Τα 11 καλύτερα τραπέζια ζωγραφικής που θα αγοράσουν το 2018

Δημιουργήστε εικονογραφήσεις και κινούμενα σχέδια με αυτά τα δισκία σχεδίασης και γραφικών

Τα σχέδια σχεδίασης επιτρέπουν στους καλλιτέχνες και τους δημιουργικούς επαγγελματίες να πραγματοποιούν ψηφιακές εκδόσεις των δημιουργιών τους. Ενώ μερικά δισκία μαζικής αγοράς διαθέτουν ικανή λειτουργικότητα σχεδίασης, ένα ειδικά σχεδιασμένο δισκίο σχεδίασης είναι το καλύτερο στοίχημα για σοβαρούς εμψυχωτές και δημιουργούς. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι δισκίων σχεδίασης. Ένα μοντέλο σάς επιτρέπει να βλέπετε τη δουλειά σας απευθείας στο tablet, και είναι προφανώς πιο ακριβά. Το άλλο μεταφράζει τη δημιουργία σας σε οθόνη υπολογιστή σε ένα πρόγραμμα όπως το Illustrator ή το Sai. Δεν είστε σίγουροι ποιο είδος θέλετε; Χωρίς ανησυχίες, έχουμε συμπεριλάβει και τους δύο τύπους σχεδιαγραμμάτων σε αυτή τη λίστα και διευκρινίζουμε τις διαφορές τους παρακάτω.

Ο καλλιτέχνης 16 είναι ένα σχέδιο δισκίο από XP-Pen με μια εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης και μια σειρά από δημιουργικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους καλλιτέχνες. Με οθόνη 1080P FullHD IPS, οι δημιουργίες σας θα ζωντανέψουν με ζωντανό χρώμα και ορισμό. Μια εξαιρετικά ευρεία γωνία προβολής 178 μοιρών σας δίνει τον καμβά που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε το σχεδιασμό σας. Και με 2,078 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση, αυτό το δισκίο θα λειτουργήσει για σχεδίαση, ζωγραφική, επεξεργασία, σχεδίαση, σκίτσο και κίνηση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο Artist16 έρχεται με δύο επαναφορτιζόμενες πένες, ένα μαύρο γάντι αντιολισθητικό και έναν προσαρμογέα HDMI. Έχει οκτώ ρητά πλήκτρα για την εξάλειψη πονοκεφάλων, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στο δημιουργικό στοιχείο. Η ρυθμιζόμενη βάση προβολής θα σας δώσει επίσης την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεστε για να φτάσετε στη ζώνη. Τέλος, το tablet είναι συμβατό με το λογισμικό Sai, Photoshop και το πιο συμβατικό λογισμικό σχεδιασμού.

Η 19.5-ιντσών IPS, οθόνη ευρείας οθόνης HD που προσφέρεται από το tablet drawing του Huion KAMVAS είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν το βγάλετε από το κουτί. Και αυτό είναι για καλό λόγο - αυτό το πράγμα σας δίνει ένα τεράστιο ποσό σκίτσα ακινήτων για την τιμή. Αλλά η γκάμα των χρωμάτων NTSC 72% σας δίνει εξίσου εντυπωσιακά επίπεδα εκπροσώπησης χρωμάτων, οπότε σχεδόν ξεχνάτε ότι είναι απλώς ένα περιφερειακό.

Όσο για την πραγματική μηχανική του σκίτσο, υπάρχουν πάνω από 8.000 ξεχωριστά επίπεδα πίεσης στυλό, δίνοντάς σας επιπλέον ακρίβεια άξονα z, όταν προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε την τέχνη σας, και ότι η φυσική ευελιξία επεκτείνεται περαιτέρω με την εργονομικά ρυθμιζόμενη βάση, επιτρέποντάς σας για να τοποθετήσετε το δισκίο σε τέλεια γωνία για ό, τι και αν εργάζεστε.

Η ενσωματωμένη γραφίδα PE330 είναι επαναφορτιζόμενη με δύο ξεχωριστά κουμπιά χειρονομίας και αυτό το μοντέλο είναι πρόσφατα επανασχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται περισσότερο όταν σχεδιάζει την οθόνη. Είναι συμβατό με τα Windows και Mac και συνεργάζεται περαιτέρω με το Adobe Suite. Αυτό το συγκεκριμένο πακέτο έρχεται με εκείνο το προαναφερθέν στυλό, συν ένα γάντι για γραφή και πρόσθετες συμβουλές για το στυλό για να το αντικαταστήσει μόλις φθαρεί.

Η Samsung εξοπλίζει τα δισκία Galaxy με το καλύτερο γραφίδα που διατίθεται στις συσκευές μαζικής αγοράς. Το στυλό S προσφέρει πραγματική πίεση και ευαισθησία σε πραγματικό χρόνο που αντιπαραβάλλει τα στυλό σχεδιασμένα αποκλειστικά για την κατάρτιση δισκίων. Η πένα δεν χρειάζεται να επαναφορτιστεί και μπορεί να λειτουργήσει ως μια ποικιλία στυλ σχεδίασης και συσκευών.

Εκτός από ένα στυλό με το καλύτερο κομμάτι της, το Galaxy Tab S3 είναι ένα εξαιρετικό tablet με όλα τα χαρακτηριστικά. Διαθέτει ζωντανή οθόνη Super AMOLED για βαθιά αντίθεση και εξαιρετικά χρώματα. Έρχεται επίσης με ισχυρά ηχεία Quad συντονισμένα από το AKG και πληκτρολόγιο featherlight που μπορεί να συνδεθεί με το tablet έτσι ώστε να λειτουργεί σαν φορητός υπολογιστής για επεξεργασία κειμένου. Διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία 12 ωρών και έναν γρήγορο επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Snapdragon.

Πριν βγάλετε εκατοντάδες δολάρια σε ένα επαγγελματικό tablet, πάρτε μια αίσθηση σχεδίασης με αυτό το κιτ αξίας $ 30. Το ίδιο το tablet έχει ενεργό χώρο 4 με 2,23 ίντσες και ανάλυση 4,000 γραμμών ανά ίντσα, ενώ το στυλό προσφέρει 2,048 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, δίνοντάς σας ακριβή έλεγχο των αποτελεσμάτων των πινέλων και του πλάτους γραμμής. Έχει επίσης τρία ρητά κλειδιά που σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα όπως κλείσιμο ή αποθήκευση της τρέχουσας σελίδας.

Είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες εφαρμογές γραφικών (όπως οι Corel Painter, CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks και άλλα) καθώς και τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 8, Windows 7, Vista, XP και Mac OS 10.4+. Δυστυχώς η εύχρηστη λειτουργία κύλισης στυλό, η οποία σας επιτρέπει να μετακινηθείτε σε έγγραφα και ιστότοπους πατώντας το μεσαίο κουμπί της ψηφιακής πένας πάνω από την περιοχή εργασίας του tablet, δεν είναι διαθέσιμη στο Mac OS. Παρόλα αυτά, είναι μια φανταστική αξία, συνοδεύεται από μια θήκη μεταφοράς μαλλιών, καλώδιο USB, προστατευτικό γάντι και κιτ καθαρισμού.

Η Cintiq είναι μία από τις πιο πριμοδοτημένες και αξιόπιστες μάρκες της σχεδίασης δισκίων στην αγορά και η οθόνη 13,3 ιντσών σε αυτό το tablet φαίνεται εκπληκτική. Η οθόνη 1.920 x 1.080 HD δείχνει το σχέδιό σας στην οθόνη για τελικό δημιουργικό έλεγχο, κάνοντας τα έργα σας σε 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Η ζωντανή εμπειρία στην οθόνη διακρίνεται πραγματικά από τα μαξιλάρια που μεταδίδουν μόνο στην οθόνη. Η άνετη και ελαφριά συσκευή είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να φιλοξενήσει το στυλ σχεδίασης, ενώ το ενσωματωμένο Pro Pen αλλάζει το μέγεθος της βούρτσας και το βάρος της γραμμής κατά την εντολή σας.

Τέσσερα εξατομικευμένα ρητά πλήκτρα και χειρονομίες πολλαπλής αφής αυξάνουν την αποδοτικότητά σας, ενώ ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός είναι εύκολος στην αγκαλιά σας. Μια έκδοση 22HD είναι επίσης διαθέσιμη, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερο χώρο για να εκφραστείτε.

Σχεδιασμένο με το γραφείο στο μυαλό σας, αυτό το εξαιρετικά στενό tablet είναι ασύρματο και ταιριάζει απόλυτα στο γραφείο σας με ένα πληκτρολόγιο, ένα χώρο εξοικονόμησης χώρου για γραφίστες. Το tablet συνδέεται στον υπολογιστή σας ή στο Mac όπου εργάζεται στο Illustrator, Maya και άλλο λογισμικό γραφικού σχεδιασμού (θα χρειαστείτε Windows 7 έως 10 ή Mac 10.10 ή παραπάνω). Διαθέτει απόσταση ασύρματης σύνδεσης έξι μέτρων και μπαταρία 2500mAh που διαρκεί έως και 40 ώρες. Το κομψό σχέδιο χωρίζει την επιφάνεια αφής και την σχεδίαση έτσι ώστε να μπορείτε να δουλέψετε χωρίς να ανησυχείτε για το ότι η παλάμη σας ακουμπά τυχαία την οθόνη. Η συσκευή διαθέτει έξι προσαρμόσιμα πλήκτρα και 2,048 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση.

Με οθόνη 10,5 ιντσών, το πιο πρόσφατο iPad pro είναι ένα ισχυρό εργαλείο σχεδίασης, χάρη στο μολύβι της Apple και την εξαιρετικά ευκρινή ζωντανή οθόνη αμφιβληστροειδούς. Το δισκίο είναι ελαφρύ και υπερβολικά λεπτό, ζυγίζοντας λίγο περισσότερο από μία λίβρα και μετρώντας πάχους 2 ίντσες. Ένα ισχυρό τσιπ σύντηξης A10X με ενσωματωμένο επεξεργαστή M10 με ενσωματωμένη αρχιτεκτονική 64-bit παρέχει γρήγορη απόδοση, ενώ η οθόνη 10,5 ιντσών αμφιβληστροειδούς και η ανάλυση 2224 x 1668 προσφέρουν ακραία HD στα 264 εικονοκύτταρα ανά ίντσα. Άλλα αξιοσημείωτα συμπεράσματα: μια κάμερα 12MP με βίντεο 4K HD, κάμερα FaceTime HD 7MP και διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ώρες. Επιπλέον, χάρη στην απόδοση της επιφάνειας εργασίας, υπάρχουν τώρα δεκάδες εφαρμογές στο κατάστημα της Apple που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τη δημιουργικότητά σας και να χρησιμοποιήσετε το ισχυρό tablet, συμπεριλαμβανομένου του Adobe Illustrator Draw και sketchbook.

Οι καλλιτέχνες που προτιμούν μια μικρότερη οθόνη θα απολαύσουν αυτό το PicassoTab με οθόνη IPS HD 10 ιντσών και 32GB μνήμης. Ακόμα κι αν προτιμάτε μια μεγαλύτερη οθόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα mini HDMI ή το Bluetooth για να συνδέσετε το tablet σας σε μια μεγάλη οθόνη για να σχεδιάσετε ή να παρακολουθήσετε ταινίες. Η ανάλυση οθόνης είναι 1.200 x 800 και περιλαμβάνει 1GB DDR3 μνήμης RAM για γρήγορη απόδοση. Η ταμπλέτα έρχεται με μια γραφίδα σχεδίασης που ανταποκρίνεται. Δεν είναι ευαίσθητο στην πίεση, αλλά η εφαρμογή Autodesk Sketchbook σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την πίεση στις προτιμήσεις σας.

Μερικοί άνθρωποι θα προτιμούν πάντα την αίσθηση και τη λειτουργία του σχεδίου σε ένα κομμάτι χαρτί, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ψηφιακές εκδόσεις των δημιουργιών τους που μπορούν να φορτώσουν και να επεξεργαστούν. Αν βρίσκεστε σε αυτό το στρατόπεδο, τότε το Intuous Pro Paper Edition είναι τέλειο, καθώς σας επιτρέπει να καταγράφετε και να ανεβάζετε γραφικά σε μια ψηφιακή μορφή σε ένα αρχείο ράστερ ή διανυσματικού αρχείου. Απλά χρησιμοποιήστε τη νέα τεχνολογία Pro Pen 2 του tablet Intuos Pro. Έρχεται σε συνδυασμό με έναν αφαιρούμενο συνδετήρα και ένα στυλό πηκτής 0,4 mm. Απλά τοποθετήστε το χαρτί πάνω από το δισκίο και σκίτσο. Η δουλειά σας θα αποτυπωθεί στο tablet, ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet.

Το Pro Pen 2 προσφέρει επίσης την πιο ακριβή απόδοση, με 4 φορές μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις για την παρακολούθηση χωρίς καθυστέρηση και την αναγνώριση κλίσης. Το tablet είναι πολύ άνετο για να κρατάτε, επιλέγοντας μια λεπτή και ελαφριά έκδοση που αισθάνεται εξαιρετική στα χέρια και τον γύρο σας. Οκτώ ρητά πλήκτρα μπορούν να προγραμματιστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ενώ ένα δαχτυλίδι αφής ελέγχει την περιστροφή του καμβά και άλλα χαρακτηριστικά. Είναι συμβατό με τα Windows 7 ή νεότερα (64bit) και το Mac OS 10.10 ή νεότερη έκδοση.

Όπως μερικά από τα άλλα δισκία σε αυτήν τη λίστα, η επιφάνεια δεν είναι αυστηρά μια επιφάνεια σχεδίασης - είναι μια αυτόνομη συσκευή που σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα τα πάντα που θα σας επέτρεπε ένας φορητός υπολογιστής. Αλλά οι γραμμές γίνονται πιο θολή και πιο θολό όταν πρόκειται για τη διαφορά μεταξύ tablet και φορητών υπολογιστών και σχεδίασης περιφερειακών. Η γραμμή Microsoft Surface Pro είναι η ισχυρότερη δισκογραφική προσπάθεια της τεχνολογίας μέχρι σήμερα και ενώ οι αρχικές γενεές επιφανειών δεν απογειώθηκαν, αυτές οι νεώτερες είναι εντελώς βιώσιμες επιλογές, ειδικά αν είστε εργάτης σχεδιαστής.

Για αρχάριους, οι οθόνες PixelSense της εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης είναι σχεδόν εξίσου εκπληκτικές με τις επιδείξεις αμφιβληστροειδούς της Apple, ενώ η αναπαράσταση χρώματος είναι αρκετά σταθερή. Υπάρχει πρόσθετο έγχρωμο επίδομα για να μπορείτε να εξειδικεύσετε και να προσθέσετε σημειώσεις στην οθόνη σχετικά με τα χρώματα εκτύπωσης που είναι άμεσα συμβατά (και αναγνωρίσιμα) από το λειτουργικό σύστημα αποστολής εργασιών εκτύπωσης σε έναν εκτυπωτή μελάνης Windows - ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για τους σχεδιαστές που ασχολούνται με την εκτύπωση. Τροφοδοτείται από έναν πλήρη επεξεργαστή Intel Core i5 και 4GB μνήμης RAM, οπότε αν θέλετε να κάνετε περισσότερα από ό, τι να το χρησιμοποιήσετε μόνο για να σχεδιάσετε, θα έχετε τόνους ταχύτητας.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, το συνοδευτικό στυλό και το Surface Dial της Microsoft είναι και οι δύο εξαιρετικές επιλογές για όσους θέλουν να γίνουν όλο και πιο αποτελεσματικοί και ακριβείς με τις χειρονομίες τους και η ίδια η οθόνη προσφέρει πολύ ακριβή παρακολούθηση. Το όλο θέμα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και τρέχει σε μια εντυπωσιακή μπαταρία που λέει η Microsoft είναι 50 τοις εκατό και 68 τοις εκατό καλύτερα από τις προηγούμενες δύο γενιές, αντίστοιχα.

Όταν πρόκειται για λειτουργικότητα για το σχέδιο του tablet σας, δεν παίρνει πολύ περισσότερα παξιμάδια και μπουλόνια από αυτήν την επιλογή από το Monoprice. Εάν δεν έχετε ακούσει για το εμπορικό σήμα, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά, γιατί οι επικεφαλής τεχνολογίας ορκίζονται από το Monoprice για τα καλώδια τους και τα τελευταία χρόνια έχουμε εντυπωσιαστεί ολοένα και περισσότερο από την ικανότητα της εταιρείας να παράγει πραγματικά αληθινά προϊόντα ποιότητας . Αυτό το περιμετρικό σχέδιο δεν αποτελεί εξαίρεση - είναι ένας σοβαρός δίαυλος για το οπτικά κεκλιμένο.

Ας αποσυμπιέσουμε τα χαρακτηριστικά: προσφέρει μια επιφάνεια σχεδίασης 10 x 6,25 ιντσών που ασχολείται με μια ανάλυση σχεδίασης 4000 LPI με ρυθμό αναφοράς 200 RPS. Υπάρχουν 2.048 επίπεδα πίεσης στυλό, στρογγυλοποιώντας όλες τις διαστάσεις ακρίβειας για την ίδια την επιφάνεια σχεδίασης. Αυτά δεν είναι σίγουρα κορυφαίοι αριθμοί "premium", αλλά είναι περισσότερο από εντυπωσιακό για την τιμή. Υπάρχουν 16 ζεστές ζώνες που μπορούν να τοποθετηθούν στο επάνω μέρος της επιφάνειας σχεδίασης, καθώς και πρόσθετα κλειδιά έκφρασης που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε όσο το δυνατόν περισσότερη εργασία στην ίδια την επιφάνεια χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε σε άλλα αξεσουάρ. Συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω USB και είναι συμβατό με βασικά οποιοδήποτε σύγχρονο λειτουργικό σύστημα και μπορεί να τροποποιηθεί ακόμα και για να λειτουργήσει στο Linux.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .