Συμφωνία της εβδομάδας: Ασύρματα ποντίκια της Logitech

Το Deal Of The Week αναδεικνύει μια συγκεκριμένη πώληση σε ένα περιφερειακό υπολογιστή. Όλες οι συμφωνίες εξαρτώνται από το απόθεμα και τη διαθεσιμότητα του λιανοπωλητή και βασίζονται στο χρόνο που έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί. (Θα προσπαθήσω να αποφύγω τυχόν "φωτοβολίδες" που διαρκούν λίγες μόνο ώρες.)

Εάν βρείτε οποιεσδήποτε σπουδαίες προσφορές που θα θέλατε να μοιραστείτε με άλλους αναγνώστες, μην διστάσετε να τις στείλετε!

(Αύγουστος 2015) Η εποχιακή εποχή είναι σε πλήρη ισχύ και τα καταστήματα λιανικής πώλησης και οι ηλεκτρονικές τοποθεσίες έχουν αρχίσει επίσης να προβάλλουν τις πωλήσεις της Ημέρας Εργασίας. (Πέρασα χθες αγκαλιάζοντας το δρόμο μου μέσα από ορδές αγοραστών που χρειάζονταν τα ίδια πακέτα κραγιόν και φακέλων δύο τσέπης που έκανα.) Τι σημαίνει αυτό για σένα; Προσφορές, προσφορές, προσφορές! Είτε ψάχνετε για αναβάθμιση είτε χρειάζεστε έναν περιφερειακό υπολογιστή ή ένα εξάρτημα αντικατάστασης, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σχολική χρονιά στο δεξί πόδι με τη σωστή συσκευή.

Η Staples.com προσφέρει μια συμφωνία μισής (ή περισσότερων!) Λύσεων σε τέσσερα διαφορετικά ασύρματα ποντίκια της Logitech: τα μοντέλα M310, M317, M320 και M325. Τι έχουν όλα αυτά τα κοινά; Λοιπόν, για ένα πράγμα, όλοι διαθέτουν συνήθως ένα MSRP των $ 29.99 που έχει μειωθεί σε 14.99 δολάρια σε ορισμένες περιπτώσεις και 12.99 δολάρια σε άλλες. Και για ένα άλλο πράγμα, όλα προσφέρονται σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μοτίβα, ώστε δεν υπάρχει κανένας λόγος που πρέπει να κολλήσετε με βαρετό γκρι ή μαύρο.

Αυτός ο ιστότοπος έχει επανεξετάσει τα περισσότερα από αυτά τα ποντίκια στο παρελθόν. Όλοι έχουν τα δικά τους οφέλη και τα μειονεκτήματά τους, οπότε σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά σε κάθε αναθεώρηση πριν εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Σε αυτές τις τιμές, δεν θα ήταν καν μια φοβερή ιδέα να πάρετε ένα επιπλέον ποντίκι, ώστε να έχετε ένα ανταλλακτικό όταν το χρειάζεστε. Εάν επιλέξετε ένα με την τεχνολογία ενοποίησης της Logitech, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για την παρακολούθηση των δεκτών nano USB .

Μπορείτε να βρείτε την αναθεώρηση για το M310 εδώ.

Η κατώτατη γραμμή: Το M310 έχει προτεινόμενη λιανική πώληση $ 29,99. Μπορείτε βεβαίως να πάρετε ένα τυπικό ασύρματο ποντίκι τριών κουμπιών για πολύ λιγότερο, αλλά οι συσκευές Logitech πάντα δούλεψαν πολύ καλά για μένα και έχω εμπιστοσύνη στα περισσότερα περιφερειακά τους. Ωστόσο, θα ήταν ωραίο αν είχαν πετάξει σε κάποια υπερ-γρήγορη κύλιση ή ένα προγραμματιζόμενο κουμπί, και σε αυτή τη σύγκριση το M325 βγαίνει στην κορυφή. Αυτό που παίρνετε είναι ένα κομψό σχεδιασμό και μια ζωή μπαταρίας 12 μηνών αντ 'αυτού. Επιπλέον, είστε σχεδόν βέβαιος να το βρείτε για πολύ λιγότερο από το πλήρες προτεινόμενο λιανικό εμπόριο: Τη στιγμή της γραφής (Μάιος 2012), πωλούσε για 14,99 δολάρια στην ιστοσελίδα Staples.

Μπορείτε να βρείτε την αναθεώρηση για το M320 εδώ.

Η κατώτατη γραμμή: Το M320 είναι μια βιώσιμη επιλογή τόσο ως καθημερινή περιφερειακή όσο και ως εφεδρική ταξιδιωτική συσκευή. Αν και δεν είναι τεχνικά ένα κινητό ποντίκι, σίγουρα δεν είναι ένα θηρίο και θα μπορούσε εύκολα να πεταχτεί σε μια τσάντα για φορητούς υπολογιστές. Αυτή η υπόσχεση διάρκειας ζωής μπαταρίας για δύο χρόνια σας δίνει την καλύτερη πιθανότητα να λειτουργήσει όταν κάνετε check in στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τη νύχτα και αυτό είναι που θα συμβάλει.

Μπορείτε να βρείτε την αναθεώρηση για το M325 εδώ.

Η κατώτατη γραμμή: Το M325 μπορεί να λιανικής πώλησης λίγο περισσότερο από το μέσο ποντίκι μεγέθους ταξιδιού σας, αλλά συσκευάζει σε πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν αξίζει τις πένες του. Η μικρο-ακριβής κύλιση είναι διασκεδαστική και χρήσιμη στη χρήση, και τα ελκυστικά σχέδια της είναι μόνο κερασάκι στην τούρτα. Ναι, θα ήταν ωραίο αν ήταν λίγο πιο εργονομικά φιλικό, αλλά αυτό είναι το τίμημα που πληρώνετε με ένα αμφίδρομο ποντίκι.

(Λυπούμαστε, αυτός ο ιστότοπος δεν έχει επανεξετάσει το M317 αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι σίγουρο ότι θα ενημερωθεί αν αλλάξει. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Logitech φέρει τώρα μόνο το μοντέλο με την ονομασία 317c, καθιστώντας το μέρος της " . ")