γυρίσετε ολόκληρο το σώμα σας για να περιστρέψετε τον λαβύρινθο. Λίγα παιχνίδια έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά για τη χρήση των ασυνήθιστων ελεγκτών του Wii.

03 του 08

Και όμως κινείται

Διακεκομμένοι κανόνες

****

Δεν είμαι σίγουρος αν τηλεφωνήσω Και όμως μετακινεί ένα παιχνίδι γρίφων με πλατφόρμες ή ένα πλατφόρμα παιχνιδιού με επίκεντρο την επίλυση παζλ, αλλά θα το ονομάζαμε έναν από τους αγαπημένους μου τίτλους WiiWare. Ένα έξυπνο 2D παιχνίδι Wiiware στο οποίο καθοδηγείτε το avatar σας μέσα από έναν κόσμο που μπορείτε να περιστρέψετε κατά βούληση, το AYIM έχει να κάνει με το να υπολογίσετε όταν το περπάτημα στην οροφή είναι καλύτερο από το περπάτημα στο πάτωμα. Το παιχνίδι είναι επίσης αξιοσημείωτο για τα μοναδικά γραφικά του κολάζ σε χαρτί. Ένα τέλειο παιχνίδι του Wii που ξεκίνησε με έκπληξη το παιχνίδι PC.

04 του 08

Δημιουργώ

Ηλεκτρονικές τέχνες

*** 1/2

Ένα απίστευτο παιχνίδι τύπου μηχανής στο οποίο δημιουργείτε μια συσκευή Rube Goldbergian για να αποκτήσετε κάποιο αντικείμενο από το σημείο Α στο σημείο Β. Ενώ η διεπαφή μπορεί να είναι απογοητευτική, τα παζλ είναι δύσκολο και συναρπαστικό. Το παιχνίδι έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό μάλλον εντυπωσιακό, όπου μπορείτε να ανακαινίσετε τις περιοχές του παζλ, γι 'αυτό το λόγο ονομάστηκε " Δημιουργία ", παρόλο που ένας πιο κατάλληλος τίτλος θα ήταν " Figuring Stuff Out". Περισσότερα »

05 του 08

Ρευστότητα

Περιστρέφοντας το τηλεχειριστήριο, η μικρή αυτή λίμνη νερού περιπλανιέται, μεταξύ άλλων, από κεκλιμένες ράμπες. Nintendo

*** 1/2

Αυτό το έξυπνο πλατφόρμα παζλ WiiWare έχει παίκτες που καθοδηγούν μια πισίνα νερού μέσα από ένα πολύπλοκο λαβύρινθο. Παζλ που συνεπάγονται να περάσουν το νερό μετά από φωτιά και άλλους κινδύνους. Συχνά θα πρέπει να αλλάξετε το νερό σε ατμό ή μπλοκ πάγου για να το πάρετε εκεί που θέλετε να πάει. Αυτό είναι το πιο σωματικά εξαντλητικό των παιχνιδιών γρίφων σε αυτόν τον κατάλογο, επειδή κινείστε το τηλεχειριστήριο για να κάνετε το άλμα νερού, αλλά αν έχετε την ενέργεια, είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.

06 του 08

Max και το Magic Marker

Μεγάλο μπλε φούσκα

*** 1/2

Αυτό το πλατφόρμα παζλ WiiWare δείχνει τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τις αδυναμίες του Wii. Ο κεντρικός μηχανισμός παιχνιδιών είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε σκάλες και πλατφόρμες για να ταξιδέψετε σε ένα επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική ιδέα, αλλά δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να σχεδιάσετε μια ευθεία γραμμή με το τηλεχειριστήριο Wii και οι παίκτες θα περάσουν πάρα πολύ χρόνο να σχεδιάσουν και να αναδιαμορφώσουν μέχρι να το κάνουν σωστό. Ακόμα, τα έξυπνα παζλ και το μοναδικό gameplay καθιστούν αυτό το παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό.

07 του 08

Ένα αγόρι και ο σκύλος του

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να μετατρέψετε το μπάλωμα σε αλεξίπτωτο. Majesco

*** 1/2

Αυτή η επανεμφάνιση ενός παλιού παιχνιδιού NES δίνει στους παίκτες έναν άμορφο σύντροφο που μπορεί να μετατραπεί σε σκάλα, αλεξίπτωτο ή πολλά άλλα πράγματα. Παρόλο που είναι πολύ εύκολο για το πρώτο τρίτο και λίγο απογοητευτικό στο τελευταίο, συνολικά αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και ασυνήθιστο παιχνίδι.

08 από 08

Lit

Οι παίκτες χρειάζονται πηγές φωτός για να αποφύγουν τα ανατριχιαστικά crawlies στο σκοτάδι. WayForward Technologies

***

Αυτό το έξυπνο, ατμοσφαιρικό παιχνίδι WiiWare βάζει τους παίκτες σε σκοτεινά δωμάτια γεμάτα υπερφυσικό κακό και τους ζητά να δημιουργήσουν γραμμές και πισίνες φωτός ρίχνοντας βράχους στα παράθυρα και γυρίζοντας τους λαμπτήρες. Ποτέ δεν έγραψα την ανασκόπηση της Lit , κυρίως επειδή δεν είχα παίξει το παιχνίδι μέχρι που ήταν έξω για πάνω από ένα χρόνο, αλλά και εν μέρει γιατί έχω τρελαθεί όταν η Lit άρχισε να απαιτεί από τους παίκτες να συνδυάζουν τις δεξιότητές τους για την επίλυση παζλ με αιχμηρά αντανακλαστικά . Έχω κολλήσει περίπου ¾ του τρόπου μέσα από το παιχνίδι και μετά από να πεθάνει πολλές, πολλές φορές έδωσα επάνω, αισθάνομαι εξαιρετικά επιδεινωθεί. Αλλά μέχρι το παιχνίδι γύρισε σφοδρή, ήταν απολύτως εκπληκτικό.