Πόσες εφαρμογές iPad είναι στο App Store;

Το App Store φιλοξενεί σήμερα πάνω από 1,5 εκατομμύρια εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για συσκευές iOS , συμπεριλαμβανομένων των iPad , iPhone και iPod Touch. Από αυτές τις εφαρμογές, περισσότεροι από 725.000 σχεδιάζονται ειδικά για το iPad. Αλλά με την ικανότητα του iPad να εκτελεί εφαρμογές iPhone σε λειτουργία συμβατότητας, η συσκευή μπορεί να τρέξει με επιτυχία τις περισσότερες από τις εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών.

Πάνω από 100 δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν μεταφορτωθεί από το App Store, με περίπου 90% των εφαρμογών να κατεβάζονται κάθε μήνα.

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες του iOS κατεβάζουν και χρησιμοποιούν περίπου 100 εφαρμογές.

Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone στο iPad στη λειτουργία συμβατότητας

Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη ρύθμιση για την εκτέλεση εφαρμογών iPhone στο iPad σας. Το iPad μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία συμβατότητας όταν εκκινείται μια εφαρμογή μόνο για iPhone. Η εφαρμογή iPhone έχει επεκταθεί για να ταιριάζει στη μεγαλύτερη οθόνη του iPad, αλλά ένα κουμπί εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης που σας επιτρέπει να μετακινήσετε το μεγεθυσμένο μέγεθος και το αρχικό μέγεθος.

Στην πραγματικότητα, το πιο δύσκολο κομμάτι για την εκτέλεση εφαρμογών μόνο για iPhone τους βρίσκει. Από προεπιλογή, το App Store θα εμφανίζει μόνο εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για το iPad. Όταν κάνετε αναζήτηση στο App Store, μπορείτε να μεταβείτε από εφαρμογές iPad σε εφαρμογές iPhone, πατώντας το σύνδεσμο στην επάνω αριστερή γωνία με την ένδειξη "Μόνο iPad". Αυτό μειώνει ένα μενού που σας επιτρέπει να επιλέξετε "Μόνο iPhone". Παρά το όνομα, η λίστα περιέχει και καθολικές εφαρμογές, οι οποίες εκτελούνται τόσο σε iPad όσο και σε εφαρμογές iPhone και iPhone.

Τα καλύτερα παιχνίδια iPad όλων των εποχών

Ποιες είναι οι πιο κατεβασμένες εφαρμογές iPad;

Η Apple δεν κυκλοφόρησε μια λίστα με τις συνολικές λήψεις εφαρμογών, αλλά απελευθέρωσαν τις πιο κατεβασμένες εφαρμογές το 2014. Ο παρακάτω πίνακας τους κατατάσσει με βάση τις δωρεάν εφαρμογές και τις εφαρμογές που πληρώνουν:

επί πληρωμή Ελεύθερος
Minecraft - έκδοση Pocket YouTube
Κόψτε το σχοινί 2 Netflix
Κεφάλι επάνω! Υπολογιστής για το iPad Δωρεάν
Το Δωμάτιο Δύο Skype για iPad
Survivalcraft Microsoft Word
Διασημότητα Facebook Messenger
Terraria Facebook
Φυτά vs Zombies HD Κάντι Κρας Σάγκα
Κρυφτό Chrome Web Browser
Card Wars - Περιπέτεια Σύγκρουση των φυλών

Ψάχνετε για μεγάλες εφαρμογές; Ελέγξτε τις 25 εφαρμογές iPad που πρέπει να έχετε (και δωρεάν!) IPad