Πώς να βρείτε τα κλειδιά προϊόντος χρησιμοποιώντας το μαγικό κλειδί ζελέ φασολιών

Το Magic Jelly Bean Keyfinder είναι ένας εντελώς δωρεάν, πολύ εύκολος τρόπος να βρείτε χαμένα προϊόντα και χαμένα αριθμούς για λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP και για πολλά από τα αγαπημένα σας προγράμματα και παιχνίδια.

Θα χρειαστείτε τον αρχικό αριθμό-κλειδί προϊόντος ή τον σειριακό αριθμό που συνοδεύει το πρόγραμμά σας προτού μπορέσετε να εγκαταστήσετε ξανά το λογισμικό !

Σημείωση: Για μια καλή επισκόπηση του τι μπορεί να κάνει το Magical Jelly Bean Keyfinder, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπηση του Magical Jelly Bean Keyfinder .

01 από 10

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Magical Jelly Bean Keyfinder

Μαγική Jelly Bean Keyfinder Αρχική Σελίδα.

Το Magical Jelly Bean Keyfinder είναι ένα πρόγραμμα ελεύθερου λογισμικού που βρίσκει σειριακούς αριθμούς και κλειδιά CD, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Magical Jelly Bean Keyfinder για να μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι οδηγίες που έχω βάλει μαζί εδώ σας καθοδηγούν σε όλη τη διαδικασία χρήσης του Magical Jelly Bean Keyfinder για να εντοπίσετε τον χαμένο κωδικό προϊόντος ή τον αριθμό σειράς. Σας συνιστώ να κοιτάξετε ολόκληρο τον οδηγό βήμα προς βήμα πριν ξεκινήσετε. Περισσότερο "

02 από 10

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο λήψης

Μαγικό πλήκτρο λήψης κλειδιού ζελέ ζελέ.

Στην ιστοσελίδα Magical Jelly Bean Keyfinder, μεταβείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος του πίνακα σύγκρισης μέχρι να δείτε τους συνδέσμους Λήψη .

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Λήψη προς τα αριστερά, κάτω από τη λέξη Δωρεάν . Αυτός είναι ο σύνδεσμος λήψης για την τελευταία έκδοση του Magical Jelly Bean Keyfinder, όχι το άλλο πρόγραμμα πληρωμής που προσφέρεται.

Σημείωση: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Magical Jelly Bean Keyfinder σε φορητή μορφή, μπορείτε να πάρετε το πρόγραμμα από την Softpedia. Αν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, αποσυμπιέστε το αρχείο ZIP στα Windows ή με ένα ελεύθερο πρόγραμμα εξαγωγής αρχείων όπως το 7-Zip, εκτελέστε το εκτελέσιμο ( keyfinder.exe ) και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο βήμα 9.

03 από 10

Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης Magic Jelly Bean Keyfinder

Magical Jelly Bean Λήψη κλειδιών.

Αφού κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Λήψη , το πρόγραμμα εγκατάστασης του Magical Jelly Bean Keyfinder πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα η λήψη.

Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε " Λήψη" ή " Αποθήκευση" - ωστόσο, η φράση του προγράμματος περιήγησής σας. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε άλλη τοποθεσία που είναι εύκολο να εντοπίσετε. Μην επιλέξετε να ανοίξετε ή να ανοίξετε το αρχείο .

Το αρχείο εγκατάστασης Magical Jelly Bean Keyfinder είναι πολύ μικρό. Ακόμη και σε μια αργή σύνδεση, η λήψη δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από ένα λεπτό ή έτσι.

Σημείωση: Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει το ολοκληρωμένο στοιχείο λήψης για το Magical Jelly Bean Keyfinder όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στα Windows 8.1 . Εάν κάνετε λήψη σε άλλη έκδοση των Windows ή χρησιμοποιείτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, η διαδικασία λήψης μπορεί να διαφέρει.

04 από 10

Ξεκινήστε την εγκατάσταση του Magical Jelly Bean Keyfinder

Magical Jelly Bean Keyfinder Οδηγός εγκατάστασης.

Μετά τη λήψη του αρχείου εγκατάστασης Magical Jelly Bean Keyfinder, εντοπίστε το αρχείο και ανοίξτε το.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας εξακολουθεί να εμφανίζει έναν διαχειριστή λήψης, όπως συμβαίνει στον Internet Explorer, μπορείτε πάντα να εκτελέσετε απλώς το αρχείο που έχετε κατεβάσει απευθείας από εκεί. Το ίδιο ισχύει και σε ορισμένα άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το αρχείο από το κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης όταν ολοκληρωθεί η λήψη του.

Τώρα μπορείτε να δείτε την οθόνη Welcome to the Keyfinder Wizard Setup .

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Σημείωση: Ενδέχεται να μην δείτε αυτήν την οθόνη σε ορισμένες εκδόσεις των Windows. Είναι εντάξει εάν δεν το κάνετε - απλά μεταβείτε στο επόμενο βήμα για να αποδεχθείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης.

05 από 10

Αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης

Μαγική συμφωνία άδειας χρήσης Keyfinder για το Jelly Bean.

Το επόμενο βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης για το Magical Jelly Bean Keyfinder είναι η οθόνη της συμφωνίας άδειας χρήσης .

Επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο Αποδέχομαι τη συμφωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> .

06 από 10

Προσαρμόστε πρόσθετες εργασίες εγκατάστασης

Magical Jelly Bean Keyfinder Πρόσθετες εργασίες εγκατάστασης.

Αποδεχτείτε την προεπιλεγμένη θέση εγκατάστασης και, στη συνέχεια, στο βήμα Επιλογή πρόσθετων εργασιών , προτείνω να αποεπιλέξετε την επιλογή δημιουργίας πρόσθετων εικονιδίων.

Είναι πολύ απίθανο ότι θα χρειαστεί να έχετε τακτική πρόσβαση στο Magical Jelly Bean Keyfinder, έτσι ώστε να μην κολλήσετε συντομεύσεις σε όλο τον υπολογιστή σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> .

07 από 10

Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του Magical Jelly Bean Keyfinder

Magical Jelly Bean Keyfinder Οδηγός εγκατάστασης.

Εχεις σχεδόν τελειώσει! Απλά κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση στην οθόνη Ready to Install για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του Magical Jelly Bean Keyfinder.

08 από 10

Περιμένετε ενώ είναι εγκατεστημένο το μαγικό ζελέ κεφαλής

Magical Jelly Bean Keyfinder Ολοκληρώθηκε Εγκατάσταση.

Όλα αυτά που πιέζει το κουμπί "Επόμενο" πληρώνει τελικά ... Το Magical Jelly Bean Keyfinder εγκαθίσταται στον σκληρό σας δίσκο, δημιουργώντας συντομεύσεις κλπ.

Απλά περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί. Θα υπάρξει σαφής επιβεβαίωση όταν ολοκληρωθεί.

Στην οθόνη Ολοκλήρωση της Οδηγίας εγκατάστασης του KeyFidner , αφήστε την επιλογή Launch KeyFinder και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .

Το πρόγραμμα εγκατάστασης Magic Jelly Bean Keyfinder θα τερματίσει και το Magical Jelly Bean Keyfinder θα ξεκινήσει.

Σημαντικό: Ορισμένα προγράμματα προστασίας από ιούς αναγνωρίζουν κατά λάθος το Magical Jelly Bean Keyfinder ως και τον ιό ή τον Trojan. Από αυτή τη γραφή, είμαι πολύ σίγουρος ότι το πρόγραμμα είναι εντελώς ακίνδυνο. Ωστόσο, είστε εντελώς υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε ασθένειες που μπορεί να προκαλέσει στον υπολογιστή σας κάποιο πρόγραμμα που κάνετε λήψη, ώστε πάντα να είστε προσεκτικοί. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή λογισμικού αν έχετε ανησυχίες.

09 από 10

Δείτε τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς

Μαγεία Jelly Bean Keyfinder v2.0.10.11.

Το Magic Jelly Bean Keyfinder βρίσκει αμέσως το κλειδί προϊόντος στην εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος των Windows και τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή παιχνίδι που μπορεί να βρει.

Ο υπολογιστής που χρησιμοποίησα ως παράδειγμα είχε εγκατεστημένα τα Windows 8.1. Έχω αποκρύψει το κλειδί προϊόντος, αλλά μπορείτε να δείτε ότι το Magical Jelly Bean Keyfinder το βρήκε χωρίς πρόβλημα.

Δεν είχα εγκαταστήσει κανένα άλλο πρόγραμμα σε αυτόν τον υπολογιστή, εκτός από το Malwarebytes Anti-Malware, αλλά αν το είχα, το Magical Jelly Bean Keyfinder θα μπορούσε να βρει τους σειριακούς αριθμούς και τα κλειδιά προϊόντος στα προγράμματα αυτά.

10 από 10

Αποθηκεύστε τα κλειδιά προϊόντος και τους σειριακούς αριθμούς

Μόλις βρείτε τους σειριακούς αριθμούς και τα κλειδιά προϊόντος για τα προγράμματά σας, εκτυπώστε τα και κρατήστε τα ασφαλή! Ίσως δεν θα θέλετε να περάσετε αυτή τη διαδικασία ξανά τη επόμενη φορά που θα εγκαταστήσετε ξανά ένα πρόγραμμα.

Συμβουλή: Δεν βρήκατε το κλειδί προϊόντος ή τον αριθμό σειράς που αναζητήσατε; Δοκιμάστε ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης προϊόντος . Το μαγικό Jelly Bean Keyfinder είναι υπέροχο, αλλά αν δεν βρει το κλειδί ή τη σειρά που ψάχνετε, δεν είναι πολύ χρήσιμο. Ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών μπορεί να κάνει το τέχνασμα.