Πώς να αντιγράψετε ένα DVD στο iPad για δωρεάν

Η συλλογή DVD δεν χρειάζεται να συλλέξει σκόνη που δεν χρησιμοποιείται στο ράφι

Πρώτα είδαμε τη μουσική να χτυπά την ψηφιακή εποχή, τώρα βλέπουμε τις ταινίες να ψηφιακά. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς εξακολουθούν να έχουν μια αρκετά μεγάλη συλλογή DVD, και ενώ είναι δημοφιλές για τους Blu-Ray δίσκους να έρχονται με ένα ψηφιακό αντίγραφο, τα περισσότερα DVDs δεν το κάνουν. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα DVD έχουν μπλοκαριστεί με προστασία αντιγραφής, καθιστώντας δύσκολη την αντιγραφή του DVD στο iPad. Για να μετατρέψετε ένα DVD σε μορφή συμβατή με το iPad, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα που θα ξεπεράσει αυτά τα ζητήματα.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές για την εκτέλεση της εργασίας που δεν είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Επειδή το DVD πρέπει πρώτα να αντιγραφεί στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από το σύστημα αρχείων σας. Αλλά αυτά τα προγράμματα θα είναι σε θέση να μετατρέψουν τα περισσότερα DVD στο iPad σας, και το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν.

Πώς να αντιγράψετε ένα DVD στον υπολογιστή σας

Το πρώτο βήμα για να πάρετε ένα DVD στο iPad σας είναι να το αποκτήσετε στον υπολογιστή σας. Αυτό είναι πιο δύσκολο από ό, τι ακούγεται λόγω της προστασίας αντιγραφής στο DVD. Αυτά τα προγράμματα ονομάζονται DVD rippers, και αν κάνετε αναζήτηση στο Google, μπορείτε εύκολα να κατακλύσετε τις επιλογές. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα κοστίζουν οπουδήποτε από λίγα δολάρια σε $ 20- $ 30, αλλά μερικά από τα καλύτερα είναι πραγματικά δωρεάν.

Εδώ είναι μερικοί που πρέπει να κάνουν το τέχνασμα:

Πώς να μετατρέψετε το βίντεο στη μορφή MP4

Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε απλά να σπάσετε το DVD στον υπολογιστή σας και ήταν έτοιμος να πάει. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο το DVD αποθηκεύει το βίντεο (η "μορφή") δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο το iPad αναμένει να αποθηκευτεί. Το iPad απαιτεί το βίντεο να είναι σε μορφή MP4 για να είναι αναγνώσιμο, έτσι θα χρειαστείτε ένα άλλο πρόγραμμα για να το μετατρέψετε σε αυτή τη μορφή. Ευτυχώς, ένα από τα καλύτερα είναι επίσης εντελώς δωρεάν.

HandBrake . Όχι μόνο το HandBrake θα μετατρέψει το DVD σε αρχείο MP4, αλλά και με προεπιλογές για τη βελτιστοποίηση του DVD για το iPad σας. Μπορείτε επίσης να το βελτιστοποιήσετε για το iPhone, AppleTV ή άλλες μορφές. Μπορείτε ακόμα να το κάνετε με το να δημιουργήσετε τη δική σας ειδική μορφή για το βίντεο, όπως περικοπή του περισσότερο προς το επάνω μέρος της οθόνης ή χρησιμοποιώντας διαφορετικό κωδικοποιητή βίντεο. Σημείωση: Το ένα έλλειμμα του HandBrake είναι ο χρόνος που μπορεί να πάρει για να δουλέψει τη μαγεία του. Μην εκπλαγείτε να δείτε μια εκτίμηση 1-2 ωρών για να ολοκληρωθεί η εργασία.

Πώς να δείτε το βίντεο στο iPad σας

Τώρα που έχετε το DVD στον υπολογιστή σας και στη σωστή μορφή, πώς το βλέπετε στο iPad σας; Έχετε μερικές επιλογές για την προβολή του βίντεο, συμπεριλαμβανομένου ενός ζευγαριού που θα εξοικονομήσει χώρο στο iPad σας.

Μπορείτε να αντιγράψετε το βίντεο στο iPad σας συγχρονίζοντας το στο iTunes. Όταν συνδέετε το iPad στον υπολογιστή σας και εκκινείτε το iTunes, δεν έχετε μόνο τη δυνατότητα συγχρονισμού των εφαρμογών σας, μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε μουσική και ταινίες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το συγχρονισμό των βίντεο στο iPad σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Αρχική κατανομή για να το μεταφέρετε στο iPad σας . Η Κοινή χρήση στο σπίτι σας επιτρέπει να προβάλλετε μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το iTunes στον υπολογιστή σας στο iPad ή στο iPhone. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στο iPad σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud όπως το Dropbox για να αποθηκεύσετε την ταινία. Οι περισσότερες εφαρμογές αποθήκευσης σύννεφο θα σας επιτρέψουν να δείτε το βίντεο στο iPad σας μέσω της εφαρμογής. Παρόμοια με την Κοινή χρήση στο σπίτι, αυτό θα εξοικονομήσει χώρο στο iPad σας, αλλά οι ταινίες μπορούν να χωρέσουν αρκετό διάστημα, οπότε αν είστε σε ελεύθερο σχέδιο, αυτή η επιλογή μπορεί να είναι καλή μόνο για μία ταινία.