Πώς να συνδέσετε ένα iPad σε μια ενσύρματη θύρα Ethernet Internet

Το iPad έχει σχεδιαστεί για να είναι μια ασύρματη συσκευή και, δυστυχώς, δεν έχει θύρα Ethernet για απευθείας σύνδεση με δρομολογητή ή θύρα δικτύου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φτάσετε σε αυτό και να συνδέσετε το iPad σε μια θύρα δικτύου Ethernet ή στο πίσω μέρος του δρομολογητή σας.

Πηγαίνετε ασύρματα

Ένας εύκολος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να πάει απλά ασύρματα. Εάν η κύρια ανάγκη σας είναι να συνδέσετε το iPad σε δίκτυο όπου υπάρχει διαθέσιμη θύρα αλλά όχι Wi-Fi , μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε ένα φορητό δρομολογητή και ένα καλώδιο Ethernet. Αυτοί οι δρομολογητές τσέπης μεγέθους μπορούν να είναι μια εξαιρετική λύση επειδή δεν απαιτούν πολλούς άλλους προσαρμογείς για να λειτουργήσουν. Απλά συνδέστε τον ασύρματο δρομολογητή και συνδεθείτε στο δίκτυο. Ο φορητός ασύρματος δρομολογητής ASUS είναι περίπου το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας και μπορεί να μετατρέψει μια θύρα δικτύου σε ένα hotspot Wi-Fi. Ο δρομολογητής ταξιδίου Pocket Travel ZyXEL σχεδιάστηκε επίσης για να είναι εξαιρετικά φορητός.

Αυτοί οι δρομολογητές έχουν γενικά μια γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης που αρχίζει με την εύρεση του δρομολογητή στις ρυθμίσεις Wi-Fi του iPad σας. Μόλις συνδεθείτε, θα περάσετε από μια διαδικασία ρύθμισης που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση.

Χρησιμοποιήστε συνδέσεις αστραπής για ενσύρματη πρόσβαση

Εάν πρέπει να πάτε απολύτως ενσύρματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο προσαρμογέα Lightning to USB 3 . Η Apple αναφέρεται σε αυτόν τον προσαρμογέα ως "κιτ σύνδεσης κάμερας", αλλά μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε συμβατή συσκευή USB στο iPad. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα για να συνδέσετε ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο, συσκευές MIDI και, ναι, καλώδια USB-to-Ethernet.

Υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές μεταξύ του νέου προσαρμογέα Lightning to USB 3 και του παλιού κιτ σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών. Αρχικά, ο νέος προσαρμογέας χρησιμοποιεί το USB 3, το οποίο επιτρέπει πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς. Δεύτερον, ο νέος προσαρμογέας περιλαμβάνει μια θύρα Lightning με σκοπό να συνδεθεί σε μια ηλεκτρική πρίζα. Αυτό σας επιτρέπει να φορτίζετε το iPad ενώ χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα, και το πιο σημαντικό, επιτρέπει στον προσαρμογέα να τροφοδοτεί ενέργεια.

Τα καλώδια Ethernet απαιτούν ισχύ για εργασία

Αυτή η λύση λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα USB σε Ethernet της Apple με τον αριθμό μοντέλου MC704LL / A. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα χρησιμοποιώντας τον παλαιότερο προσαρμογέα USB σε Ethernet ή χρησιμοποιώντας προσαρμογείς τρίτων κατασκευαστών, ωστόσο, ενδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης για να επιτύχετε τη σωστή λειτουργία άλλων καλωδίων.

Θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε τον προσαρμογέα Lightning to USB 3 στο iPad σας. Στη συνέχεια, συνδέστε τον προσαρμογέα σε μια πρίζα χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα εξόδου Lightning Outlet Adapter που συνοδεύει το iPad σας. Μετά την παροχή τροφοδοσίας, συνδέστε το USB σε προσαρμογέα Ethernet στον προσαρμογέα USB 3 και, στη συνέχεια, συνδέστε το στο δίκτυο χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.

Πώς να συνδέσετε το Ethernet χρησιμοποιώντας έναν Powered Hub

Θυμάστε όταν είπα ότι υπήρξε μια λύση; Το βασικό πρόβλημα να πάρει το iPad συνδεδεμένο στο Ethernet είναι η ανάγκη για τροφοδοσία. Το iPad δεν θα τροφοδοτεί ενέργεια εάν λειτουργεί με μπαταρία, οπότε ο νέος προσαρμογέας Lightning to USB 3 βοηθά στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Τι γίνεται όμως αν έχετε το παλιό προσαρμογέα Lightning to USB; Ή τι γίνεται αν ο προσαρμογέας USB σε Ethernet δεν λειτουργεί καλά με το νέο κιτ σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής;

Η λύση: προσθέστε μια τροφοδοτημένη θύρα USB στο μείγμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός ο εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης μπορεί να είναι λίγο κερδισμένος για την έλλειψη μιας καλύτερης λέξης. Αν όλα είναι συνδεδεμένα με τη σωστή σειρά, θα πρέπει να λειτουργήσει, αλλά επειδή αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει κάτι που το iPad δεν είχε σχεδιαστεί να κάνει, δεν είναι εγγυημένο να δουλεύει πάντα.

Θα χρειαστείτε έναν τροφοδοτημένο διανομέα USB εκτός από το Κιτ σύνδεσης κάμερας USB και τον προσαρμογέα USB σε Ethernet. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα υλικά μπορεί να καταλήξουν να κοστίζουν περισσότερα από την απλή αγορά ενός δρομολογητή Wi-Fi μεγέθους ταξιδιού.

Αφού έχετε τα πάντα, η σύνδεση του iPad σας είναι σχετικά απλή. Πριν ξεκινήσετε, απενεργοποιήστε το Wi-Fi για καλή μέτρηση. Θα χρειαστεί επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο διανομέας USB είναι συνδεδεμένος σε μια πρίζα. Και πάλι, η διαδικασία δεν θα λειτουργήσει χωρίς την τροφοδοσία της πλήμνης.

Αρχικά, συνδέστε το κιτ σύνδεσης Lightning-to-USB στο iPad. (Εάν έχετε ένα παλαιότερο iPad με τον συνδετήρα 30 ακίδων, θα χρειαστείτε τον προσαρμογέα USB 30 ακίδων.) Στη συνέχεια, συνδέστε το iPad στη θύρα USB χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Συνδέστε έναν προσαρμογέα USB σε Ethernet στη θύρα USB και μετά συνδέστε τον προσαρμογέα Ethernet σε δρομολογητή ή θύρα δικτύου χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το iPad και να περάσετε ξανά τα βήματα.