Οι μηχανές αναζήτησης γνωρίζουν τα πάντα;

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι οι μηχανές αναζήτησης - οι οποίες είναι βασικά εξαιρετικά πολύπλοκες βάσεις δεδομένων, προγράμματα αναζήτησης και ανάκτησης - μπορούν να απαντήσουν με προσοχή σε κάθε ερώτηση που τους θέτετε. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορείτε απλώς να πληκτρολογήσετε μια ερώτηση όταν σας ζητηθεί από την πανταχού παρούσα "πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας εδώ" και περιμένετε να πάρετε μια εύλογη απάντηση.

Ενώ η αναζήτηση στο Web έχει φτάσει σε μεγάλο βαθμό την τελευταία δεκαετία , δεν είναι αρκετά μέχρι την ανάγνωση των μυαλών (ακόμα). Αντί να πληκτρολογήσετε μια μακρά ερώτηση για το επόμενο ερώτημα μηχανής αναζήτησης, δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές:

Τώρα, αυτό λέγεται, υπάρχουν μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να κάνετε ερώτηση σε μια μορφή ερωτήσεων ... ωστόσο, η ερώτησή σας πρέπει να είναι σε μια αρκετά τυποποιημένη μορφή. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να περιμένετε να πληκτρολογήσετε "πόσα κοτόπουλα διασχίζουν τον αυτοκινητόδρομο 66 το 1945" και αναμένετε να πάρετε μια καλή απάντηση. Ακολουθούν μερικές μηχανές αναζήτησης για την εύρεση απαντήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε πραγματικές απαντήσεις σε τεκμηριωμένες ερωτήσεις: