Τι είναι ο διακόπτης της Nintendo;

Πώς λειτουργεί η κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Switch και τι πρέπει να ξέρετε για αυτήν

Αν είστε λίγο συγκεχυμένοι σχετικά με το Nintendo Switch, δεν είστε μόνοι. Ο καλύτερος τρόπος για να σκεφτείτε το The Switch είναι ότι είναι και μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών και μια κονσόλα παιχνιδιών στο σπίτι που είναι τυλιγμένη σε μια συσκευή.

Ως εκ τούτου, το όνομα: Αυτή η κονσόλα Nintendo μπορεί να «μεταπηδήσει» από μια κονσόλα στο σπίτι που είναι συνδεδεμένη σε μια τηλεόραση σε μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών με ελεγκτές και στις δύο πλευρές του διακόπτη σε μια φορητή κονσόλα στο σπίτι όπου το τμήμα του tablet γίνεται τηλεόραση και οι ελεγκτές αποσπώνται και χρησιμοποιούνται από ξεχωριστούς παίκτες.

Πώς λειτουργεί ο διακόπτης Nintendo;

Με τους απλούστερους όρους, ο Nintendo Switch είναι ένα tablet με οθόνη 6,2 ιντσών και δύο ελεγκτές παιχνιδιών τύπου Wii που είναι προσαρτημένοι σε κάθε άκρο της συσκευής. Αυτή η ρύθμιση είναι που επιτρέπει στο Nintendo Switch να αναπαράγεται ως φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Αλλά ο διακόπτης δεν κάνει τίποτα περισσότερο από μια απλή λειτουργία ως φορητή κονσόλα.

Κατ 'αρχάς, οι ελεγκτές μπορούν να αποσπαστούν από το τμήμα δισκίων του διακόπτη Nintendo και να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα. Ο διακόπτης έχει ένα kickstand στο πίσω μέρος, το οποίο του επιτρέπει να υποστηρίζεται και να χρησιμοποιείται ως φορητή οθόνη, ενώ οι παίκτες χρησιμοποιούν τους ασύρματους ελεγκτές που ονομάζονται Joy-Cons για να παίξουν το παιχνίδι.

Εκτός από τους δύο ελεγκτές που συνδέονται σε κάθε πλευρά του Διακόπτη, οι παίκτες μπορούν να συνδέσουν ασύρματα δύο επιπλέον Joy-Cons στον Διακόπτη επιτρέποντας έως και τέσσερις παίκτες την ίδια στιγμή.

Επιπλέον, ο διακόπτης Nintendo μπορεί να τοποθετηθεί σε σταθμό σύνδεσης, ο οποίος φορτίζει και τον διακόπτη και τον συνδέει με μια τηλεόραση. Αυτό επιτρέπει στο Διακόπτη να χρησιμοποιείται σαν κονσόλα παιχνιδιών στο σπίτι. Οι ελεγκτές που είναι τοποθετημένοι σε κάθε πλευρά του διακόπτη όταν είναι σε φορητή λειτουργία αποσυνδέονται και τοποθετούνται σε ειδική υποδοχή που μιμείται τους κανονικούς ελεγκτές τύπου pro που χρησιμοποιούνται με άλλες κονσόλες παιχνιδιών. Ή, οι ελεγκτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά όταν οι άνθρωποι παίζουν σε λειτουργία πολλαπλών παικτών.

Το Nintendo Switch εναντίον του Xbox One, του PlayStation 4 και του Nintendo 3DS

Ο διακόπτης Nintendo έχει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε άλλου συστήματος τυχερών παιχνιδιών: Είναι μια λύση all-in-one. Η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ως κονσόλα παιχνιδιών για ένα μόνο παίκτη ή ομάδα ατόμων, μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών για ένα άτομο ή μια φορητή κονσόλα για μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που παίζουν ταυτόχρονα είναι η ιδιοφυΐα του διακόπτη. Και η δυνατότητα να τραβήξει αυτό μακριά χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα σε κάθε μεμονωμένη λειτουργία είναι εξαιρετική.

Ο Switch δεν θα ανταγωνιστεί το Xbox One ή το PlayStation 4 όσον αφορά τα γραφικά ή το hardcore gaming, αλλά αυτό το κοινό δεν ήταν ποτέ το κοινό της Nintendo. Αντίθετα, η Nintendo απευθύνεται αποκλειστικά σε νεότερους παίκτες, casual παίκτες και σε οποιονδήποτε έχει παίξει εικονικά παιχνίδια όπως ο Mario Kart και ο θρύλος του Zelda στο Nintendo 2DS ή 3DS .

Προσέξτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Κάθε φορά που η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στην αποβάθρα, ο διακόπτης φορτίζει. Οι ελεγκτές Joy-Con, ωστόσο, είναι ένα διαφορετικό θέμα. Υπάρχουν μερικές διαφορετικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε τον διακόπτη σας πλήρως φορτισμένο , ώστε να μην διακόπτεται το παιχνίδι. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι είναι πριν αρχίσετε να παίζετε! Διαφορετικά, το παιχνίδι μπορεί να διακοπεί σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Είναι το Nintendo Switch Kid-Friendly; Πρέπει να το αγοράσω για το παιδί μου;

Ο Switch είναι εύκολα η πιο κοντινή κονσόλα παιχνιδιών από το Nintendo Wii. Δεν έχει τα αδέξια στοιχεία ελέγχου του κακόβουλου Wii U ή της γραφικής βίας που αποτελεί μέρος της έκκλησης των κονσόλων hardcore όπως το Xbox One ή το PlayStation 4.

Οι γονικοί περιορισμοί σας επιτρέπουν να κρατήσετε το παιδί σας μακριά από το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι, ώστε να αποφύγετε τις εκπλήξεις όταν έρχεται ο λογαριασμός και η Nintendo διαθέτει μια εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα που επιτρέπει στους γονείς να θέτουν γονικούς ελέγχους από οπουδήποτε.

Ο διακόπτης Nintendo είναι καλύτερο για παιδιά ηλικίας 6+ ετών. Το ίδιο το περιεχόμενο είναι καλό για παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά οι έλεγχοι μπορεί να είναι δύσκολο να κυριαρχήσουν για παιδιά κάτω των 5 ετών. Ο διακόπτης Nintendo χρησιμοποιεί επίσης μικρές κασέτες παιχνιδιών ελαφρώς μεγαλύτερες από μια μικρογραφία, έτσι ένα ορισμένο ποσό ωρίμανσης και σεβασμού απαιτούνται αντικείμενα, γι 'αυτό προτείνουμε ηλικία 6 ετών και άνω. Η πραγματική ηλικία του παιδιού θα εξαρτηθεί από το συγκεκριμένο παιδί, φυσικά, καθώς μερικοί ηλικίας 5 ετών θα κάνουν μεγάλη με το διακόπτη και μερικά παιδιά ηλικίας 7+ θα χάσουν γρήγορα αυτά τα μικρά φυσίγγια.

Η φροντίδα του διακόπτη Nintendo είναι πολύ εύκολη.

Πώς να αγοράσετε ένα διακόπτη Nintendo

Αν ανησυχείτε ότι ο διακόπτης Nintendo Switch είναι μια από αυτές τις κονσόλες που είναι δύσκολο να βρεθούν, αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει. Οι περισσότεροι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν τώρα αρκετό απόθεμα ότι δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ένα σε καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση.