Οι κορυφαίες 25 αναζητήσεις στο Web της πρώτης δεκαετίας

Δέκα χρόνια στην αναζήτηση - μια ματιά πίσω στις κορυφαίες 25 αναζητήσεις στο Web

Ας ρίξουμε μια ματιά πίσω στην πρώτη δεκαετία του 00 και να δούμε τι εμείς, η κοινότητα του Παγκοσμίου Ιστού, αναζητούσαμε online. Τα αποτελέσματα εδώ αντλούνται από μια ποικιλία μηχανών αναζήτησης και λιστών αναζήτησης και αντιπροσωπεύουν τα πιο αναζητημένα θέματα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι αναζητήσεις που σχετίζονται με την ψυχαγωγία είναι εμφανείς σε αυτόν τον κατάλογο, ακολουθούμενοι στενά πίσω από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης , την πολιτική και τον αθλητισμό. Όλες αυτές οι αναζητήσεις εμφανίστηκαν σε τουλάχιστον δύο από τις ετήσιες στατιστικές έρευνες για το τέλος του έτους και αντιπροσωπεύουν το σύνολο των εκατομμυρίων αναζητήσεων.

01 από 25

Facebook

Αυτός ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης εισήχθη για πρώτη φορά στη σκηνή στο Web το 2004 και επικεντρώθηκε κυρίως στους μαθητές του γυμνασίου και της ηλικίας των κολλεγίων. Δεδομένου ότι κέρδισε δημοτικότητα, ο ιστότοπος έγινε πιο προσιτός, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο φοιτητών, αλλά και οργανισμών και εταιρειών. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το Facebook για να συνδεθούν με φίλους, οικογένειες και συναδέλφους εργασίας, να δημιουργήσουν εκδηλώσεις, να μοιραστούν φωτογραφίες και πολλά άλλα. Είναι ένας από τους πιο εμπορικούς ιστότοπους σε ολόκληρο τον ιστό.

Περισσότερα για το Facebook

Περισσότερο "

02 από 25

Baidu

Η Baidu, που ξεκίνησε το 2000, είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης κινεζικής γλώσσας στην Κίνα. Περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Baidu για αναζήτηση περιεχομένου από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο στην κινεζική ενδοχώρα.

Περισσότερα για το Baidu

Περισσότερο "

03 από 25

Ο χώρος μου

Το MySpace, που ξεκίνησε το 2003, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, με εκατοντάδες εκατομμύρια μέλη. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το MySpace για να συνδεθούν με φίλους, να ακούσουν νέα μουσική, να παρακολουθήσουν βίντεο και πολλά άλλα.

Περισσότερο "

04 από 25

Παγκόσμιο Κύπελλο

Mariya Butd / Flickr CC 2.0

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα διεθνές πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια. Εκατομμύρια φίλαθλοι ποδοσφαίρου / ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο αναζητούν πληροφορίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε διάφορες μηχανές αναζήτησης και ιστότοπους.

Περισσότερο "

05 από 25

Wikipedia

Η Wikipedia είναι από το 2001 και είναι μια ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια μιας εκπληκτικής σειράς πληροφοριών. Οποιοσδήποτε μπορεί να επεξεργαστεί το Wikipedia. είναι ένα ανοιχτό έργο που απαιτεί από την κοινότητα του Ιστού να ευδοκιμήσει.

Περισσότερα για τη Βικιπαίδεια

Περισσότερο "

06 από 25

Britney Spears

Kevin Winter / Getty Images

Η ποπ σταρ, που έκανε το ντεμπούτο της το 1998 με το "Hit Me Baby One More Time", είναι ένα πολυετές αγαπημένο των πολλών, πολλών ερευνητών: εμφανίστηκε στις κορυφαίες αναζητήσεις σχεδόν κάθε χρόνο της δεκαετίας.

Περισσότερα για τη Britney Spears και τους σχετικούς διασκεδαστές

07 από 25

Χάρρυ Πόττερ

Michael Nagle / Getty Images

Ο αγώνας αγόρι έχει συλλάβει τις καρδιές των εκατομμυρίων οπαδών σε όλο τον κόσμο από την αρχή του έπους το 1997.

Περισσότερο "

08 από 25

Shakira

Ethan Miller / Getty Images

Λατινική Αμερική αίσθηση τραγουδιού Shakira έχει σε πολλές ετήσιες λίστες αναζήτησης. Είναι πιθανότατα πιο γνωστός για τα τραγούδια της μόδας "Whenever Wherever" και "Hips Do not Lie", μαζί με το άλμπουμ της ισπανικής γλώσσας, το Fijacion Oral, vol. 1.

09 από 25

άρχοντας των δαχτυλιδιών

Νέες παραγωγές γραμμών 2002

Η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Φιλοξενία του Δακτυλίου, Οι Δύο Πύργοι και Η Επιστροφή του Βασιλιά, έγιναν σε τρεις ταινίες που κυριάρχησαν στην ταινία αναζήτησης στο Web αυτή τη δεκαετία.

Περισσότερα για τον Άρχοντας των Δαχτυλιδιών

10 από 25

Μπάρακ Ομπάμα

Chip Somodevilla / Getty Images

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έκανε την ιστορία του ως ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία και οι έρευνες στο Web αντανακλούσαν αυτήν την κεντρική στιγμή.

Περισσότερα για τον Μπαράκ Ομπάμα

Περισσότερο "

11 από 25

Lindsay Lohan

George Pimentel / Getty Images

Ξεκινώντας από το ρόλο της στο "The Parent Trap", η Lindsay Lohan βρισκόταν σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες με έφηβη αυτή τη δεκαετία, συμπεριλαμβανομένης της Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen και των Mean Girls. Οι περισσότερες από τις αναζητήσεις στο Web για την Lindsay τα τελευταία πέντε χρόνια επικεντρώθηκαν στις εθισμοί της και σε πολύ δημοφιλή οικογενειακά προβλήματα.

12 από 25

Παιχνίδια

Όλοι αγαπάμε να παίζουμε παιχνίδια και οι αναζητήσεις στο Web σίγουρα αντανακλούν ότι αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια! Τα παιχνίδια εμφανίστηκαν κατά κύριο λόγο στις κορυφαίες αναζητήσεις για κάθε έτος αυτής της δεκαετίας.

13 από 25

Αμερικάνικο Είδωλο

Το λογότυπο American Idol προσφέρθηκε από το Fox

Από το ντεμπούτο του το 2002, το American Idol έχει κερδίσει εκατομμύρια θεατές και αποτελεί μέρος της αμερικανικής τηλεοπτικής ιστορίας.

14 από 25

NASCAR

Οι οπαδοί των αγώνων έκαναν τις προτιμήσεις τους για το NASCAR γνωστό εδώ και μια δεκαετία. το δημοφιλές άθλημα εμφανίστηκε σε αρκετές λίστες αναζήτησης για τα τέλη του έτους τα τελευταία δέκα χρόνια.

15 από 25

iPhone

Sean Gallup / Getty Images

Το iPhone έκανε το ντεμπούτο του στο κοινό αρκετά αργά τη δεκαετία (2007), αλλά ακόμα κατάφερε να κυριαρχήσει στις αναζητήσεις στο Web.

Περισσότερα για το iPhone

Περισσότερο "

16 από 25

Τζορτζ Μπους

Getty Images

Ο Πρόεδρος Τζωρτζ Μπους ήταν Πρόεδρος για το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης δεκαετίας του '00. Στα κυριότερα σημεία των όρων του περιλαμβάνονται η αμφισβητούμενη επανάληψη των ψηφοφοριών, οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και ο πόλεμος κατά του Ιράκ και του Αφγανιστάν.

Περισσότερα για τον Τζορτζ Μπους

17 από 25

Πόλεμος των άστρων

Φωτογραφία © Lucasfilm

Πριν από πολύ καιρό, σε έναν γαλαξία πολύ μακριά ...... Η σειρά Star Wars είναι αναμφίβολα η πιο δημοφιλής σειρά κινηματογραφικών ταινιών στην ιστορία, και η ποσότητα των αναζητήσεων στο Web αντικατοπτρίζει αυτό.

18 από 25

Στίχοι

Astrid Stawiarz / Getty Images

Η εύρεση στίχων στα αγαπημένα μας τραγούδια είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης στο Web.

Περισσότερα για την εύρεση στίχων στον Ιστό

Περισσότερο "

19 από 25

WWE

Το WWE ή το World Wrestling Entertainment έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων φιλάθλων στον ιστό: ανεξάρτητα από το αν είναι πραγματικό ή αναπαράγεται.

20 από 25

Τζέσικα Σίμπσονς

Desiree Navarro / Getty Images

Ο αστέρας Pop Jessica Simpson βρίσκεται μέσα και έξω από τις δημοφιλείς αναζητήσεις στο Web αυτή τη δεκαετία με το γάμο, το διαζύγιό της, τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή και την καταιγιστική καριέρα τραγουδιού.

21 από 25

Παρίσι Χίλτον

Mike Port / Getty Images

Η Socialite Paris Hilton έχει ξεπεράσει τις λίστες αναζήτησης αυτή τη δεκαετία, κυρίως λόγω των αδιαφιλονίκητων για βίντεο και μιας καριέρας τραγουδιού.

22 από 25

Pamela Anderson

Steve Mack / Getty Images

Το μπαμπά Baywatch Pamela Anderson είναι λίγο πολύ ένα webstore αναζήτησης στο Web. Έχει ξεπεράσει τις λίστες αναζήτησης στο Web για μια δεκαετία, και αυτή η τάση δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης.

23 από 25

Ιράκ

Το Ιράκ ήταν ένα σχετικό χτύπημα στην οθόνη αναζήτησης Ιστού, αλλά αυτό άλλαξε με τον πόλεμο εναντίον του Σαντάμ Χουσεΐν, που κήρυξε ο Πρόεδρος Τζωρτζ Μπους (αριθμός 16 σε αυτόν τον κατάλογο).

24 από 25

YouTube

Το YouTube είναι ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος βίντεο στον ιστό και έχει ξεκινήσει από το 2005. Η Google αγόρασε την εταιρεία το 2006.

Περισσότερα για το YouTube

Περισσότερο "

25 από 25

Ήχοι κλήσης

Εχεις κινητό? Έχετε αναζητήσει ποτέ ringtones online; Έτσι έχουν τα εκατομμύρια των άλλων ερευνητών στο Web, και παρόλο που ο αριθμός των ερωτημάτων κλήσης ήταν εκπληκτικά μεγάλος για αυτή τη δεκαετία, η αύξηση των κινητών συσκευών θα κάνει μόνο αυτόν τον αριθμό να μεγαλώνει.

Περισσότερο "