Το Club του Sam ξεκινά ετήσιες προσφορές για τη μαύρη Παρασκευή

Ελέγξτε τις προσφορές για τηλεοπτικές εκπομπές και οικιακού κινηματογράφου της Black Friday της Sam

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Η διαφήμιση του Sam's Club 2017 Black Friday είναι τώρα διαθέσιμη για προβολή.

Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το Club του Sam, είναι η έκδοση του Walcoart της Costco ή της BJ's Wholesale Warehouse. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει να είστε μέλος του Club της Sams για να επωφεληθείτε από αυτές τις συμφωνίες για τη μαύρη Παρασκευή. Επίσης, εάν είστε μέλος του Club της Sam, να είστε προσεκτικοί για τυχόν ειδικές προσφορές στο κατάστημα που ενδέχεται να μην βρίσκονται στην αγγελία.

Ακολουθεί μια λίστα με τις προσφορές στις τηλεοράσεις (συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων 4K UHD και 1080p ), καθώς και μερικά εξαρτήματα που σχετίζονται με το σπίτι. Όλες οι τηλεοράσεις που πωλούνται είναι τηλεοράσεις LED / LCD και κυμαίνονται σε μέγεθος από 43 έως 85 ίντσες. Υπάρχει ακόμη και μια τηλεόραση με δυνατότητα 3D που προσφέρεται. Η επιλογή είναι λεπτή - αλλά οι προσφορές δεν είναι κακές.

Ένα επιπλέον πράγμα που πρέπει να επισημάνετε είναι αν κάνετε συγκριτικές αγορές, μερικοί από τους αριθμούς μοντέλων που χρησιμοποιούνται για το Club του Sam δεν μπορεί να είναι οι ίδιοι με τους μη λιανοπωλητές, όπως η Best Buy, η Walmart, η Electronics Fry κ.λπ.

Το Club του Sam θα κλείσει την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ωστόσο, ορισμένες διαπραγματεύσεις της Μαύρης Παρασκευής θα είναι διαθέσιμες online εκείνη την ημέρα για τα μέλη που ξεκινούν στις 12:01 AM EST (Eastern Standard Time) την ημέρα των ευχαριστιών, στις 23 Νοεμβρίου.

Οι πόρτες ανοίγουν 7 π.μ. στη μαύρη Παρασκευή (24 Νοεμβρίου) σε τοποθεσίες φυσικών καταστημάτων.

Οι τιμές και για τα στοιχεία στο διαδίκτυο και στο κατάστημα ισχύουν μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ενώ οι προμήθειες διαρκούν.

4K Ultra HD και 1080p LED / LCD τηλεοράσεις

Συστήματα οικιακού κινηματογράφου και τυχερού παιχνιδιού

Περισσότερες πληροφορίες

Για μια ματιά στο Sam's Club, ολοκληρώστε την Black Friday Ad, η οποία περιλαμβάνει άλλα ηλεκτρονικά ψυχαγωγίας, υπολογιστές, παιχνίδια και μικρές συσκευές, ελέγξτε το BF Ads.net.

Επίσης, για να προετοιμαστείτε καλύτερα για την Μαύρη Παρασκευή και το Winter Shopping Frenzy, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τα Χριστούγεννα και τα χειμερινά εδέσματα .