Επισκόπηση εφαρμογών Crunchyroll X360 / XONE

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να παρακολουθήσετε anime στο Xbox 360 αυτές τις μέρες. Μεταξύ του Hulu Plus , του Netflix και του Crackle, είστε πολύ καλά. Ένας νέος αμφισβητίας εισέρχεται στο δαχτυλίδι, ωστόσο, αυτό είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο από όλα - Crunchyroll.

Τι είναι το Crunchyroll;

Το Crunchyroll είναι μια ιστοσελίδα βίντεο συνεχούς ροής που προβάλλει anime καθώς και ζωντανή δράση Ιαπωνικά δράμα δείχνει. Πιο σημαντικά, το simulcasts νέα anime την ίδια μέρα που αερίζονται στην τηλεόραση στην Ιαπωνία. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος αναμονής ή ακόμα και χρόνια για την απελευθέρωση DVD / Blu Ray, τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολοκαίνουργιο anime δεξιά όταν εκπέμπει.

Τουλάχιστον, μπορείτε να παρακολουθήσετε anime την ίδια μέρα που εκπέμπει στην Ιαπωνία, αρκεί να έχετε καταβάλλεται premium membership Crunchyroll ( δεν απαιτείται συμμετοχή στο Xbox Live Gold ). Αν δεν θέλετε να πληρώσετε, πρέπει να περιμένετε μια εβδομάδα για κάθε νέο επεισόδιο για να ξεκλειδώσετε. Η πληρωμή των 7 δολαρίων το μήνα για συμμετοχή σε anime (μπορείτε επίσης να πάρετε μια συμμετοχή στο δράμα anime + ζωντανή δράση για $ 12) όχι μόνο σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε νέες εμφανίσεις την ίδια μέρα που αρχικά προβλήθηκαν στην Ιαπωνία, αλλά και να απαλλαγούμε από διαφημίσεις και διαφημίσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές σας ειρηνικά.

Αυτό είναι ένα είδος μεγάλης συμφωνίας επειδή, ενώ υπάρχουν πολλά άλλα μέρη για να παρακολουθήσετε πολλές από αυτές τις εκπομπές, όπως ο Hulu, όλοι σας αναγκάζουν να υποφέρετε από έναν τόνο διαφημίσεων και διαφημίσεων. Δεν ξέρω για σας, αλλά πρέπει να καθίσετε μέσω πολλαπλών διαφημίσεων στο Hulu είδος σκοτώνει την επιθυμία μου να παρακολουθήσω πάρα πολύ. Ο Crunchyroll κερδίζει σίγουρα εδώ.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή

Η εφαρμογή Crunchyroll στο Xbox 360 ή το Xbox One δεν απαιτεί τη χρήση της καταβολής premium membership Crunchyroll, αλλά σας περιορίζει να βλέπετε μόνο το πρώτο επεισόδιο κάθε νέου simulcast δωρεάν. Μπορείτε επίσης να λάβετε δωρεάν δοκιμή υψηλής ποιότητας 14 ημερών για να ελέγξετε την υπηρεσία και να δείτε αν σας αρέσει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι Crunchyroll προσφέρει επίσης ένα τεράστιο πίσω κατάλογο των εκατοντάδων των παλαιότερων σειρών, είναι σίγουρα αξίζει τον έλεγχο αν είστε fan anime.

Η εφαρμογή Xbox 360 και Xbox One Crunchyroll είναι πολύ γρήγορη και μόλις συνδεθείτε με τις πληροφορίες σύνδεσης στο Crunchyroll, η ουρά και τα αγαπημένα σας και όλα τα άλλα από τον ιστότοπο συγχρονίζονται αυτόματα. Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό είναι ότι παρακολουθεί ποια επεισόδια παρακολουθήσατε, καθώς και πόσο μακριά σε κάθε επεισόδιο που παρακολουθήσατε, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε εμπρός και πίσω μεταξύ της παρακολούθησης στο Xbox και του υπολογιστή σας και να διαλέξετε από εκεί που έχετε σταματήσει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλα στην Crunchyroll είναι υπότιτλος - το οποίο προτιμούν οι περισσότεροι ανεμιστήρες Anime, αλλά ξέρω ακριβώς όπως πολλοί λαοί που θέλουν να παρακολουθήσουν με την αγγλική dub - έτσι εάν είστε ένας πιο casual ανεμιστήρας που δεν αρέσει υπότιτλοι , Η Crunchyroll μπορεί να μην είναι για εσάς. Επίσης, ενώ η εφαρμογή έχει ροή σε υψηλή ευκρίνεια, δεν έχουν όλες οι εκπομπές που έχουν δημιουργηθεί στην πραγματικότητα σε HD, έτσι μερικές παλαιότερες σειρές δεν θα φαίνονται τόσο καλή όσο οι εκπομπές που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Εν πάση περιπτώσει, η ποιότητα του βίντεο είναι πολύ καλή και η ροή είναι πολύ ομαλή.

DOA 5 τελευταίος γύρος XONE αναθεώρηση , Afro Samurai X360 αναθεώρηση , Asura Wrath X360 κριτική .

Συμπέρασμα

Ήμουν ένας συνδρομητής Crunchyroll εδώ και αρκετά χρόνια, και είναι μια εξαιρετική υπηρεσία. Η ποιότητα και η ποσότητα των νέων εκπομπών, καθώς και οι παλαιότερες εμφανίσεις που προστέθηκαν στο πίσω κατάλογο, είναι πραγματικά εντυπωσιακές και σίγουρα θα πάρετε την αξία των χρημάτων σας για ένα μετριότατο $ 7 το μήνα. Η εφαρμογή Xbox 360 λειτουργεί καλά, αν και, βεβαίως, πάσχει από το ίδιο πρόβλημα που κάθε εφαρμογή βίντεο Xbox 360 κάνει, όπου πραγματικά εύρημα δείχνει ότι θέλετε είναι ένα είδος πόνο, οπότε είναι καλύτερο να ρυθμίσετε μια ουρά στον υπολογιστή σας πριν παρακολουθήσετε στο Xbox. Συνολικά, όμως, η εφαρμογή Crunchyroll είναι μεγάλη για τους ανεμιστήρες anime να συμβαδίζουν με τις τελευταίες από την Ιαπωνία χωρίς πάρα πολύ ταλαιπωρία.

Συστάσεις

Εδώ είναι μερικές για να ξεκινήσετε.

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρακολουθήσετε "Σχολικές μέρες", ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι το συνιστούν.