Λήψη μηνυμάτων για Mac

01 από 05

Κατεβάστε μηνύματα για Mac από την ιστοσελίδα της Apple

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Apple Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Όταν το Mac OS X Mountain Lion κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι, το μη αυτόματο iChat πρόγραμμα άμεσων μηνυμάτων Mac δεν θα περιλαμβάνεται πλέον. Η αντικατάσταση του iChat είναι τα ολοκαίνουργια μηνύματα για Mac, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να συνδυάζουν τους λογαριασμούς AIM, Google Talk, Yahoo Messenger και Jabber σε ένα μόνο πελάτη άμεσων μηνυμάτων, να πραγματοποιούν κλήσεις Facetime και να συνεχίζουν τις συνομιλίες που ξεκινούν στο Mac με την εφαρμογή Μηνύματα συσκευές iPad, iPhone και iPod Touch.

Ωστόσο, προτού μπορέσετε να αρχίσετε να απολαμβάνετε όλα τα μηνύματα που μπορείτε να προσφέρετε, μπορείτε είτε να περιμένετε την κυκλοφορία του OS X 10.8 είτε να κατεβάσετε τη beta έκδοση του λογισμικού στον Mac που εκτελεί OS X Lion 10.7 τώρα.

Πώς να κατεβάσετε μηνύματα για Mac Beta

Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης για αυτό το πρόγραμμα-πελάτη άμεσων μηνυμάτων , θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι το Mac σας ενημερώνεται σε έκδοση OS X έκδοση 10.7.3 πριν συνεχίσετε με αυτές τις οδηγίες ή δεν θα λειτουργήσει. Μάθετε πώς να ενημερώσετε το λογισμικό Mac OS σας από το About.com Λονδίνο 10.7.3 τώρα διαθέσιμο

Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε αυτά τα εύκολα βήματα:

Μηνύματα για Απαιτήσεις συστήματος Mac

Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας Mac πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις πριν ξεκινήσετε ή ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο Beta:

Βήματα για την λήψη, εγκατάσταση μηνυμάτων για Mac

02 του 05

Περιήγηση στα μηνύματα για το πρόγραμμα εγκατάστασης Mac

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Apple Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Αφού εκκινήσετε το αρχείο Μηνύματα για Mac στο Mac, θα δείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης, όπως απεικονίζεται παραπάνω. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το λογισμικό Messages for Mac Beta στον υπολογιστή σας, καθοδηγώντας σας βήμα-βήμα στη διαδικασία και βοηθώντας σας να δηλώσετε και να επιλέξετε επιλογές όταν είναι διαθέσιμες. Για να μεταβείτε στο επόμενο βήμα, κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια".

Στη συνέχεια, θα δείτε την οθόνη "Διαβάστε". Κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" για να συνεχίσετε μόλις διαβάσετε τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο λογισμικό μηνυμάτων για Mac Beta.

Βήματα για την λήψη, εγκατάσταση μηνυμάτων για Mac

03 του 05

Αποδεχτείτε τη Συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού μηνυμάτων για Mac

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Apple Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί η σύμβαση άδειας χρήσης μηνυμάτων για το λογισμικό Mac Beta . Αυτές οι συμφωνίες περιγράφουν γενικά τα δικαιώματά σας για τη χρήση των αρχείων λογισμικού που έχετε λάβει, τυχόν ευθύνες που μοιράζονται εσείς ή η μητρική εταιρεία, η Apple στην περίπτωση αυτή, οι πληροφορίες προσωπικού απορρήτου και άλλα. Συνιστώ πάντα να διαβάσετε αυτές τις συμφωνίες, ώστε να γνωρίζετε τι παίρνετε με αυτό και οποιοδήποτε άλλο πελάτη άμεσων μηνυμάτων .

Ευτυχώς, ο εγκαταστάτης σάς επιτρέπει να εκτυπώσετε και να αποθηκεύσετε αυτές τις πολιτικές κάνοντας κλικ σε ένα από αυτά τα κουμπιά ανάλογα. Κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια" για να μεταβείτε στο επόμενο βήμα της διαδικασίας εγκατάστασης.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου το οποίο θα σας ζητήσει να αποδεχτείτε τους όρους της σύμβασης άδειας χρήσης λογισμικού. Κάντε κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ" για εγκατάσταση, "Διαφωνώ" για έξοδο από το πρόγραμμα εγκατάστασης και τερματισμό εγκατάστασης ή "Read License" για να διαβάσετε τη συμφωνία.

Βήματα για την λήψη, εγκατάσταση μηνυμάτων για Mac

04 του 05

Ξεκινήστε την εγκατάσταση μηνυμάτων για Mac Beta

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Apple Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα Εγκατάστασης μηνυμάτων για το Mac Beta θα σας ζητήσει να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του λογισμικού. Μπορείτε να αλλάξετε τον φάκελο στον οποίο θα γίνει η εγκατάσταση κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αλλαγή τοποθεσίας εγκατάστασης ..." στην κάτω δεξιά γωνία, πλοηγώντας στο φάκελο στο Finder και επιλέγοντάς το από το πρόγραμμα εγκατάστασης. Διαφορετικά, κάντε κλικ στην επιλογή "Εγκατάσταση" για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ενημερώνει ότι θα χρειαστεί επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Αν έχετε αυτή τη στιγμή σημαντικά μη αποθηκευμένα έγγραφα ή άλλα στοιχεία, αποθηκεύστε και κλείστε τα πριν κάνετε κλικ στο μπλε κουμπί "Συνέχεια εγκατάστασης" για να συνεχίσετε. Κάντε κλικ στην επιλογή "Ακύρωση" για έξοδο από το πρόγραμμα εγκατάστασης.

Βήματα για την λήψη, εγκατάσταση μηνυμάτων για Mac

05 του 05

Τα μηνύματα για την εγκατάσταση Mac Beta έχουν ολοκληρωθεί

Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Apple Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στη συνέχεια, ένα παράθυρο θα σας ενημερώσει για τα μηνύματα για Mac Beta εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Κλείστε και αποθηκεύστε όλα τα έγγραφα ή ανοίξτε τα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης στο Web και τα παρόμοια και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Επανεκκίνηση"

Βήματα για την λήψη, εγκατάσταση μηνυμάτων για Mac