Οι δέκα καλύτεροι αγνοούμενοι Xbox 360 Games

Υπάρχουν πολλά υπέροχα παιχνίδια εκεί έξω που παραβλέπονται και / ή υποεκτιμούνται για έναν ή τον άλλο λόγο. Είτε επειδή είναι δύσκολο να βρεθούν, πήραν κακά σχόλια, ή απλά βγήκαν σε μια κακή εποχή του χρόνου, υπάρχουν πολλά κρυμμένα πετράδια εκεί έξω που αξίζουν να παίξει. Εδώ είναι η λίστα μας, σε καμία συγκεκριμένη σειρά, των δέκα μεγάλων παιχνιδιών του Xbox 360 που πιθανότατα δεν έχετε παίξει. Ακόμα καλύτερα, επειδή αυτά τα παιχνίδια θεωρούνταν ως «flops» όταν ξεκίνησαν, αυτό σημαίνει ότι έπεσαν γρήγορα στην τιμή τους και μπορούν να βρεθούν φθηνά τώρα, ώστε να μην υπάρχει κανένας λόγος να μην τα παίξετε.

01 από 10

Nier

Πλατεία / Enix

Το Nier δεν είναι ένα όμορφο παιχνίδι, αλλά λέει μια μεγάλη ιστορία και διαθέτει μερικούς εκπληκτικούς χαρακτήρες. Υπάρχουν μερικά προβλήματα σχεδιασμού παιχνιδιών, όπως η ύπαρξη ενός πολύ μικρού κόσμου για να παίξετε και επαναλαμβανόμενες αναζητήσεις, αλλά το gameplay συνολικά είναι αρκετά διασκεδαστικό και η ιστορία είναι αρκετά καλή που θα στρατιώσετε. Ο Nier πήρε κάποιο κακό press επειδή κάποιος blogger σε άλλο site δεν μπορούσε να καταλάβει πώς να κάνει μια ψάρεμα (πράγμα που είναι πραγματικά εύκολο από το δρόμο) και πιθανότατα θα είναι για πάντα γνωστό καλύτερα από τους περισσότερους παίκτες γι 'αυτό αντί για τα πράγματα που κάνει Καλά. Αν του δίνετε όμως μια ευκαιρία, νομίζω ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τον Nier. Είναι μια αξέχαστη εμπειρία που αξίζει να παίξετε.

Nier Περισσότερα »

02 από 10

Μίνι νίντζα

Eidos

Το Mini Ninjas είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια αυτής της λίστας, επειδή δεν πήρε κακές κριτικές ή κακό στόμα σε στόμα που καταδικαστεί να αγνοηθεί. Στην πραγματικότητα, πήρε αρκετά καλά σχόλια και οι άνθρωποι που έπαιξαν δεν μπορούσαν να πουν αρκετά καλά πράγματα γι 'αυτό. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, οι περισσότεροι παίκτες το αγνόησαν εξ ολοκλήρου. Τα πάντα γι 'αυτό είδος κραυγές "χαριτωμένο", η οποία είναι μια άμεση απενεργοποίηση για τους παίκτες macho. Το Mini Ninjas έχει υπέροχα, πολύχρωμα γραφικά. Μια διασκεδαστική και συχνά αστεία ιστορία. Και το μεγάλο gameplay που είναι εκπληκτικά ποικίλη πέρα ​​από απλά hack και κάθετο που προσφέρουν άλλα παιχνίδια ninja . Ο μίνι νίντζα ​​είναι απλά μεγάλος.

03 από 10

Culdcept Saga

Namco Bandai

Το Culdcept Saga είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά ευχάριστα παιχνίδια που έχω παίξει σε λίγο. Αγνόησα το demo εξ ολοκλήρου, αλλά όταν έφτασε η έκδοση λιανικής πώλησης για επανεξέταση, έδωσα έναν πυροβολισμό. Και από τότε είμαι απόλυτα αγκιστρωμένος. Υπάρχει μόνο κάτι για αυτό το στρατηγικής-συλλεκτικό παιχνίδι καρτών που είναι απίστευτα εθιστικό και πολύ ανταμείβοντας. Δεν πρόκειται να είναι για όλους, λόγω της επένδυσης του χρόνου που χρειάζεται για να παίξει και της σκληρής σκληρότητας που χρειάζεται συνήθως για να παίξει οποιοδήποτε CCG, αλλά το Culdcept Saga είναι εκπληκτικά διασκεδαστικό και αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε. Περισσότερο "

04 από 10

Αλυσοπρίονο με λουρί

Warner Bros. Interactive

Λατρεύω τα πάντα για το αλυσοπρίονο Lollipop. Λατρεύω το gameplay που ανταμείβει τους συνδυασμούς σας με σημεία που σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε νέες κινήσεις / μουσική / κοστούμια / κλπ. Λατρεύω τις εκπληκτικές πινελιές και λεπτομέρειες που δείχνουν ότι οι προγραμματιστές γνωρίζουν πραγματικά τα πράγματα τους όταν πρόκειται για ζόμπι (απλά κοιτάξτε τα ονόματα των επιπέδων ). Αγαπώ τη Ιουλιέτα. Λατρεύω τα γραφικά. Λατρεύω το χιούμορ. Μου αρέσει η τέλεια επιλεγμένη μουσική. Λατρεύω τα νεύματα σε όλες τις σειρές anime που σχετίζονται με το ζόμπι. Είναι απλά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γύρω από το ξενοδοχείο. Αν σας αρέσουν τα ζόμπι, τα καυτά κορίτσια και η κομψή δράση, το Lollipop Chainsaw αξίζει μια ματιά.

Lollipop Αλυσοπρίονα Επισκόπηση Περισσότερα »

05 από 10

ΚΑΥΣΙΜΑ

Codemasters

Το FUEL ήταν καταδικασμένο από την αρχή. Πρώτον, χτυπήθηκε από τους κριτικούς που απλά δεν το "το πήραν". Στη συνέχεια, πήρε σούπερ γρήγορη πτώση των τιμών, οι οποίες οι παίκτες ισοδυναμούν με αποτυχία, ώστε να μην ενοχλούσαν ακόμη και όταν ήταν φτηνές. Και είχε την ατυχία να είναι ένα παιχνίδι αγώνων Codemasters που δεν έγινε από το ίδιο στούντιο όπως το DiRT ή το GRID, έτσι οι άνθρωποι έβαλαν τις προσδοκίες σε αυτό ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι σε θέση να συναντηθεί. Έτσι πέταξε.

Οι παίκτες που του έδωσαν την ευκαιρία βρήκαν ένα εκπληκτικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Μπορείτε να πάρετε μια αμμοθύελλα μήκους 5.000 τετραγωνικών μιλίων για να οδηγήσετε γύρω σε αυτό είναι γεμάτη με εξαιρετικά ποικίλο έδαφος. Παίρνετε τόνους τύπων οχημάτων. Πολλοί τύποι αγώνων. Κομψά γραφικά με εκπληκτικό φωτισμό και εφέ. Και είναι λιγότερο από $ 10 τώρα.

FUEL Επισκόπηση Περισσότερα »

06 από 10

Star Ocean: Η τελευταία ελπίδα

Πλατεία Enix

Star Ocean: Η τελευταία ελπίδα επικριθεί ως επί το πλείστον για μερικούς ενοχλητικούς χαρακτήρες και έτσι-έτσι φωνητική δράση. Και ο κύριος χαρακτήρας έχει ένα βάναυσα ανόητο όνομα "Edge Maverick". Αλλά τίποτα από αυτά δεν με ενοχλεί. Υποθέτω ότι έχω μεγάλη ανοχή για τα ενοχλητικά πράγματα. Αυτό που βρήκα αντ 'αυτού ήταν εκπληκτικά ανταμείβοντας και διασκέδαση σε πραγματικό χρόνο μάχης. Μια τακτοποιημένη ιστορία γεμάτη με ενδιαφέροντες κόσμους για να εξερευνήσετε και συμπαγείς χαρακτήρες που θα έρθει πραγματικά να σας αρέσει μέχρι το τέλος της περιμέτρου των 30 περίπου ωρών. Έχει εξαιρετικά γραφικά και μουσική, που σίγουρα δεν κάνει κακό. Για μένα προσωπικά, το Star Ocean: Η τελευταία ελπίδα είναι εκεί με τα Παραμύθια της Vesperia ως τα αγαπημένα μου RPG στο Xbox 360. Δοκιμάστε, αγνοήστε πόσο ενοχλητικό νομίζετε ότι η φωνή της Lymle είναι (το συνηθίζετε) ίσως να το αρέσει.

Star Ocean: Η τελευταία ελπίδα κριτική Περισσότερα »

07 από 10

Δυναστεία Πολεμιστές Gundam 3

Namco Bandai / Koei

Παιχνίδια τύπου Dynasty Warriors αξίζουν το κακό ραπ που παίρνουν. Είναι επαναλαμβανόμενες. Είναι άσχημοι. Είναι συγκλονισμένοι. Συνδέστε όμως ένα διαφορετικό franchise σε αυτό το ίδιο gameplay, και ξαφνικά τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Η σειρά Dynasty Warriors Gundam σάς επιτρέπει να χαράξετε και να περικόψετε χιλιάδες γιγαντιαία ρομπότ, γεγονός που το καθιστά εντυπωσιακό στο βιβλίο μας. Dynasty Warriors Το Gundam 3 είναι ο καλύτερος από τους τρεις τίτλους του Xbox 360, καθώς προσφέρει πανέμορφα σκιασμένα γραφικά, σχεδόν κάθε πιλότο Gundam + που θα θέλατε ποτέ και είναι πραγματικά πολύ πραγματικά διασκεδαστικό να παίζετε. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το Dynastry Warriors, δοκιμάστε τα παιχνίδια Gundam.

Δυναστεία Warriors Gundam 3 Επανεξέταση Περισσότερα »

08 από 10

Βρεγμένος

Bethesda

Το Wet είναι ένα από τα παιχνίδια που αν οι άνθρωποι θα του έδιναν μια ευκαιρία, θα το αγαπούσαν. Έχει κάποια ημι-σοβαρά θέματα παιχνιδιού (χαλαρά στοιχεία ελέγχου, λίγο υπερβολικά μεγάλη ποικιλία για τα καλά του, τρελά αιχμές δυσκολίας), αλλά καταφέρνει να είναι διασκεδαστικό παρά όλα αυτά τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός που φαίνεται, ακούγεται , και παίζει σχεδόν σαν το "Kill Bill" σε μορφή βιντεοπαιχνιδιών. Wet είναι βασικά μια επιστολή αγάπης τόσο για τις παλιές ταινίες grindhouse σχολείο όσο και για τον σκηνοθέτη Quentin Tarantino. Αν σας αρέσει το στυλ κινηματογραφίας και η συνολική παρουσίαση του Tarantino, είναι δύσκολο να μην αγαπάτε το Wet. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι που μπορείτε να πάρετε για βρωμιά φτηνό, και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Περισσότερο "

09 από 10

Αφρο Σαμουράι

Namco Bandai

Μου άρεσε πολύ τα πάντα για τον Afro Samurai . Τα cel-σκιασμένα γραφικά είναι καταπληκτικά, η ηχητική λωρίδα είναι εξαιρετική, η φωνητική συμπεριφορά είναι τέλεια και το παιχνίδι είναι αιματηρό και διασκεδαστικό. Και προσωπικά πιστεύω ότι κάνει μια καλύτερη δουλειά που λέει την ιστορία από ό, τι έκανε το πραγματικό Afro Samurai anime, όσο τρελός ακούγεται αυτό. Ήταν χτύπησε για να έχει μερικές πάρα πολλές δυσλειτουργίες, προβλήματα δυσκολίας, και μια φοβερή κάμερα (η οποία έχει καθοριστεί από ένα έμπλαστρο, παρεμπιπτόντως) έτσι οι παίκτες την απέφυγαν. Μπορώ να σας πω τώρα, όμως, ότι είναι ένα καλύτερο παιχνίδι μετά από ένα ζευγάρι μπαλώματα από ό, τι ήταν όταν ξεκίνησε, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το πάρει. Μπορείτε να το βρείτε σε κερδοφόρους κάδους παντού. Περισσότερο "

10 από 10

Αίθουσα φήμης φλίπερ: Συλλογή Williams

Εκλιπαρώ

Μπορεί να ακούγεται άγριο να παίζετε φλίπερ σε ένα βιντεοπαιχνίδι, αλλά Pinball Hall of Fame : Η συλλογή Williams είναι η καλύτερη συλλογή φλίπερ βιντεοπαιχνιδιών ποτέ. Προσφέρει 13 κλασικά τραπέζια φλίπερ που βλέπουν, ακούγονται και παίζουν ακριβώς όπως κάνουν στην πραγματική ζωή. Είναι μια τόσο απλή ιδέα, αλλά εκτελείται τόσο άψογα εδώ που είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που θέλετε να φωνάξετε από τις στέγες για να προσπαθήσετε να αποκτήσετε περισσότερους ανθρώπους για να το ζήσετε. Αυτό είναι άλλο ένα από αυτά τα παιχνίδια όπου το έχετε παίξει είτε το αγάπησα, είτε πιθανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ για αυτό. Τώρα, έχετε ακούσει για αυτό. Και μπορείτε να το αγοράσετε για σούπερ φτηνά αυτές τις μέρες, επίσης.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Arcade Pinball σε Xbox 360 και Xbox One. Περιλαμβάνει όλα τα τραπέζια που παρουσιάζονται εδώ, καθώς και πολλά περισσότερα όπως το DLC. Περισσότερο "