Δωρεάν online πόροι για την αναζήτηση στο Web

Ο Παγκόσμιος Ιστός είναι μια από τις πιο φαινομενικές καινοτομίες που δημιουργήθηκαν ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτοί οι δωρεάν ηλεκτρονικοί πόροι θα σας δώσουν μια σειρά μαθημάτων συντριβής για το τι είναι το Web, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην αναζήτηση στο Web και να μάθετε πώς να περιηγείστε στον Ιστό ακόμα πιο αποτελεσματικά και καλύτερα από όλα να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό στην άνεση το δικό σας σπίτι.

Κάθε ένας από αυτούς τους συνδέσμους θα σας δώσει μια καλή εισαγωγή σε επίπεδο αρχαρίων για το θέμα που περιγράφεται στη σύνοψη. Δεν είστε σίγουροι για το πώς το Διαδίκτυο και το Διαδίκτυο είναι διαφορετικά; Πώς να υπολογίσετε πώς να αναζητήσετε αποτελεσματικά, τι είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού πραγματικά και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή πώς να βρείτε τις καλύτερες τοποθεσίες αγορών online (και να τις χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια); Θα βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες εδώ και πολλά άλλα.

Οι παρακάτω πόροι είναι εντελώς δωρεάν. Κάθε σύνοψη θα σας δώσει μια σύντομη επισκόπηση του τι να περιμένετε. κάντε κλικ στους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες. έπειτα επιστρέψτε εδώ και προχωρήστε στον επόμενο πόρο. Αυτή είναι μια πολύ μικρή εισαγωγή σε μερικές από τις πιο βασικές έννοιες που θα χρειαστείτε για να γίνετε ένας πιο καταλαβαίνως χρήστης του διαδικτύου.

Web Search 101 Πόροι

Πόροι αναζήτησης Google

Η Google είναι η μεγαλύτερη, πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον Ιστό. Χρησιμοποιήσαμε όλοι την Google για να βρούμε κάτι, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για την Google από ό, τι συναντά το μάτι. Με τους ακόλουθους πόρους κάτω από τη ζώνη σας, θα χρησιμοποιείτε περισσότερες από τις υπηρεσίες της Google, μυστικά τεχνάσματα αναζήτησης και εύχρηστες συντομεύσεις από ό, τι σκεφτήκατε ποτέ.

Πώς να βρείτε πολυμέσα στον Ιστό

Ο ιστός είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε δωρεάν πολυμέσα όλων των ειδών στο διαδίκτυο: δωρεάν λήψεις ταινιών, δωρεάν βίντεο, δωρεάν μουσική: μπορείτε να ονομάσετε τα πολυμέσα, μπορείτε πιθανώς να τα βρείτε (δωρεάν!) Online.

Πώς να βρείτε άτομα δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρειάζεται να βρεθούν άνθρωποι, και δεν θέλουν να ξεφορτωθούν γελοίες αμοιβές; Σήμερα, είναι ευκολότερο από ποτέ στην ιστορία να βρίσκουν τους ανθρώπους δωρεάν χρησιμοποιώντας τη μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών, υπηρεσιών και εργαλείων στον Ιστό.