Τα 8 καλύτερα όπλα παρακολούθησης να αγοράσουν το 2018

Πάρτε την οθόνη σας στο επόμενο επίπεδο, κυριολεκτικά

Στον σημερινό συνδεδεμένο κόσμο, πολλοί από εμάς περνούν πολλές ώρες σε υπολογιστή καθημερινά. Η χρήση ενός βραχίονα παρακολούθησης μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια εργονομική ρύθμιση υπολογιστή για μία ή περισσότερες οθόνες που θα σας προστατεύσουν από τραυματισμούς και θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο άνετα. Ένας βραχίονας παρακολούθησης μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του πόνου στην πλάτη και στο λαιμό, τοποθετώντας σωστά την οθόνη σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν εναλλάσσετε μεταξύ όρθιας και καθιστικής, εάν μοιράζεστε ένα γραφείο με άλλους ή αν εργάζεστε σε θέματα στάσης. Οι βραχίονες παρακολούθησης θα πρέπει να σχεδιάζονται για σταθερότητα και θα πρέπει να είναι σε θέση να συγκρατούν με ασφάλεια την οθόνη σας, γι 'αυτό είναι σημαντικό να αναζητήσετε κάποιον που έχει βαθμολογηθεί σωστά για το μέγεθος και το βάρος του μόνιτορ. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι η ευκολία εγκατάστασης, η δυνατότητα προσαρμογής, οι επιλογές διαχείρισης καλωδίων και, φυσικά, το κόστος.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμινένιο αλουμινένιο αλουμίνιο, αλλά αυτό το ελκυστικό μόνιτορ της οθόνης διαθέτει κομψή, φουτουριστική εμφάνιση και διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία ανύψωσης Constant Force για εύκολη στη χρήση ρύθμιση. Αυτός ο βραχίονας παρακολούθησης σας επιτρέπει να επεκτείνετε την οθόνη LCD έως και 25 ίντσες και στη συνέχεια να την διπλώσετε πίσω στη βάση σε μια συμπαγή θέση, ώστε να μπορείτε να απομακρύνετε εντελώς την οθόνη σας όταν χρειάζεστε χώρο. Σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε το ύψος της οθόνης έως 13 ίντσες. Η Ergotron υποστηρίζει ότι αυτός ο βραχίονας παρακολούθησης έχει επίσης περάσει τη δοκιμή κίνησης των 10.000 κύκλων, δίνοντάς του μια αναμενόμενη διάρκεια ζωής πολλών ετών. Ένα κομψό συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο χαρακτηριστικών διαχείρισης καλωδίων δρομολόγια κάτω από το βραχίονα και έξω από το δρόμο για να κρατήσει το χώρο εργασίας σας τακτοποιημένο.

Αυτή η βάση οθόνης με τιμές ευκαιρίας είναι η καλύτερη για τους πελάτες που θέλουν να τοποθετήσουν και να ρυθμίσουν εύκολα δύο οθόνες. Με την ικανότητα να συγκρατεί δύο οθόνες 15 έως 27 ιντσών, αυτή η βάση θα απελευθερώσει πολύτιμο χώρο γραφείου. Τραβήξτε και περιστρέψτε κάθε οθόνη ανεξάρτητα, για να επιτύχετε τις πιο άνετες θέσεις εργασίας και να εξαλείψετε την απόχρωση της οθόνης. Αυτή η βάση διαθέτει ένα c-clamp για την εύκολη εγκατάσταση και την παρακολούθηση των καλωδίων κλιπ στον βραχίονα, παρέχοντας μια τακτοποιημένη λύση για όλα αυτά τα καλώδια. Σημειώστε ότι κάθε βραχίονας κρατάει μόνο 17 κιλά, όμως, έτσι δεν μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν χρησιμοποιείτε πολύ μεγάλες ή βαριές οθόνες.

Για πολλούς ανθρώπους, ένας βραχίονας παρακολούθησης τοποθετημένος στην επιφάνεια εργασίας θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τους, καθώς παρέχει περισσότερη ευελιξία. Αλλά αν βρίσκεστε σε μια μικρή ζώνη εργασίας και πρέπει να ξεκαθαρίσετε ακόμη περισσότερο χώρο στο γραφείο, μπορείτε να επιλέξετε μια βάση τοίχου οθόνης. Αν και αυτή η τοποθέτηση σε τοίχο απαιτεί γεώτρηση και ως εκ τούτου έχει μεγαλύτερο χρόνο εγκατάστασης από τους άλλους στη λίστα μας, οι πελάτες θα αγαπήσουν την απίστευτη τιμή. Αυτή η βάση τοίχου, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα ψυχρής έλασης, διαθέτει οθόνες 12 έως 24 ιντσών, αλλά μπορεί να υποστηρίξει χωρητικότητα βάρους μέχρι 40 λίβρες. Παρόλο που τα στηρίγματα τοίχων γενικά δεν είναι τόσο ευέλικτα όσο τα στηρίγματα γραφείου, αυτό παρέχει ακόμα μέχρι 15 βαθμούς κλίσης προς τα επάνω ή προς τα κάτω και 180 μοίρες περιστροφής σε κάθε άρθρωση, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει οθόνες είτε σε κατακόρυφο είτε σε οριζόντιο προσανατολισμό. Περιλαμβάνεται υλικό εγκατάστασης.

Εάν έχετε μια οθόνη κάτω από 17,8 λίβρες και λιγότερο από 27 ίντσες, αυτή η επιλογή φιλική προς τον προϋπολογισμό θα πρέπει να λειτουργήσει καλά για σας. Ο βραχίονας Freedom διαθέτει μια πλάκα συμβατή με VESA, έναν ελαφρύ βραχίονα άρθρωσης αλουμινίου και μια βάση σφιγκτήρα γραφείου. Αυτός ο βραχίονας παρακολούθησης έχει ένα εντυπωσιακό εύρος κίνησης με συνολική ρύθμιση ύψους 14 ίντσες (και πλήρες εύρος επέκτασης 26,7 ίντσες). Μπορείτε επίσης να βάλετε την οθόνη σας 90 μοίρες, 45 μοίρες, 180 μοίρες και να περιστρέψετε 360 μοίρες, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε εύκολα την οθόνη σας σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό. Ο ενσωματωμένος σφιγκτήρας γραφείου συνδέεται εύκολα σε πάγκους πάχους έως 2,5 ίντσες.

Η βάση μονής οθόνης της Amazon Basics κερδίζει το βραβείο ευελιξίας, καθώς λειτουργεί τόσο καλά για πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Μπορείτε να το σφίξετε σε γραφεία τόσο λεπτό όσο 0,4 ίντσες ή ένα πάχος 2,4 ίντσες, και κατέχει οθόνες μέχρι ένα εντυπωσιακό 25 κιλά. Μπορεί επίσης να φιλοξενήσει οθόνες LCD μέχρι 32 ίντσες και περιλαμβάνει έναν εκτάσιμο και αποσπώμενο βραχίονα. Τοποθετήστε την οθόνη σας μέχρι 70 μοίρες πίσω και 5 μοίρες προς τα εμπρός και περιστρέψτε εύκολα από το τοπίο σε πορτραίτο για απλό χειρισμό. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλλά ελαφρύ αλουμίνιο και συμβατό με VESA, και αυτή η βάση παρακολούθησης μπορεί επίσης να επεκτείνει την οθόνη σας μέχρι και 25 ίντσες (και χρειάζεται μόνο μια απλή κίνηση για να την απομακρύνετε από το δρόμο όταν δεν τη χρησιμοποιείτε).

Οι πελάτες αγαπούν ότι αυτός ο εύρωστος βραχίονας παρακολούθησης παρέχει αρκετή απόσταση ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με πολύ μεγάλες οθόνες. Αυτό το σκληρό προϊόν 3M κατέχει οθόνες έως 30 κιλά και είναι συμβατό με VESA. Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τον παρεχόμενο σφιγκτήρα για να το συνδέσετε σε γραφεία πάχους έως 4,25 ίντσες ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο υλικό βάσης γροθιού για να το εγκαταστήσετε μόνιμα σε γραφεία πάχους έως 2,25 ίντσες. Ο βραχίονας της οθόνης, αν και πολύ ισχυρός, είναι έξυπνα σχεδιασμένος ώστε να είναι κοίλος, έτσι ώστε να μπορείτε να τρέχετε τα καλώδια της οθόνης σας μέσα από αυτά, διευθετώντας με προσοχή το πρόβλημα της ύπαρξης κορδονιών σε όλο το χώρο του γραφείου σας. Ο βραχίονας παρακολούθησης παρέχει 7,5 ίντσες ρυθμίσεως ύψους και εκτείνεται έως και 19,5 ίντσες από τη βάση.

Αυτή η στάνταρ βιτρίνα VIVO με οθόνη LCD για επιτραπέζιους υπολογιστές διαθέτει ένα βραχίονα που διαθέτει ένα δροσερό εσωτερικό ελατήριο αερίου αντιστάθμισης που προσαρμόζεται στο βάρος της οθόνης σας. Αυτό δημιουργεί ένα ερεθισμένο εφέ free float που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα και άμεσα τη θέση της οθόνης σας. Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο εξάγωνο εργαλείο για να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές στον κοχλία ρύθμισης βάρους στο πίσω μέρος της βάσης - γυρίστε απλά το μπουλόνι δεξιόστροφα για να αυξήσετε την τάση του ελατηρίου ή γυρίστε το μπουλόνι αριστερόστροφα για να μειώσετε την τάση. Ο βραχίονας ελατηρίου αερίου μπορεί να στηρίξει βάρη έως 13,2 λίβρες και οθόνες μεταξύ 13 και 27 ίντσες. Ο ρυθμιζόμενος βραχίονας παρέχει κλίση 90 μοιρών, περιστροφή 25 μοιρών και περιστροφή 360 μοιρών, επιτρέποντάς σας να βλέπετε την οθόνη σας σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία.

Για να μεταμορφώσετε πραγματικά τον τρόπο που εργάζεστε, δοκιμάστε τον βραχίονα παρακολούθησης Triple Mount Jestik Horizon. Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή οθόνη με έως και τρεις οθόνες 15 έως 27 ιντσών (μέχρι 17,7 λίβρες ανά mount). Αυτή η ρύθμιση συμβατή με VESA φιλοξενεί επίσης υπερσύγχρονες καμπύλες οθόνες. Η λειτουργία γρήγορης αποδέσμευσης Jestik σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα μια οθόνη μέσα και έξω χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε και να επανασυναρμολογήσετε ολόκληρη τη βάση. Με μεγαλύτερο μήκος πόλων 18 ιντσών, η λειτουργία περιστροφής 360 μοιρών επιτρέπει την κλίση, περιστροφή και περιστροφή των οθονών σας ακριβώς όπως θέλετε. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων που σας βοηθά να οργανώσετε όλα αυτά τα καλώδια και να διατηρήσετε το χώρο εργασίας σας καθαρό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .