Πώς να επιλέξετε την καλύτερη κονσόλα Xbox One για εσάς

Μπερδευτήκατε ανάμεσα στο Xbox One, το One S και το One X; Ταξινόμηση εδώ

Η διαδικασία επιλογής κονσόλας παιχνιδιών χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει και να λήξει με την απόφαση μεταξύ της Microsoft , της Sony και της Nintendo . Οι αναθεωρήσεις υλικού ήταν συνήθως ελάχιστες και ήρθαν στο τέλος μιας γενιάς κονσόλας, αλλά το τοπίο είναι πολύ πιο περίπλοκο τώρα. Εάν θέλετε να αγοράσετε μια κονσόλα Xbox One, πρέπει να επιλέξετε μεταξύ του πρωτοτύπου, του Xbox One S και του Xbox One X.

Το Xbox One X είναι η πιο πρόσφατη αναθεώρηση της κονσόλας Xbox One, οπότε αν θέλετε να παίξετε με το πιο πρόσφατο και μέγιστο διαθέσιμο σύστημα, η επιλογή σας είναι εύκολη. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να αγοράσετε ένα Xbox One S και μπορείτε τεχνικά να συνεχίσετε να παίζετε όλα τα ίδια παιχνίδια στο αρχικό Xbox One. Κάθε έκδοση του Xbox One μπορεί επίσης να παίζει κανονικές ταινίες Blu-Ray, αλλά δεν είναι όλες ικανές να χειρίζονται Blu-Rays εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας (UHD).

Ακολουθούν οι τρεις βασικές διαφορές μεταξύ του Xbox One, του Xbox One S και του Xbox One X, ακολουθούμενη από μια πιο εμπεριστατωμένη εξέταση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του καθενός:

Xbox One

Xbox One S

Xbox One X

Xbox One X

Κυκλοφόρησε: Νοέμβριος 2017
Ανάλυση οθόνης: 720p, 1080p, 4k
Θύρα Kinect: Όχι, απαιτείται προσαρμογέας.

Το Xbox One X είναι τεχνικά ένα Xbox One και παίζει όλη τη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών του Xbox One. Ωστόσο, το υλικό μέσα στο περίβλημα είναι σημαντικά πιο ισχυρό από το Xbox One ή το Xbox One S.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Xbox One X και των προκατόχων του είναι ότι είναι ικανή να εκπέμπει τόσο ταινίες Blu-Ray όσο και παιχνίδια σε native 4k.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Xbox One S

Κυκλοφόρησε: Αύγουστος 2016
Ανάλυση οθόνης: 720p, 1080p, 4k (αυξημένη)
Θύρα Kinect: Όχι, απαιτείται προσαρμογέας.

Το Xbox One S κυκλοφόρησε σχεδόν τρία χρόνια μετά το αρχικό Xbox One και περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις. Η ογκώδης εξωτερική τροφοδοσία αφαιρέθηκε, το συνολικό μέγεθος της κονσόλας μειώθηκε και ενσωματώθηκε η υποστήριξη για έξοδο βίντεο 4k.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Xbox One S σε σύγκριση με το Xbox One X είναι ότι δεν υποστηρίζει εγγενές παιχνίδι 4k.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Xbox One

Κυκλοφόρησε: Νοέμβριος 2013
Ανάλυση οθόνης: 720p, 1080p
Θύρα Kinect: Ναι, δεν απαιτείται προσαρμογέας.
Κατασκευαστική Κατάσταση: Δεν γίνεται πλέον. Το αρχικό Xbox One διακόπηκε όταν κυκλοφόρησε το Xbox One S.

Το πρωτότυπο Xbox One είναι δύσκολο να βρεθούν αυτές τις μέρες αν ψάχνετε για μια ολοκαίνουργια μονάδα, αλλά να πάρει τα χέρια σας σε ένα χρησιμοποιημένο ή ανακαινισμένο ένα είναι πολύ πιο εύκολο.

Το κύριο όφελος του αρχικού Xbox One για τα νεότερα αδέλφια του είναι ότι είναι φθηνότερο, παρόλο που μπορεί να παίξει όλα τα ίδια παιχνίδια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν τόσο διαφορές καλλυντικών όσο και υλικού μεταξύ του Xbox One, του Xbox One S και του Xbox One X.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα: