Τα 8 καλύτερα μηχανικά πληκτρολόγια που θα αγοράσουν το 2018

Ψάχνετε για ένα πληκτρολόγιο με εξαιρετική απόδοση και μακροζωία; Μήπως χάσετε το ικανοποιητικό "κλικ" κάθε κλειδιού καθώς τα δάχτυλά σας πετούν πάνω από το πληκτρολόγιο κατά την πληκτρολόγηση, το παιχνίδι ή την έρευνα; Αν ναι, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εξάρτημα υπολογιστή για εσάς. Ένα μηχανικό πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί πραγματικούς φυσικούς διακόπτες κάτω από τα πλήκτρα για να αφήσει τον υπολογιστή να μάθει ποιο είναι το κλειδί του επιλεγμένου χρήστη, το οποίο μπορεί να παράσχει πρόσθετη απτική και ακουστική ανατροφοδότηση στο χρήστη και να βελτιώσει την εμπειρία πληροφορικής - ίσως ακόμη και να αυξήσει την ταχύτητα πληκτρολόγησης και τον χρόνο αντίδρασης. Ελέγξτε τη λίστα με τα κορυφαία μηχανικά πληκτρολόγια αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα.

Ψάχνετε για κορυφαία απόδοση σε ένα πιο προσιτό σημείο τιμών; Το Wasd 104-Key Illuminated Mechanical Keyboard διαθέτει δημοφιλείς μηχανικούς διακόπτες Cherry MX Blue "Clicky" με επιχρυσωμένες επαφές ονομαστικές σε 50 εκατομμύρια κύκλους. Η τεχνολογία NKRO / 6KRO επιτρέπει την ταυτόχρονη συμπίεση οποιουδήποτε αριθμού πλήκτρων χωρίς σύγχυση για μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα. Αυτό το πληκτρολόγιο έχει επίσης ολόλευκο φωτισμό LED με επτά επίπεδα ρύθμισης φωτεινότητας. Για προσωπική επαφή, η ενσωματωμένη μνήμη αποθηκεύει την τελευταία σας προτίμηση φωτισμού ακόμα και αν πρέπει να αποσυνδέσετε το πληκτρολόγιο. Εξοικονομήστε χώρο με τον σχεδιασμό λεπτής θήκης που διαθέτει πολυκαναλικό σύστημα δρομολόγησης καλωδίων, ώστε ο σταθμός εργασίας σας να παραμένει καθαρός. Ένα αποσπώμενο καλώδιο μικροϋπολογιστή USB ολοκληρώνει τη λίστα των λειτουργιών αυτού του ευέλικτου μηχανικού πληκτρολογίου.

Αυτό το οικονομικό μηχανικό πληκτρολόγιο από το Redragon συνοδεύεται από 87 πλήκτρα εξαιρετικής απόκρισης, το καθένα από τα οποία ελέγχεται από ανεξάρτητο διακόπτη, το οποίο επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών πλήκτρων. Αυτό σας βοηθά να βελτιώσετε την ταχύτητα και την ακρίβειά σας όταν παίζετε παιχνίδια ή πληκτρολογείτε. Οι κοίλες κορυφές των κλειδιών προσαρμόζονται στις φυσικές καμπύλες των δακτύλων σας για μια άνετη εμπειρία υπολογιστών. Αυτό το στιβαρό πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από ABS και μέταλλο με σύγχρονη υφή ματ-φινίρισμα και είναι αδιάβροχο, ώστε να μην χρειάζεται να τονίζετε για μικρές διαρροές. Με δεκαοκτώ διαφορετικές λειτουργίες οπίσθιου φωτισμού και έξι οπίσθιους φωτισμούς, μπορείτε να προσαρμόσετε το βλέμμα του πληκτρολογίου σας και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του ώστε να ταιριάζει στο στυλ σας.

Αυτό το όμορφο με οπίσθιο φωτισμό μηχανικό πληκτρολόγιο έχει σοβαρό στυλ Η θήκη άκρη και το πάνελ αλουμινίου έχουν μινιμαλιστική ευαισθησία, αλλά με εννέα προκαθορισμένα εφέ φωτισμού LED, πέντε επεξεργάσιμους συνδυασμούς φωτισμού παιχνιδιών και επτά επιλογές χρωμάτων για κάθε πλήκτρο, αυτό το πληκτρολόγιο ξέρει επίσης να φανεί φανταστικό. Με τους διακόπτες Outemu Blue, και τα 104 ανθεκτικά πλήκτρα διαθέτουν μεμονωμένους μηχανισμούς που "κάνουν κλικ" όταν τους ωθείτε, παρέχετε πλήρη ανατροπή πλήκτρων n και είναι βελτιστοποιημένοι για αντι-φάντασμα για βελτιωμένη απόδοση και ακρίβεια. Το μόνο μειονέκτημα; Αν κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος, δεν μπορείτε πλέον να το κατηγορείτε στο πληκτρολόγιό σας.

Είστε έτοιμοι να κάνετε το διακόπτη σε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο; Απλά συνδέστε και παίξτε με το μηχανικό πληκτρολόγιο Havit RGB - δεν χρειάζονται οδηγοί. Η επιχρυσωμένη διεπαφή USB εγγυάται την αποτελεσματική και σταθερή μετάδοση δεδομένων μεταξύ του πληκτρολογίου και του υπολογιστή σας, οπότε δεν θα χάσετε το πάτημα ενός πλήκτρου. Αυτό το πληκτρολόγιο έρχεται με εύχρηστα πλήκτρα πολυμέσων και μια μεταλλική βάση με στήριγμα για το χέρι που βοηθά στην προώθηση υγιών θέσεων δακτυλογράφησης και σας παρέχει περισσότερη άνεση όταν δουλεύετε ή παίζετε. Θέλετε να προσθέσετε λίγη διασκέδαση στην εμπειρία παιχνιδιού σας; Αυτό το πληκτρολόγιο έρχεται επίσης με 9 προκαθορισμένες λειτουργίες οπίσθιου φωτισμού: λειτουργία συνεχούς λειτουργίας, λειτουργία αναπνοής ενός χρώματος, λειτουργία pro-gamer, λειτουργία αναπνοής επτά χρωμάτων, λειτουργία φωτισμού επί τόπου, μονόχρωμη ή μεικτή λειτουργία ροής, και προς τα εμπρός, καθώς και τον τρόπο εξάπλωσης κυμάτων.

Το Das Keyboard είναι γνωστό στους gamers, προγραμματιστές και άλλους σοβαρούς χρήστες υπολογιστών για την ποιότητα και τη μακροζωία του. Τώρα, σε καλά νέα για χρήστες Mac, το DasKeyboard 4 Professional Mechanical Keyboard είναι ειδικά σχεδιασμένο για Mac OS X για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και την ταχύτητα. Με μηχανικούς διακόπτες Cherry MX και χρυσές επαφές, το πληκτρολόγιο αυτό διαθέτει επίσης τεχνολογία NKRO over USB για ταχύτερους χρόνους απόκρισης. Ο θύρας USB 3.0 SuperSpeed ​​με δύο θύρες παρέχει έως και 5Gb / s, 10 φορές την ταχύτητα του USB 2.0, ώστε να μπορείτε να αφήσετε τον ανταγωνισμό σας στη σκόνη. Ένα στιγμιαίο κουμπί ύπνου συμβάλλει στη διατήρηση της ενέργειας και οι επιγραφές λέιζερ-χαραγμένο το κλειδί εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα.

Είστε έτοιμοι να επιτεθείτε; Μην αφήνετε το πληκτρολόγιό σας να σας απογοητεύει. δοκιμάστε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο ειδικά κατασκευασμένο για gamers όπως αυτό το ETRobot Mecanical Gaming Keyboard. Τα 104 κλειδιά anti-ghosting επιτρέπουν την ταυτόχρονη λειτουργία πολλαπλών πλήκτρων, ακόμη και όταν πληκτρολογείτε με πλήρη ταχύτητα, εξασφαλίζοντας ότι έχετε την καλύτερη ανταπόκριση για τις διπλές και τις τριπλές βρύσες σας. Αυτό το πληκτρολόγιο δοκιμάστηκε από επαγγελματίες gamers για να βεβαιωθείτε ότι κάθε λεπτομέρεια ήταν στη θέση του, όπως τα εργονομικά keycaps, το ανθεκτικό πληκτρολόγιο πληκτρολογίου και 21 διαφορετικά εφέ κόκκινου φωτός LED. Αυτό το πληκτρολόγιο έρχεται επίσης με τριετή εγγύηση, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε άνετα κάνοντας αυτήν την αγορά.

Εάν θέλετε μόνο το καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο, το Happy Hacking Professional 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το αδιέξοδο πληκτρολόγιο με ματ σκούρο γκρι φινίρισμα χρησιμοποιεί switches Topre, γνωστά σε ολόκληρο τον κλάδο για τον ήχο, την αίσθηση και την υψηλή ποιότητα των επιδόσεών τους. Αν και αυτοί οι διακόπτες δεν έχουν ένα δυνατό ακουστικό κλικ, εξακολουθούν να έχουν βελτιωμένη αίσθηση αφής και βαρύτερη ώθηση από τα πλήκτρα θόλου ή μεμβρανών, καθιστώντας τα μια μεγάλη επιλογή αν προτιμάτε να παραμείνετε σιωπηλοί, αλλά θέλετε τα πλεονεκτήματα απόδοσης ενός μηχανικού πληκτρολογίου. Τα keycaps είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας που αντιστέκεται στη φθορά, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό το πληκτρολόγιο για κορυφαίες επιδόσεις για τα επόμενα χρόνια.

Είστε έτοιμος να κρατάτε ένα καθαρό πληκτρολόγιο; Θέλετε να κρατήσετε το πληκτρολόγιό σας απαλλαγμένο από σκόνη, ψίχουλα και άλλα περιστατικά; Το πληκτρολόγιο Sendow Mechanical Gaming σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε κάθε πλήκτρο και διακόπτη, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε απλά το πληκτρολόγιό σας. Θα αρέσει να πληκτρολογείτε σε αυτό το έξυπνο πληκτρολόγιο "clicky" με ποιότητα πολύ μεγαλύτερη από την ένδειξη της προσιτής τιμής. Αυτό το πληκτρολόγιο έρχεται με εννέα διασκεδαστικές διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού και ένα εύχρηστο εργαλείο για την αφαίρεση πλήκτρων, συν οκτώ επιπλέον κόκκινα πλήκτρα και οκτώ επιπλέον μπλε πλήκτρα, έτσι ώστε να έχετε μια αντικατάσταση στο χέρι, αν κάτι πάει στραβά. Με μια εγγύηση ενός έτους και τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη, αυτό το πληκτρολόγιο προσφέρει μια μεγάλη συνολική αξία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .